keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ulkoasun uudistusta

Moikka! Nopeimmat varmaan ehtivätkin jo huomata, niin tulin koneelle päivittämään pikaisesti bannerin ja profiilikuvan uuteen ihan vain vaihtelun vuoksi. :) Edelliset ovat ehtineet olla jo kauan, joten alkaa olla aika vaihtaa kuvat tuoreempiin ja muuttaa vähän bannerin tyyliä, kun sattui sopiva kuva löytymään. Muistin virkistykseksi otin kuvakaappauksen edellisestä bannerista ja profiilikuvasta vaikkapa myöhempää katselua varten.


Ja tässäpä sitten uusi lookki;Mitäpäs olette mieltä, menikö parempaan vai huonompaan suuntaan? Itse tykkään, banneri meni raikkaamman oloiseksi ja profiilikuva on tuoreempi. Pidin edellisestäkin profiilikuvasta, mutta ehkä se on hyvä pitää suht ajan tasalla vaikka ulkonäössä ei mitään mullistavaa ole tapahtunutkaan.

Mukavaa loppuviikkoa lukijoille! Kirjoitan meidän viime viikonloppuisesta reissusta huomenna, jos vaan ehdin kuvat muokata sopiviksi. Jäljelle jäi ronskin karsinnan jälkeen 29 kappaletta, enkä enää osaa yhtäkään raakata pois, että eipä siinä.... :) Kommentteihin vastaan samalla huomenissa, kun on enemmän aikaa!

14 kommenttia:

 1. Tykkään! Juuri raikkaus, ja pirteys tyli jotenkin esiin :) Rohkeaa lattaa omakuva, hienoa hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, kiitos tosi paljon kommentistasi Anonyymi! :) Olihan tuo aika vaihtaa ja itse aloin kaivata vähän lisää väriä tähän mustavalkoiseen, niin kokonainen kuva passaa hyvin banneriksi. Sisko otti tuon kuvan kotipaikkakunnalla käydessä, on onnistunut ja kuvastaa ehkä jollain tavalla paremmin blogia kuin esim. pelkkä kenkäkuva taikka maisemakuva. Kollaaseja on ollut aiemminkin! :)

   Poista
 2. Kiva tää ulkoasu :) Vaikka edellinenki oli kiva, tää on kyl ehkä vähä kivempi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukava kuulla että uus ulkoasu on kivempi, tähtäsin vähän raikkaampaan. ^^

   Poista
 3. Tosi kiva! Mun mielestä vaihtelu virkistää. :) Itsekin muutan blogin ulkoasun syksyn aikana, jotenkin se aina vähän tuo jotain intoa eri tavalla taas bloggaamiseenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan totta puhut, vaihteluhan se virkistää niin blogin kuin tyylinkin kanssa. :) Ulkoasun päivittäminen on tosiaan paikallaan silloin tällöin ja paras aika tehdä muutos on se, kun tulee inspis tehdä jotain ulkoasulle! Bloggaamiseen intoa riittää enemmän kuin aikaa ja kieltämättä ulkoasu virkisti myös todella paljon. ^^

   Poista
 4. Tykkään ehdottomasti uudesta ulkoasusta! ♥ Jotenkin ihanan selkä ja kuten anonyymi sanoi, raikas! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihana kuulla, että tykkäät ja nuin monen mielestä on jo parempi! ♥

   Poista
 5. Kovasti miellyttää minunkin silmää! Banneri on ihanan pirtsakka, ja on kyllä ihan sinun ja blogisi tyyliin sopiva ^__^ Pienet uudistukset aina piristää kummasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset siullekkin ihanasta kommentista, yllätyin kyllä miten positiivisen vastaanoton uusi ulkoasu sai! ♥ Huippua, tästä sitten entistä innostuneemmin jatkamaan kirjoittelemista. ^^

   Poista
 6. Ehdottomasti parempaan suuntaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, mukava kuulla! ♥

   Poista
 7. Komppaan anonyymiä, jotenkin tosi raikas tunnelma nyt! :) Pitäisi itsekin keksiä uutta banneria, kun on jo vähän mennyt tuo omenankukkien aika ;) Ehkä kuitenkin odottelen ruskaa, niin saa hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, mahtavaa kuulla ja kiitokset siullekkin! ♥ Oi että, syksyllä saapi kyllä ihania kuvia ja ruskan aika on lyhyt, mutta sitäkin kauniimpi. ^^ Siitä vaan kuvia ottamaan ja muokkaamaan, kun inspis iskee!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)