lauantai 29. marraskuuta 2014

Joensuussa kavereiden kanssa

Julkaisin aiemmin postauksen viime viikonlopun lauantain asusta ja nyt tässä postauksessa selviääkin, mitä tein ja missä olin. Feline ja Mari tulivat Joensuuhun reissaamaan ja pyysivät miut mukaan näyttämään kaupunkia seuraksi. Feline on tuttu Pohjoista viljaa- blogista ja Mari Mari potenssiin Mörri- blogista. Felinen kanssa tavattiin joskus 2011 vuonna Sussun bileissä ja Mari oli ihan uusi tuttavuus livenä, vaikka molempien blogeja olen lukenut jo kauan.


Puolen päivän aikaan tapasimme torin kulmalla Carlsonin edessä ja siitä lähdimme kiertelemään kauppoja. Kiertelyn lomassa kävimme kahvittelemassa Centrumin kahviossa ja kuten kuvasta näkyy, niin Feline löysi Kookengästä itselleen uudet kengät.

Tytöt halusivat etsiä geokätköjä vielä valoisan aikaan, joten kävimme kirkkokadun Teboilin luona ja jatkoimme siitä matkaa ortodoksiselle kirkolle. Geokätköily ei ole itselleni kovin tuttua ja oikeastaan tiedän vaan ne asiat, mitä Feline ja eräs työkaverini ovat kertoneet. Täällä meidän lähellä on kuulema suht paljon geokätköjä ja mielestäni se oli aika yllättävää, kun ottaa huomioon miten syrjässä asumme.
Kuten näkyy, niin kyllähän sieltä kirkolta yksi kätkö löytyi! :) Kätkön löytymisen jälkeen otimme yhteiskuvia virittämällä kameran kirkon portaille, samaan aikaan vanhemman herrasmiehen lähestyessä kirkon portaita. Mies tarjoutui ottamaan meistä yhteiskuvia vähän helpommalla keinolla ja ottikin meistä muutamia hyvin onnistuneita kuvia. Oltaisiin päästy myös kirkkoon kuvattaviksi, mutta jätimme tällä kertaa väliin!


Kävimme lauantaina myös Dollyssa syömässä, se kuului paikkoihin, joissa Joensuussa pitää käydä. En ole käynyt siellä ollenkaan uusien omistajien aikaan tai ylipäänsä rempan jälkeen, mutta hyvää oli ruoka ja paikka oli paljon siistimpi kuin ennen! Syömisen jälkeen lähdimme vielä Bepop Streetiin yhdelle, sieltä kun saa Fresitaa ja muita hyviä juomia niin alkoholillisena kuin alkoholittomanakin.

Ennen Bepop Streettia kävimme Sokoksen alakerrassa ja sieltä löytyi itsellenikin jotain! En tiedä, miten järkevä ostos nämä olivat perheeseen, jossa on kaksi kissaa ja taapero, mutta nämä oli saatava kotiin somisteeksi. Ehjinä pääsivät kotiin asti ja ovat edelleen ehjiä vaikka tutustuttu näihin on niin lemmikkien kuin lapsen puolesta, joten eiköhän ne säily hyvin meidän sisustuksessa. Löysin siis tälläiset erittäin kapeajalkaiset Finnmarin kynttilänjalat lasisina, meinasin näihin laittaa vähän jotain koristehiekkaa tuikkujen kanssa tai kehitellä jotain muuta kaunista kuhunkin kynttilänjalkaan.Maria ja Felinea oli aivan ihanaa nähdä, ihan kuin oltaisiin aina tunnettu kun juttu luisti niin hyvin! ♥ Seuraavalla kerralla pitää meidän (tai minun) lähteä vasta vierailulle ja tyttöjen tulla joskus uudestaan vaikka meille ajan kanssa. Mahtavaa, että näin blogien ja kavereiden kautta voi tutustua tälläisiin ihmisiin! ♥

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia (: Ja meidän hiukset muodostaa hienon värisuoran :D

  Kiitos vielä seurasta, oli kovin mukava lauantaipäivä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, hyviä kuvia tuli meistä! ♥ Harvinaista et noin hyvin onnistuu kaikkien osalta, yleensä aina jollain on silmät kiinni tai suu auki. :D

   Kiitos samoin, olitte ja olette molemmat ihania! ♥ Pakko treffata uudelleenkin, oli todella mukavaa. ^^

   Poista
 2. Bloggaaminen on kyllä aivan ihana harrastus jo senkin vuoksi, että sen kautta voi löytää ihania uusia ystäviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, ihanaa kun kukaan ei ihmettele kuvaamista ja kynnys julkisilla paikoilla kuvaamiseen pienenee, kun on muitakin kuvaamassa. :) Moniin ihaniin ihmisiin olen tutustunut blogin kautta, saa nähdä että tuleeko lisääkin uusia tuttuja ajan myötä! ♥

   Poista
 3. Ooh, ihanasti lunta! Joka päivä pitää kurkata verhon raosta josko yöllä olisi tännekin satanut, mutta eeei. :D Mitä siellä kätkössä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tänään satoi lisää! Meinasivat jo sulaa välillä, mut onneks tuli lisää, niin on täällä metsän keskelläkin vähän valoisampaa. ;) Jospa sielläkin sataisi, olisihan tuo jo aika kun joulukuuta jo eletään. En yhtään muista mitä kätkössä oli, mahdoin pälättää sen verran ettei jäänyt mieleen! :D

   Poista
  2. Siel tais olla vaan se nimilista? :D en muista itekää..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mukava kuulla, onpa maailma pieni! :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)