lauantai 27. syyskuuta 2014

Silkkipaidan tarina

Tänään kerron pienen tarinan yhdestä käyttämästäni paidasta ja ensimmäisistä käyttökerroista, joista tuli aikamoisia. Kuten Instagramia seuraavat tietävätkin, kävin eilen Joensuun Sokoksen järjestämässä trendi-illassa siskoni kanssa ja kirjoittelen aiheesta huomenna tarkemmin. Tämä ihan siitä syystä, että en ole ehtinyt muokata kuvia ja kirjoittaa tekstiä, koska minulle oli järjestetty yllätyssynttärit tälle päivälle! Kukaan ei paljastanut mitään etukäteen ja tänään tuli paljon porukkaa käymään, ekat toivat kaikki tarjottavatkin tullessaan kun miulla ei ollut tarkoitus juhlia synttäreitä sen kummemmin! :)

Jospa sitten ihan asiaan, eli siihen postauksen aiheeseen. Laitoin joku viikko sitten pitkästä aikaa päälleni Espritiltä ostetun harmaan silkkisen topin, jossa on selkäpuolella paksua pitsiä. Toppi on todella miellyttävän tuntuinen päällä ja sopii loistavasti korkeavyötäröisten hameiden kanssa, kun helma asettuu ohuen kankaan takia huomaamattomasti hameen vyötärön alle. Tämä taitaa olla toinen tai kolmas käyttökerta, ensimmäisellä kerralla sain ihan hyvän muistutuksen herkistä materiaaleista ja lapsista.


Ensimmäisellä käyttökerralla olimme juuri tulleet kaupungista kotiin ja loppumatkasta poika sai jäätelöä, joka luonnollisesti on vähän sottaista ja sulavaa syötävää näin pienelle. Miehen nostaessa pojan autosta ja itseni kerätessä puhelinta sun muuta takaisin käsilaukkuun, poika ilmoitti halustaan tulla syliin. Istuin vielä autossa ja taaperohan sitten lätkäisi suklaiset kädet silkkipaitaan pyyhkäisten samalla käsiä puhtaammiksi. Voihan tahmatassu. Suklaa ja herkät materiaalit eivät todellakaan sovi yhteen, mutta onneksi välitapahtuma vain nauratti ja kävin sisällä heittämässä topin suoraan pesuun, etteivät tahrat ehdi imeytyä paidan materiaaliin. 


Tahroja ei jäänyt, joten käyttökertoja tulee useampia kuin yksi! Jotenkin tapahtumasta tuli mieleen pojan vauva-aika, kun silloin syöminen oli nykyistäkin sottaisempaa ja yleensä asukuvatkin piti ottaa ennen kaupunkiin tai kylille lähtöä. Loppupäivästä kun oli milloin mitäkin ruokatahraa tai maissinaksua hameen helmassa. ;) Mikäs sen tyylikkäämpää, mutta se kuuluu asiaan näin pienen kanssa ja vaatteethan saa aina pestyä. Jos ei saa vaatetta tahrattomaksi, niin ei se pilalle mennyt vaate maailmaa kaada ainakaan minulla, kauniita vaatteita kun saa aina uusia. :)


Toppi; Esprit
Hame; Lindex / second hand
Nilkkurit; Vina Vestina / Tallinnasta
Laukku; O.i.s / Aleksi13

Mukavaa lauantai-iltaa! ♥ Huomenna sitten trendi-illasta asiaa, sitäpä odotellessa. ^^

2 kommenttia:

  1. Ompas ihanat kengät, oon ite koittanu etsiä samanlaisia :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Roosa! :) Nää tosiaan löytyi Tallinnasta pari vuotta sitten, kun kiireessä mentiin satamaa kohti jonkun kenkäliikkeen läpi. Halvat olivat ja pakko oli ottaa pikasovituksella mukaan! Toivottavasti löydät vastaavat jostain, eihän sitä tiedä, jos joku myisi tälläisia vaikka huutiksessa taikka torissa. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)