tiistai 12. elokuuta 2014

Viikonlopun minireissu

Kävimme viime viikon lauantaina hetken mielijohteesta pienellä kylällä, josta olen kotoisin. Edellisenä iltana soittelimme siskon kanssa ja mietimme, että tuleeko hän meille vai lähdettäiskö me käymään vanhempien ja heidän luonaan jonkin matkan päässä. Päätimme lähteä pitkästä aikaa käymään ja mukava reissuhan siitä tuli uimisineen sekä vierailuneen. :) Sisaruksia ja heidän puolisoitaan oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa!


Sifonkipaita pienillä hihoilla; H&M / pikkusiskolta saatu eli second hand
Hame; Stefanel / second hand
Laukku; Ril`s
Kaulakoru; teetätetty
Korkokengät; Minna Parikka - Pfeiffer
Nilkkakoru; Kultajousi (?)
Kaupassa käytiin kylille tullessamme, kun olimme käyneet nappaamassa siskon kyytiin. Tarkoitus oli nimittäin lähteä siskon luokse ruuan laittoon ja siitä jatkaa sitten vierailua parissa paikassa. Syömisen jälkeen lähdettiin uimaan eräälle suht syrjäiselle ja rauhalliselle rannalle, jossa ranta oli matalahko ja näin ollen lapsiystävällisempi. Rannalle mennessä tarttui lisää porukkaa mukaan uimaan ja viettämään aikaa. Oli kyllä ihanaa polskia pidemmälle siskojen kanssa, kun porukkaa oli enemmän mukana uimassa sekä katsomassa myös pojan perään! :) Pitäisikin alkaa taas treenaamaan, syksyllä alkaisivat tanssitunnit ja mietin vähän, että voisin herätellä uimisharrastusta taas henkiin pitkän ajan jälkeen.


Hetken mielijohteesta tehty reissu teki hyvää ja meillähän meni reissun päällä iltaan asti! Kotona oltiin vasta joskus kymmenen jälkeen, kun koukkasimme matkalla vielä pitsaa mukaan eräästä pitseriasta. Seuraava päivä menikin ihan kotosalla, kun edellisen päivän oli juoksennellut toisella paikkakunnalla ja kotonakin sitä tekemistä riittää. Virkistävää vaihtelua, etten sanoisi. ^^
Sellainen lauantai oli meillä, toivottavasti tälläisia minireissuja tulee useamminkin! ^^

4 kommenttia:

 1. Extempore reissut on usein niitä hauskimpia ja syksy on muutenkin täynnä inspiroivia houkutuksia ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, sanoppa muuta! Nyt vaan ovat lapsen saamisen jälkeen vähentyneet nuo extempore-reissut kummasti, vaan joskus on mukavaa lähteä just sillon kun on hyvä hetki kaikkien kannalta. :) Saa nähdä miten nopeasti kesää vaihtuu syksyksi, vielä on aurinkoisia päiviä!

   Poista
 2. Pikkuiset reissut piristää ja kun ne ei oo sen enempää suunniteltuja etukäteen, ei ehdi stressaan nii paljon..hihi ^___^
  Ihanaa mäntykangasta..tykkään niin paljon ❤
  Pupukengät on kyllä suloiset, tekee jokaisesta asusta nätin vaan olemassaolollaan. :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissaaminen on kyllä mukavaa, varsinkin hetken mielijohteesta tehdyt. :) Harvemmin tulee matkoista muuten stressattua, ei silloin aina kaikki suju niin kuin pitäisi, mutta ehkäpä se kuuluukin reissaamiseen? Tulee vaan yleensä pakattua liikaa tai vääränlaisia vaatteita sattuu mukaan, joita ei saa kivasti yhdisteltyä.

   Tuolla rannalla on kyllä todella kaunista, hyvältä näyttää ja ihan viihtyisäähän tuolla oli uida! :)

   Kiitos! Nuo ovat kyllä aivan ihanat, värit ovat molemmissa parikoissa kauniit, kenkien mallista nyt puhumattakaan. ♥

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)