tiistai 11. marraskuuta 2014

Astetta rennompi takki

Kävimme Espritillä tsekkaamassa alerekistä, että olisiko erästä kirkkaanpunaista trenssiä sopivassa koossa jäljellä. Ei ollut ei, vaan pienin jäljellä oleva koko oli liian iso. Rekistä huomasin toisen takin, tummansinisenä ja aika paljon eri tyylisenä. Trenssejä ja jakkuja eteisestä löytyy jokaiseen lähtöön, mutta rennompaa vetoketjullista takkia ei kaupunkikäyttöön sopivana. Piti käydä sovittamassa ja sopivan koon löytyessä ekalla yrittämällä päätin takin ostaa, vaikka arvon makutuomarini oli epävarma takin tyylin suhteen. :) Onhan se erilainen ja rento takki verrattuna normaalisti käyttämiini takkeihin. Ja aivan eri värinen.

 
Takissa on paljon taskuja ja vyötäröltä löytyy muotoa antava vyö pitkulaisella soljella. Kauluksia voi pitää joko näin ylhäällä, kuin minulla kuvissa, tai käännettynä alas. Pidän ehkä enemmän pitää näitä kauluksia ylhäällä, kun silloin kaulus suojaa niskaa ja kaulaa paremmin. Edessä on pitkä vetoketju ja nepparillinen tuulilista, neppareita löytyy itseasiassa myös taskujen suilta. 


Helman pituus on erilainen minulle ja alkuun tuntui hankalalta yhdistää tätä hameisiin. Kuitenkin vartaloa myötäilevän hameen ja vekkihameen kanssa ainakin hame sopii hyvin! Saa nähdä mihin kaikkeen saan tämän yhdisteltyä hyvin, on kiva takki ja mukavaa vaihtelua värinsä sekä mallinsa puolesta. ^^ 


Takki - Esprit
Hame - Gina Tricot
Laukku - Ril`s / Aleksi13
Korkokengät - Andiamo / Kookenkä
 

10 kommenttia:

 1. Tuohan takki on ihan kuin miun kaapista ryöstetty :D Spectacular :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehän sanoin! :D Hemmetti, on kyllä hieno takki, mut ihan tuut sie mieleen kun mie yleensä käytän vaan trenssejä ja jakkuja. :D Kiitos!

   Poista
 2. Love this jacket, I really like navy blue color :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Some years ago I hated blue color, but nowadays I love it, especially navy and bright blue tones. :) This jacket is cool, little bit different in my wardrobe. ^^

   Poista
 3. Siulle käy kyllä ton sävynen sininen tosi hyvin! :) Jotenkin vois ehkä kuvitella, että siniset vaatteet ja punanen tukka ois jotenkin huono yhistelmä, mut ei se kyllä oo ainakaan siun kohalla, päinvastoin. Ja takkikin on ihan mukavan näkönen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siniseen oon tykästynyt viime aikoina enemmän, näyttää kivalta punaisten hiusten kanssa ja onpahan vaihtelua mustaan. ^^ Takki on kyllä mukavan näköinen ja mukava päälläkin, joskin oudolta tuntui alkuun kun takki on niin rennon näköinen.

   Poista
 4. vitsi mitkä hiukset sulla on, ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :) Pitkät hiukset on se miun juttu, en varmaan osaisi pitää lyhyitä. ^^

   Poista
 5. Onpa sievä takki ja muutenkin kiva asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Takki on kyllä ihana, vähän on rennompi tyyliltään kuin trenssit ja jakut. ^^ Mukava kuulla että pidät!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)