torstai 18. syyskuuta 2014

Koukeroita ja timantteja

Löytyipäs! Muistatteko, että mitä me kaipailtiin meidän olohuoneeseen tässä postauksessa? Lamppu meni vaihtoon ja aiemmin mietimme yhtä toista kattokruunua, mutta se vielä vaihtui toiseen tässä ajan myötä... Näin netissä nimittäin aiemminkin tämän ostamamme kattokruunun ja siellä tuotekuvissa ei oikein näyttänyt niin hyvältä. Törmäsin kuitenkin netissä tähän samaan kattokruunuun uudestaan ja niissä toisissa kuvissa tämä näytti sittenkin hyvältä!Tuotekuvissa kyllä tökki jokin, mutta tosi kivaltahan tämä näyttää luonnossa ja sopii olkkariin todella hyvin. Me nimittäin ehdittiin jo pohtia kattokruunun teetättämistä asiantuntevalla yrittäjällä, kun ei meinattu löytää molempien makuun täysin sopivaa kattokruunua. Jännä miten paljon ne onnistuneet kuvat voivat vaikuttaa, ehkäpä on ihan hyväkin, että uusi lamppu löytyi niinkin eksoottisesta paikasta kuin Ellokselta. Kruunua koristaa roikkuvat "timantit" ja metalliset koukerot. Viisi kynttilänmallista lamppua haettiin varta vasten eilen matkan varrelta, kun kävimme yhdellä toisella paikkakunnalla kyläilemässä tuttujen luona. :) Tai muistelimme kyllä, että lamppuja tarvittiin kuusi, mutta kotona huomattiin viiden riittävän eli yksi jäi kaappiin odottelemaan.Otin kuvia vähän eri valaistuksissa, aika hyvin näkyy miltä kattokruunu näyttää missäkin valaistuksessa. On se kaunis ja valaisee paljon paremmin kuin edeltävä lamppu. ♥

10 kommenttia:

 1. Haaa, Ellos-koukku alkaa :DD Melkein samanlainen kruunu kuin mulla! Eksän kanssahan ostettiin taannoin omakotitaloomme kaksi samanlaista kruunua, musta ja valkoinen. Ne sitten jaettiin erotessa ja minä otin valkoisen. Oon miettinyt josko sille ostaisi kaverin hmm ;) mutta ehkä jatkan kuitenkin valkoista linjaa, vaikka tuo musta näyttää kyllä tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei kai sentään. :D Hiano kruunu on ja teilläkin näytti olevan niissä yhden huoneen kuvissa! :) Molemmat kattokruunut kyllä sopivat, teillähän on molempia sävyjä niin helposti passais. Mustana on ainakin meille sopivampi, kun soppii tuohon tapettiin niin hyvin. :)

   Poista
 2. Mustat metallikoukerot ovat aivan ihania ja roikkuvat kimalteet myös! Ajatonta muotoilua ja kauniisti viimeisteltyä tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sopii kyllä mainiosti olkkariin, mutta parasta on se, että se valaisee kunnolla! :) Tosin on niin kirkas illalla, et pitää himmennin varmaan asentaa, vois olla kaikkein näppärin vaihtoehto.

   Poista
 3. Kattokruunut on niin kauniita <3

  VastaaPoista
 4. Oi tollasesta oon itekki haaveillu, sopis nii hyvin mun kämppään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, kiva kuulla! :) Ellokselta löytyy, eikä ees kallis ollut. ^^ Meille kans sopii todella hyvin olkkariin, on kyllä hiano.

   Poista
 5. Apua. Pitääköhän kans lähtä tutkimaan elloksen valikoimaaa..Himoitsen keittiöön kattokruunua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vois olla! :D Hienohan tää on, sopii ihan hitsin hyvin olkkariin ja valaisee niin hyvin, että kyllä kelpaa kuvata ja muuta. Himmennin vaan pitäisi hankkia ja asentaa, niin saisi vähän tunnelmallisempaakin valaistusta. ^^ Tosiaan tuo kattokruunu ei kovin kallis ole, hyvännäköinen ja tukeva hintaansa nähden miusta!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)