lauantai 15. marraskuuta 2014

Kiireitä

Tämä viikko on mennyt todella nopeasti, sillä olen ollut koko viikon koulutuksessa ja työpäivien jälkeen kaksin pojan kanssa, kun miehelläkin on ollut työkiireitä. Huhhuh, onneksi on jo viikonloppu ja pääsee rentoutumaan edes vähän, ainakin kun siskoni tuli tänään meille! Helpottaa kummasti, kun on kaksi henkeä kotosalla samaan aikaan pojan kanssa, kun jää aikaa itsellekin paremmin ja ehtii esimerkiksi kirjottaa blogiakin. :) Viime aikoina poika on ollut todella huomion tarpeessa, eikä näin ollen aikaa ole jäänyt hirveästi muuhun kuin uhma-ikäisen kanssa leikkimiseen ja hänen hoitamiseensa.


Paita kauluksilla - Marc O`Polo / second hand
Kerrostettu hame - Zara / second hand

Toivottavasti tänään saan ladattua akkuja tulevaa viikkoa ja blogin kirjoittamista varten, sillä tämän  kuluneen viikon jäljiltä olen älyttömän väsynyt. Sopii toivoa, että ensi viikko toisi kaikkea kivaa tullessaan ja menisi helpommin kuin tämä viikko! Vaikka koulutuksessa oli mukavaa ja opin todella paljon, tapasin uusia erittäin mukavia ihmisiä ja tein tiiviisti yhteistyötä, niin silti viikko on ollut raskas. Eiköhän se siitä, kunhan saa levättyä kunnolla.
 
Asiasta kukkaruukkuun, sain uudet kengätkin tässä lähiaikoina ja tällä viikolla otin kengät käyttöön. Ihanat sinimustat kiiltonahkaiset popot! ♥ Mutta nyt pikaisten kuulumisten jälkeen palailen seuraavalla kerralla vähän energisempänä ihan erilaisen postauksen kanssa. Mukavaa viikonloppua lukijoille!


7 kommenttia:

 1. Kääk sun tuka näyttää aivan ihanalta! Vihreä paita korostaa kivasti sen väriä :) Ihanat kenkäset myös!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Oona! :) Vihreä ja punainen kyllä korostavat toisiaan hyvin, otin ekaa kertaa käyttöön tuon paidan vaikka se on miulla ollut jo jonkin aikaa. Kengät olivat kyllä huippu löytö, parilla kympillä lähtivät Leeloolta ilman postikuluja! ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Thanks, I love that skirt! Fabric looks lovely, I like the print of it. ^^

   Poista
 4. Ihana asu ja vautsivau mitkä kengät! <3 Sun tukka näyttää aina niin ihanan punaiselta, mun tukan väri kulahtaa heti, pitäis koko ajan jottain väriä parantavaa hiusnaamioo iskee päähän että säilyis punaisuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, MoonLily! <3 Nuo kengät ovat kyllä ihanat, tykkään kovasti! Mie laitan värinaamiota sillon tällön saunoessa, kun lämpö tehostaa sitä vaikutusta. Tuo nykyinen, mitä käytyän, on aivan mahtava verrattuna muihin testaamiini eli löysin juuri sellaisen oikean omille hiuksille. Pysyy hyvin ja ei tarttee usein käyttää.:)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)