torstai 4. syyskuuta 2014

Raidallinen liehuhelma


Päätin viime viikolla laittaa päälleni yhden vaatteen, josta tavallaan tykkään ja tavallaan en. Hame on Ebayn ihmeellisestä maailmasta tilattu jo ennen raskautta, eli hame on ollut yhden käyttökerran jälkeen kaapissa sieltä keväästä 2012 asti. Nyt päätin vielä antaa toisen mahdollisuuden hameelle, kun huomasin sen vielä rekillä muiden hameiden joukosta - muistelin nimittäin jo laittaneeni hameen kirppikselle. 


Jakku; H&M / second hand
Paita; Esprit
Hame; Ebay
Laukku; Ril`s
Korkkarit; Minna Parikka - Pfeiffer

  
Hameessa on kaunis malli, sifonkinen helma on edestä lyhyempi ja takaa pidempi. Yläreunassa on leveä kuminauha ja vuori on sähköistyvää materiaalia, joten turvahame on oltava alla sähköisyyden ja vuorin lyhyyden vuoksi. Hame on ihana, vaan edelleen mietityttää tämän hameen malli, kun en ole satavarma että sopiiko se juuri minulle. 

Hameen kaveriksi valitsin kepeää raidallista paitaa ja sävyyn sopivat Pfeifferini. Löytyihän sieltä kaapista jotain, johon kengät mätsäävät hyvin värinsä puolesta! Asusta tuli kivan pirtsakka ja liehuva helma hymyilytti tuulisena päivänä. Tämä viimeisin käyttökerta oli paaaljon positiivisempi kuin ensimmäinen käyttökerta, mutta vieläkin mietin että pitäisikö hametta yrittää käyttää useammin vai pitäisikö se laittaa suosiolla kiertoon? Enpäs tiedä, kai aika näyttää, että vieläkö hame jää vaan rekille pitkiksi ajoiksi.^^

16 kommenttia:

 1. Kaunis hamonen, harsomaisen loimuileva ja asymmetrinen helma on jännä, hieman mystinenkin ☽

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Saija! :) Hame on kyllä kaunis, materiaali on ihanan kepeä.

   Poista
 2. On kyllä kivannäkönen asu! Toi turkoosi piristää mukavasti. :) Miulla on kans aika kahtalainen suhtautuminen ton mallisiin hameisiin – toisaalta tykkään mallista kovasti mut toisaalta se ei sit itelle sovi ja muutenkin se oikeesti sopii aika harvalle. Mut siulle ja siun pitkille kapeille jaloille se näyttää kyllä sopivan mainiosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukava kuulla, et asu on siun mieleen, vaikka malli mietityttää siutakin. Hame on todella kauniin mallinen, mutta miusta jotenkin tuntuu et tuo pätkäsee jalkoja kauheesti ja mie näytän kauheen lyhyeltä. Hassua sinänsä kuin useamman mielestä saa näyttämään pidemmältä. :D Kiitos kuitenkin hyvästä mielipiteestä, eihän sitä tiedä, jos tätä tulisi käytettyä useammin!

   Poista
 3. Kengät ja paita mätsäävät ihanasti yhteen, mutta ei kyllä toi hame omaan silmäänikään toimi yhtä hyvin kuin esimerkiksi perinteinen kellohame tossa asussa. Hameen malli saa kyllä sut näyttämään pidemmältä, mutta ei jotenkaan ole niin sinua. Noi kengäton kyllä ihan huiput! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo kengät ovat kyllä mahtavat, kauniimpia saa etsiä! ♥ Mie just Eleoroselle vastailin, niin miusta tuo hame taas tekee miusta ihan hirveen lyhyen näköisen kun se pätkäisee jalkoja niin monesta kohtaa tavallaan. Jännä miten eri tavalla muut näkee hameen omaan silmään verrattuna! :) Kellohameet sopii kyllä kaiken kanssa, pitäisi ehtiä joskus parit lisää ompelemaan. Samaa mieltä olen kyllä, et hame ei ole niin miun tyylinen, vaikka kaunis onkin.

   Poista
 4. Oon itekki pähkäilly saman ongelman kanssa, mulla on samankaltainen H&M:n pallokuvioinen hame, jota oon vaan kerran käyttäny ku se hame on nii pitkä tällaselle pätkälle :D En tiiä pitäskö se laittaa eteenpäin vai yrittää totutella pitkään hameeseen. Sulle tollanen hame sopii mun mielestä tosi hyvin, sulla on pitkät ja kauniit jalat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, tavallaan kiva kuulla, et joku muukin pähkäilee saman mallisen hameen kanssa! :) Matalien kenkien kanssa en osais pitää tätä hametta ollenkaan, kun jo nyt tuntuu et tekee lyhyen näköiseksi vaikka korot oli jalassa. :D Mutta kiitos siullekkin todella paljon mielipiteestä!

   Poista
 5. Mä jossain vaiheessa (silloin kun käytin vielä mekkoja ja hameita enemmän) hamstrasin hirveästi juuri tuommoisia hameita joissa helma on edestä lyhyempi ja takaa pitkä. Tein niitä itsekin. Tykkäsin niistä kovasti ja koin ne jotenkin hirmu käteviksi. Tykkään niistä edelleen, mutta lähinnä visuaalisesti :) Tänä päivänä jos puen hameen tai mekon ylleni, se on yleensä makkarankuoritiukka vesirajamalli :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie muistankin, et siulla on ollut tälläisiä hameita! :) Miulta kans löytyy muutama, mutta ne kolme, jotka miun mielestä sopivat paremmin ovat pitsillä kuorrutettuja. :D Tai röyhelöillä. Liekkö tässä sitten tuo yksinkertaisuus sitten se mikä tökkii? Hameen malli on kaunis, mutta ehkä se tarvitsisi jotain. Tää siun kommentti sai jo miettimään tuunausta ko. hameelle, et sitä tulisi käytettyä enemmän! Kiitoksia kovasti!

   Makkarankuoritiukka vesirajamalli on ihan ookoo, pitäähän se repäistä välillä, jos muuten käyttää enemmän ihan arki-arki vaatteita. ;)

   Poista
  2. Haha no sitäpä juuri!! :D verkkarit ja lenkkarit vs. vesirajaminari ja fakmiibootsit, kyllä!

   Poista
  3. Näimpä, monipuolisuus on hyve ja molemmat tyylit kyllä sopii siulle tosi hyvin! :) Mukava vaan seurata kun tyyli muuttuu menon mukaan ihan täysin. ^^

   Poista
 6. Ihanan pirtee tuo sininen väri! :)

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)