keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Lempin Lemmen Saippua

Järjestimme joensuulaisten bloggaajien kanssa tapaamisen illallisen merkeissä ja Sola Saippua osallistui iltaamme tarjoamalla jokaiselle bloggaajalle oman saippuan. Tämä saippua oli jokaiselle ihotyypille sopivaa Lempin Lemmen Saippuaa, joka sisältää rentouttavia ja ikivanhoja eteerisiä öljyjä. Tuoksu saippuassa on huumaava ja ulkonäöltään saippua on täydellisen pyöreä, mutta litteähkö. Miellyttää siis tuoksunsa lisäksi myös visuaalisesti.Saippuapalat ovat pakattu paperipusseihin ja kuulemma näille käytetään myös pahvista rasiaa pakkauksena. Jokaisen pussin päällä lukee esittely saippuasta tarinoineen, esimerkiksi tämä saippua on saanut inspiraationsa Lemmestä ja rakkaudesta. Ainesosien listassa on merkattuna tähdellä Pohjois- Karjalasta tai Suomesta saadut aineet. Saippuassa ei ole käytetty keinotekoisia puhdistus-, väri- tai tuoksuaineita, eikä saippuoita ole testattu eläinkokein.


Käytössä saippua vaahtoaa todella hyvin ja tuntuu miellyttävältä iholla. Tämä saippua saa ihon tuntumaan ihan sellaiselta "narskuvan" puhtaalta, todennäköisesti tiedätte tuon tunteen vaikka sitä onkin hankala kuvailla. Hiuksiin en ole vielä kokeillut saippuaa, mutta pitäähän sitäkin testata! Muuten saippuaa olen testannut ihon kanssa ja tuntuu tosiaan sopivan omalle iholleni, rentouttavan tuoksun takia tämä on myös ahkerasti käytössä. :)


Saippuoilla on ihania ja hauskoja nimiä, vai mitä olette mieltä Oi Kunnon Mies- saippuasta, Luomu Plöröstä, Sarvekkaasta Miehestä ja Mene Pois Paha Hyttynen- saippuoista? Saippuoita löytyy joka lähtöön kaikille ihotyypeille sopivista herkille ja myös lapsen iholle sopiviksi. Tuliaisina ja lahjoina nämä menevät todella hyvin oman käytön lisäksi, me ollaan saatu näitä tuliaisina silloin tällöin ja on ollut todella ilahduttavaa, kun saippua on valittu ajatuksen kanssa saajalleen! ♥ Myös mieheni on tykännyt näistä saippuoista ja aikamoisella vauhdilla kuluvat loppuun ahkerassa käytössä.

Suuri kiitos Sola Saippualle mahtavasta tuotteesta, suosittelen lämpimästi tutustumaan saippuoihin tarkemmin ja tsekkaamaan kattavan jälleenmyyjien listan.

Saippua on saatu blogin kautta, mutta mielipiteeni ovat ihan omia ja omiin kokemuksiini perustuvia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)