sunnuntai 28. joulukuuta 2014

i & Krista Korkiakoski - Kla

 Tuote on saatu yhteistyönä Dress Rehearsalilta, mutta velvoitetta tuotteesta kirjoittamiseen ei ole, vaan haluan ottaa tämän itse esille täällä blogissani! :) Linkit eivät ole mainoslinkkejä, vaan vievät suoraan yrityksien sivuille.


Nyt on oikea hetki ottaa esille näiden kenkäpostausten joukossa hetki sitten saamani pikkuinen pussukka, joka pienestä iltalaukusta kävisi helposti ainakin omaan tyyliini. Kuten kengätkin, niin myös laukut ja muut asusteet viimeistelevät jokaisen asun ja tyylin kuin tyylin. Monet ovat varmasti huomanneet, että pidän kaikista värikkäistä laukuista ja kengistä, mutta myös mustista yksilöistä, jotka sopivat ihan kaiken kanssa yhteen.


Sain blogin kautta omakseni suomalaisen Krista Korkiakosken Kla- pussukan! i & Krista Korkiakoski- merkki on perustettu vuonna 2012, eli aika tuore merkki on kyseessä ja näitä Kristan tuotteita saa ostettua Dress Rehearsalista. Pussukka on valmistettu kierrätysnahasta ja metallista, kuten tämän Kla- pussukan isosisko varsinaisen iltalaukun mallissaan, joka löytyy nimellä Brit. Kristan mallistossa on muutakin kaunista, vaatteet ovat näyttäviä ja kauniita myös.

Pussukan ja edellä mainitsemani laukun suunnittelija on opiskellut vaatetusmuotoilijaksi Kuopiossa ja suorittanut Master of Fashion Management- tutkinnon Boråsin yliopistossa. Taitoa ja silmää kauniille asioille todella löytyy! ♥


Tämä Kla- pussukka on mielestäni melko edullinen (29e) katseenkiinnittäjä ja itse käytän tätä liehuvampien ja värikkäämpien asujen kanssa. Tulee varmasti näkymään asukuvissa, sillä tämä on suloinen ja toimii esim. napapaidan, värillisen hameen ja ohuen neuletakin kanssa näin talvella. Kesällähän näitä on vielä helpompi pitää vaikka kaulakorumaisesti edessä tai olan yli vetämällä, kesään ja keväälle muutenkin kuuluu kepeys asusteissa. Puhumattakaan siitä, että eihän sitä aina tarvitse isoa laukkua mukaan, vaan pärjää hyvin myös kotiavaimen, käteisen ja vaikka kortin voimalla hyvin kauppareissut ja illanvietot! Näissä Kla- pussukoissa on saatavilla kolme väriä; tämä musta, harmaa ja ruskea.


Kiitos siis Dress Rehearsalille ja erityisesti Kristalle kauniista tuotteesta sekä yhteistyöstä blogini kanssa! ♥ On ilo päästä tukemaan suomalaisia yrityksiä näin laittamalla tietoa eteenpäin myös muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)