torstai 6. marraskuuta 2014

ParkkihallissaOtimme kauppareissun yhteydessä asukuvat vähän eri maisemissa, eli niinkin eksoottisessa paikassa kuin parkkihallissa. Asu oli päällä töihin mennessä, työtapaamisessa ja töiden jälkeen omalla ajalla, hyvin toimi tarkoituksessaan. Hameen malli on todella kiva leikkauksineen ja tykkään pitää tätä lantiolla, vaikka vähän vaikuttaisi että olisi tarkoitettu ylemmäs kun tämä on pari kokoa isompi normaalisti käyttämääni kokoon nähden. Takki - Seppälä
Paita - Nanso / second hand
Hame - Seppälä / second hand
Korkokengät - Guess / second hand
Laukku - Ril's 
Kaulakoru - Kauppiska 


Viki on meillä yökylässä eli tämä on ajastettu postaus, ei olla nimittäin nähty vähään aikaan kun meillä aikataulut eivät ole sopineet yhteen! Mukavaa, että nyt saatiin sovittua yökyläilyt molemmille sopivaan aikaan ja nähdään pitkästä aikaa. Halusin vielä pikaisesti päivittää blogia tälle torstaille ja esitellä tämän vähän erilaisen asun, vaikka asusta ei hirveästi sanomista olekaan, paitsi et se on kiva.:) Ilta meneekin pitkälti perheen ja ystävän kanssa, mukavaa torstai-iltaa ja viikonloppuna palailen taas blogin pariin! 

8 kommenttia:

 1. Ihastuin heti tuohon kaulakoruun!:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tuo on kyllä aivan ihana! :) Muutenkin Kauppiskan savikorut ovat hienoja, miulla on pari kaulakorua häneltä säädettävillä nyöreillä. ^^

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Thanks! I Like that outfit too, it was comfy and looks nice. I love those shoes from Guess, one of my favourites. ♥

   Poista
 3. Great post♥ you cute♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥

  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Julie! I don`t follow for follow, but I`ll check your blog anyway! :) ♥

   Poista
 4. Ihanat korkokengät! Sulla on tosi nätit sääret. Itselle ehti kertyä paljon korkokenkiä mutta olen parin viime vuoden aikana loukannut nilkkani niin monta kertaa että entuudestaan löysät nivelsiteet ovat siinä pisteessä että harvoin uskallan kenkiäni käyttää. Onneksi voin ihailla niitä sitten muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo kengät ovat yhdet lemppareista, sopivat niin moneen asuun ja ovat hyvät jalassa. Ohhoh, ompas käynyt kurjasti. :S Pystyyköhän nivelsiteisiin vaikuttamaan itse mitenkään? Onneksi tosiaan voi ihailla korkkareita sit muilla ja vaikka omassa kaapissakin! :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)