torstai 25. syyskuuta 2014

Hyvää syntymäpäivää

... minulle! :) Täytin tänään 24 vuotta ja tämä on ollut aiempiin vuosiin nähden vähän erikoisempaa kuin yleensä, esimerkiksi tälläkin hetkellä täällä meillä on lunta maassa. Kaksi päivää pysyneet sen lumimyräkän jälkeen ja lumipallopensas (eli puu) litistyi puoleen aiemmasta koostaan, kun taas toinen pihan erilaisempi puu oli suoristunut takaisin normaaliksi. Ei lumi sula ihan samalla tavalla täällä metsän keskellä kuin kaupungissa.

Tänään en ole ollut kovin kuvauksellinen, joten päivän asu jääpi julkaisematta kun en yksin saa järkevästi rajattua ja muuten hyvää kuvaa aikaan nyt. Mutta pienen kurkistus- kuvan halusin kuitenkin laittaa, vinkkasin aiemmin Instagramissa itselleni ostamastani synttärilahjasta ja postausta aiheeseen liittyen kirjoitan myöhemmin paremmalla ajalla! :)


Palailen tarkemmin viikonloppuna ja vastaan kommentteihin mahdollisimman pian, tämä viikko on ollut melkoisen kiireinen ja huomisellekin on paljon suunnitelmia! Mukavaa torstai-iltaa ja huomista perjantaita, kirjoittelen taas viikonloppuna enemmän. ^^

21 kommenttia:

 1. Paljon onnea :) Jännää, että siellä on jo nyt lunta maassa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! ♥ Juu, kesti pari päivää ja itseasiassa tuossa talon sivuilla on lunta vieläkin, kun katoilta tippui kasat tuonne seinien viereen. :)

   Poista
 2. Onnea <3 ! Veikkaan, että tuolla on kengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! ♥ Kengäthän ne siellä, ihan oikein arvelit. ;) Aika moni veikkasi kenkiä tai laukkua!

   Poista
 3. Hyvää syntymäpäivää vähän myöhässä! :) Oon jotenkin aatellu, että me ollaan synnytty samana vuonna, mut sie ootkin syntyny vuotta aiemmin. (Tai no reilua puolta vuotta, kun ite oon syntyny keväällä. :p)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mie oon kans luullut, että myö ollaan synnytty samana vuonna, mut näköjään pieni ikäero on. Ois muuten mukava treffata joskus ihan livenä, näin asiasta kukkaruukkuun! :)

   Poista
  2. Ois kyllä! Pitäs järkätä jotain. :>

   Poista
  3. Jee, pitääpä meidän miettiä, jos saatais sovittua treffit jollekkin päivälle! :)

   Poista
 4. Wooooh! Ihan upeen mahtavaa synttäriä!! ❤ ❤ :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea ja ihanaa syntymäpäivää! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea! Meillä ei kyllä lunta näy eikä kuulu, aurinko se paistelee eikä ilmatkaan ole mitkään hirmu kylmät vielä, vaikka parina päivänä onkin kovempaa viimaa ollut. Täällä on syksy kauneimmillaan, niin ei sitä lunta ihan vielä tarvitsekaan tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meiltäkin on varmaan sulanut jo, vaikka kasat kerty talon viereen. Ihana kun syksy alkaa näkyä, on kiva olla ulkona. ♥

   Poista
  2. "Varmaan", niin siis nyt on jo niin pimeetä kun kotiin tultiin, et en nää enää suoraan ikkunasta et onko sitä lunta vai ei. :D

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)