perjantai 1. elokuuta 2014

Siskokset rannalla

Yksi siskoistani tuli meille viime viikonloppuna käymään viikonlopuksi ja kävipä sunnuntaina toinenkin nuoremmista siskoistani sekä pikkuveljeni myös. Sattui oikein helteinen viikonloppu, joten kävimme kahtena peräkkäisenä päivänä tuolla uimarannalla. Itse en vielä voi uida tatuoinnin lisävarjostuksen takia, joten yritin saada rannalla vähän tasoitettua Ilosaarirockin aikana tullutta päivetystä.

Lomalla on ollut aivan ihanat kelit ja hyvin on saanut rentouduttua, kun lähes koko ajan on ulkona päivisin. Pihapelit, piknikit , lenkit ja rannalla käyminen ovat mukavaa vaihtelua normaaliin kiireiseen arkeen. 
Siskon asu;  
Toppi: River Island (second hand)
Minishortsit: Esprit
Kengät: Premoda (second hand) 

Miun asu; 
 Mekko: Bik Bok
Aurinkolasit; Furla
Korkokengät: Guess (second hand)

Otimme rannalle eväät mukaan, muotilehtien ja viltin lisäksi. Muiden polskiessa syvennyin lukemaan uusimmista muoti-ilmiöistä ja katumuodista, olisi kiva jossain vaiheessa ehtiä analysoimaan vähän tarkemmin tulevaa syksyä vaikka ihan postauksen muodossa. Rannalla oli kyllä ihanaa, kun ei ollut minnekään kiire ja sai lukea rauhassa hetken! 
Lauantai-iltana mieheni ehdotti, että järjestelisimme meidän makkarin ja pojan makkarin uudelleen. Ollaan vähän pähkäilty, miten saadaan huoneet järjesteltyä kaikkein järkevimmin ja hänelle tuli sitten mieleen, että miksi ei vaihdettaisi huoneita päikseen? No niin, miksi sitä ei aiemmin olla edes mietitty! Pojan entinen huone oli nimittäin aika pieni ja meidän makkari oli isompi. Vaan eihän makkarissa kauheasti tilaa tarvitse, kunhan sänky, pari hyllyä ja yöpöytä mahtuu niin on hyvä. Pojan lelut taas ovat ajelehtineet pitkin taloa, joten nyt huoneiden vaihdon myötä lelut pysyvät aika hyvin samassa huoneessa. Meitä oli silloin lauantaina kolme aikuista, joten huonekalut siirtyivät leikiten ja nopeasti uusille paikoillensa. Mahtavaa, nyt meidän entinen makkari on paljon avarampi ja siellä on tilaa leikkiä! Ja nykyisen makkarin sijainti on paljon parempi, eikä huoneessa ole mitään ylimääräistä. Uudessa makkarissa saamme myös ikkunan avattua ja tuuletettua helpommin kuin edellisessä. Onnistunut vaihdos oli tämä, joskin tekisi mieli vähän laittaa uutta makkaria, tekisi mieli maalata vähän seinää taikka seiniä ja niin edelleen... Haaveilen vaatimattomasti sisäkaton erikoisesta maalauksesta, siis ihan maalauksesta, jonka maalaisi kuvasta isommassa koossa. :D Sisustuskärpänen taisi puraista pahemman kerran, kun koko ajan tulee uusia ideoita huoneiden suhteen ja tekisi mieli laittaa kaikki uusiksi ja tehdä meidän näköinen koti. ^^

Ihanaa viikonloppua sinne ruutujen toiselle puolelle! :) Seuraavaksi olisikin tulossa Päivä meidän kanssa - postaus, kenkäpostaus ja videopostausta, mahdollisuuksien mukaan muutakin, jos ehdin kirjoittaa enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)