sunnuntai 3. elokuuta 2014

Unohtunut asu

Löysin työpöydältä kuvat eräästä ihanasta, mutta kokonaan unohtuneesta asusta. En ole muistanut tänne asti laittaa näitä ja pari päivää sitten valitsin kuvat, jotka päätyvät blogiin asti. Kävimme nimittäin kotipaikkakunnallani heinäkuun alkupuolella, kävimme kummipoikani ja ystäväni luona kylässä sekä miun vanhempieni luona myös.

Nousin väärällä jalalla sängystä, eikä aamu sujunut muutenkaan kovin hyvin, joten päätin laittaa glitteriset korkokengät jalkaan. Ja kyllä, päivästä tuli parempi ja kauniit kengät piristävät surkeampaakin päivää! ♥


Silloin ei vielä näin helteistä ollut, vaan silloin oli pakko laittaa vielä sukkikset ja ottaa neuletakki matkaan. Onneksi nyt on ollut vähän lämpimämpää, vaikka hellepukeutumisesta meinaa vaatteet loppua kesken. Joka tapauksessa, kävimme muun muassa grillaamassa ystäväni luona ja porukoiden luona ihan vaan oltiin, vaihdettiin kuulumisia ja sitä rataa.


Tykkään tästä asusta todella paljon, vaan nyt kesällä pääsee harvoin käyttöön tämä ihana hame! On nimittäin hiostavaa sorttia satiinineen ja trikoovuorineen, että ei vaan pysty käyttämään helteillä.


Neuletakki; H&M / second hand
Trikoomekko; Esprit
Hame; Poizen Industries / second hand
Laukku; Ted Baker / Zalando *
Korkokengät; Sugarfree Shoes / Members.com *

* - sisältää mainoslinkin. Laukun kohdalla ensimmäinen linkki vie suoraan samaan tuotteeseen.Sugarfree Shoes- merkillä on todella kaunis kenkien malli, naisellinen ja ihanan korkeat korot. ♥ Glitter pelastaa päivän, ainakin mie valitsen kenkäni fiiliksen mukaan lähtiessäni ja yleensä silloin tulee hyvät valinnat! 


Hyvää alkavaa viikkoa lukijoille! ^^

8 kommenttia:

 1. Tosi nätti asu, ihanasti sopii värit yhteen. Tosi kauniit noi korkkarit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Musta ja violetti sopivat kyllä hyvin yhteen, ei voi muuta sanoa. Nuo korkkarit ovat kyllä ihanat, miehän silloin tilasin Memberssiltä neljä paria kerralla, kun olivat niin hyvässä alessa et muutama kymppi meni yhteensä nuihin Sugarfree Shoessin korkkareihin. :) Taisin tilata nämä violetit ja samanlaiset hopeat, sitten punaiset paljettikengät ja vihreät glitteriset... ♥

   Poista
 2. Minäkin haluaisin olla yhtä hoikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suosittele, ellei satu olemaan luonnostaan näin hoikka normaalilla ruokavaliolla ja normaalilla liikunnalla. :) Saa vastailla (tai olla vastaamatta) välillä vähän turhan tungetteleviin kysymyksiin, arvostelua saa myös osakseen vähän väliä, koska kaikki eivät jostain syystä ymmärrä että osalla ihmisistä on luonnostaan sirompi rakenne. Ja vaatteita joutuu muokkaamaan paremman istuvuuden takia. Joka asiassa on hyvät ja huonot puolensa, pääasia että itse viihtyy kropassaan ja voi terveydellisesti hyvin! :)

   Poista
 3. Looking good!

  x Dawn // www.wickedlypleasant.blogspot.com

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)