torstai 4. joulukuuta 2014

Ilta Timanttisilla

Sain postissa kutsun Joensuun Timanttisilla järjestettävään iltaan jokin aika sitten ja tämän viikon maanantaina oli viimein tuo odotettu ilta! Oli aivan ihana alku viikolle, silmänruokaa oli korujen muodossa todella paljon ja uusiin ihmisiin tutustuminen on hauskaa. Henkilökunta ja Pandora-korujen asiantuntija olivat palvelualttiita ja mukavia, vastaanotto oli todella lämmin astuessani liikkeeseen ulkotulien välistä.Alkuun saimme lasilliset kuohuvaa satiinirusetein koristelluista laseista ja samaa teemaa noudatti moni muukin asia, esimerkiksi ylemmässä kuvassa näkyvä arvontapalkintona ollut hela pakkauksineen. Ohessa oli myös Pandoran nettisivuilta löytyvä rannekorun suunnittelu- sivu tietokoneella kokeilemista varten. Ohjelma laskee automaattisesti myös kokonaishinnan suunnittelemallesi korulle! :) Kävin itsekin juuri kokeilemassa rannekorun suunnittelua ja oli aika helppoa, heloja vaan on niin paljon että valinnanvaikeus iskee.

Saimme Pandoran ihanat lahjakassit ja sen sisällöstä kerron tarkemmin myöhemmin omassa postauksessaan, kuten myös Pandora- koruista! Tarjolla oli paikan päällä tietysti kuohuvan lisäksi myös pientä suolaista ja makeaa, esimerkiksi herkullisia tuulihattuja molemmissa edellä mainituissa mauissa. 

Juuri edellisenä viikonloppuna törmäsin yhteen aivan ihanaan Kalevalan koruun ja kävin moneen otteeseen katsomassa korua nettisivuilta. Halusin paremman käsityksen korujen koosta, koska kokoeroa milleinä ei ollut kuin viisi milliä, joten voitte uskoa miten innoissani olin kun liikkeestä löytyi tuota korua molemmissa koissa! Tintti- korua on rajoitettu erä myynnissä ja tykkäsin muun muassa sinisestä, violetista, eri sävyisistä vihreistä ja pronssinenkin oli hieno. ♥Kalevala koruista kerrottiin asiantuntevasti enemmän ja samalla yksi henkilökunnasta otti asukuvia sovitellessani Tinttiä vihreässä sävyssä. Koru oli todella kaunis ja valinnan vaikeus iski näin monien värien äärellä! Kävin tällä viikolla kaupungilla käydessäni muutaman yön mietinnän jälkeen vaaleanvihreän Tintin, jossa oli myös tummanvihreää ja tästä tulee kuvaa myöhemmin. Mieheni oli makutuomarina ja väriksi valikoitui monipuolinen vihreä. ♥Pikkumusta - Soaked In Luxury
Käsilaukku - Furla
Rannekoru - Ilmakangas
Nilkkurit - Calvin Klein Jeans

Kaulakoru - Kalevala Korun Tintti 
(pienempi koko, kuvauslainassa näissä kuvissa.) 


Paikan päällä oli myös Michael Korssin ja Daniel Wellingtonin kelloja esillä, hienoja olivat ja montaa erilaista mallia oli molempien suunnittelijoiden kelloissa. Korut ja kellot olivat liikkeessä todella kauniisti esillä, kyllä kelpasi katsella ja kuvailla!

Tällä kertaa muistimme myös yhteiskuvan, meitä oli paikalla monta ja suurin osa on seuraavassa kuvassa! Todella mukava porukka oli, mukavaa oli tutustua uusiin ihmisiin ja mikäs sen mukavampaa, kuin Moschinon mallistoista ja kaikista vaatteista sekä asusteista keskusteleminen. 

Ryhmäkuva Enni Heidi- blogin Ennin kamerasta. :)

Kiitos ihanasta viikon piristyksestä ja hyvästä seurasta Joensuun Timanttisille, Pandoralle sekä kaikille paikalla olleille bloggaajille! ♥

8 kommenttia:

 1. Oii ku oot nättinä ! <3 Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! ♥ Oli ihana vähän laittautua viikon aluksi ja kaivaa pikkumusta kaapista. ^^

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos samoin, oli ihana jutella siunkin kanssa! ♥ :) Seuraavaa jutskailukertaa odotellessa.^^

   Poista
 3. Nyt vihdoin ehdin tutustua blogiisi paremmin! :) Ihana toi sun mekko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, kiva juttu! :) Ja kiitoksia kovasti, oli ihanaa kaivaa mekko kaapista käyttöön ja sopii omaan vartalonmalliin mainiosti. Mukava kuulla, että muutkin tykkäävät! ♥

   Poista
 4. http://www.hm.com/fi/product/65703?article=65703-A Hei, bongasin tällasen hm:n sivuilta ja tulit mieleen. Ajattelin linkata jos et oo ite bongannu tätä ja sattuisit kiinnostumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihana ajatus! ♥ En ole käynyt H&M:n sivuilla pitkään aikaan, käyn tsekkaamassa että mitä miumaista sie oot löytänyt. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)