sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Päivä kaupungissa siskon kanssa

Heippa, me käytiin toisen pikkusiskoni kanssa eilen kaupungilla pidemmän kaavan kautta! Meidän oli tarkoitus lähteä molempien nuorempien siskojen kanssa kaupunkiin, mutta toiselle tuli este niin lähdettiin ihan kaksin keskustaan pyörimään. Tarkoitus oli käydä shoppailemassa, elokuvissa ja syömässä, kaikki ehdittiin toteuttaa hyvin ja ensimmäisenä mentiin vielä Arnoldsiin kahville. 


Kierreltiin kaupungilla kauppoja Kekäleestä askartelutarvikeliikkeeseen ja siitä Bik Bokkiin sekä kirjakauppaan. Välillä kävimme myös autolla viemässä ostamani kirjat autoon ja samalla otettiin mukaan pari pussillista käytettyjä vaatteita H&M:lle vietäviksi. Luin edellisenä päivänä vielä tarkemmin tuosta H&M:n vaatekeräyksestä ja tekstiilijätteen vähentämisestä, niin päätettiin pari pussia käytetyistä vaatteista raijata sinne. Saatiin molemmille kuponki kassalta ja katottiin samalla molemmille jotain liikkeestä, vaikka kupongit olisivat olleet voimassa vuoden ajan. Kirjoista saatte kuvaa jo nyt, mutta muista löydöistä myöhemmin!
 
 
Style - Löydä oma tyylisi - ja Vogue Fashion - Muodinluojat -kirjat ostin Suomalaisesta.


Kiertelyn jälkeen lähdimme Ilosaareen ja siellä suoraan Kerubiin syömään. Saaressa oli menneillään jotkut perheen metsäpäivät ilmeisesti, mutta eipä tuo millään tavalla haitannut ja eihän meistä kumpikaan tiennyt tuon tapahtuman siellä olevan. Päätimme syödä bataattiranskalaiset ja Pulled Pork Burgerit terassilla, kivasti pörräsi amppareita ympäriinsä niin pitkään kunnes hamppari oli loppunut! Selvittiin kuitenkin ampiaiskammosta huolimatta ja loppuajan ne olivat sitten muualla niin ehti keskittyä juttelemaankin ja istuskelemaan rauhassa. Kävimme vielä rannalla Kerubista lähdön jälkeen, kun sisko ei ollut aiemmin siellä käynyt. Oli niin aurinkoista ja kirkasta, että asukuvista ei tullut mitään, mutta onneksi illemmalla onnistui! :) 

Elokuvissa kävimme katsomassa Jos vielä jään - elokuvan ja se oli kyllä todella hyvä. Luulin ennemminkin, että se olisi sellainen suht kevyt hömppäleffa, mutta aika surullinen elokuva se oli kaiken kaikkiaan. En spoilaa kuitenkaan elokuvaa sen enempää, mutta se oli hyvä miusta ja kannattaa käydä kattomassa, jos tuon tyyppiset elokuvat kiinnostavat! 
 
 
Biker-takki; Esprit
Toppi; H&M / second hand
Hame; Zara / second hand
Rintakoru; uusion.fi
Laukku; O.i.s
Nilkkurit; Bronx
Rannekoru; Ilmakangas
 

Kotiin tullessa tuli poika vastaan ja olisi halunnut mennä vielä ulos illalla, mutta ei enää siihen aikaan viititty lähteä. Loppuilta sujuikin rauhallisesti ja ystäväni laittoi viestiä, että hän on täälläpäin käymässä. Sovimme treffit tälle päivälle, tulipas tästä viikonlopusta todella kiva viikonloppu! Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinne ruutujen toiselle puolelle. ^^
 
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you Dawn! ♥ I love those shoes too, real leather makes highheels much comfortable than pleather ones. ^^

   Poista
 2. On kyllä taas niin namiskat kengät että! Ja tommoset kirjat on aina mielenkiintoisia, vaikka oma tyyli olisikin vahva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :) Nuo olivat kyllä tosi hyvä löytö, ovat mukavat ja aidon nahkan pitäisi kestääkin tovi käytössä. :) Inspis- kirjoina tuollaset tyylikirjat toimivat hyvin ja niistä saattaa löytää uusia tapoja yhdistellä vaatteita omaan tyyliin sopien!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)