sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Jotain uutta punaista ja sisko kylässä

Eilen siskoni tuli meille yökylään ja hän saapuikin meille ihan päiväsaikaan. Kävimme Joensuussa kahvittelemassa ja muutamassa liikkeessä pyörähtämässä ennen kauppojen kiinni menoa. Ilta meillä menikin saunoessa ja aikaa viettäessä porukalla, mukavaa oli! Illan herkkuina oli popcornia, suklaata ja itse nautin pari lasia kuohuvaa saunan jälkeen.

Aamulla mieheni lähti aamukahvien jälkeen pelaamaan sisarustensa kanssa, joten me jäätiin kolmistaan siskon ja pojan kanssa. Leivoimme mustikkapiirakkaa, leikimme pojan kanssa ja kasasimme torneja. Aikomuksena oli ottaa asukuvat myös jossain vaiheessa ulkona, kun ulkoillaan muutenkin. Tarkoitus oli nimittäin ottaa tänään kuvat yhdestä tunikasta, minkä valitsin aamulla päälleni vaan leipominen oli niin sotkuista puuhaa, että meni vaihtoon. Kiva asu on tämä toinenkin asu, ei siinä mitään! :)

Ulkona käytiin pienellä metsäkävelyllä kuvia ottamassa päivän asusta ja loput kuvat ihan kotialbumiin. Laitoin kumpparit jalkaan ulos lähtiessä, kun puolet matkasta meni taaperoa kannellen monttuisessa metsässä, mutta kuviin halusin nämä samat kengät, mitä käytin asun kanssa viimeisimmällä kerralla. Asukuvat siis otti siskoni ja hälle kiitos siitä!


Puuvillaneule; Tommy Hilfiger / second hand
Korkeavyötäröinen hame; Esprit
Nilkkurit niiteillä; Lundberg / Nelly.com


Hame on uusi vaatekaapissani ja löytyi Espritiltä. Samalla kertaa sovittelin yhtä jakkua, jota edelleen mietin ja ehkä vähän haikailenkin, kun oli sen verran erikoinen kevyt takki. Tätä hametta olisi ollut saatavilla myös mustana, mutta kiikutin sovituskoppiin kuitenkin punaisen, kun punaisia hameita miulla ei montaa ole vaatekaapissa. Punaisessa hameessa on mustat yksityiskohdat taskujen suulla ja materiaalina on tekonahka. Taskuissa on myös vetoketjut, kuten kuvista erottuukin. Tämä korkeavyötäröinen hame on ollut aika paljon käytössä, sopii aika monien vaatteiden kanssa yhteen ja materiaali on pehmeää! ♥


Sisko ehti jo lähteä päivällä ja pojan herättyä päikkäreiltä oli hyvä jatkaa sunnuntaita ruoanlaitolla ja siivoamisella. :) Ensi viikolle on tiedossa ystävien ja sisarusten tapaamista, niitäpä odotellessa. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Huomenta! Heitin sinulle pienen haasteen blogissani! ;)♥

  http://curiousnoora.refashion.fi/2014/10/14/sydamia-syksylle/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oli aamulla huomata siun kommentti sähköpostissa ja haastepostaus bloglovin`ssa! :) ♥ Ehin vasta nyt vastaamaan, mutta kiitos haasteesta ja aloitinkin jo kirjoittamaan haastepostausta. Ja iltaa huomenen sijasta! ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)