keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulun toivotukset

Vaikka loppuvuosi on blogin kannalta melko kiireinen, niin silti joulun pyhinä haluan rentoutua. Tahdoin ajastaa hyvät joulun toivotukset teille lukijoille, nauttikaa läheisten seurasta ja viettäkää paras joulu tähän mennessä! ♥


Laitoin sohvapöydälle jouluksi vähän jotain erilaista, kun eräänä myöhäisenä iltana oli rauhallista aikaa. Tästä tuli oikein kivannäköinen, sopii meille hyvin ja on kaunis vaikka itse sanonkin! Asetelma on saanut olla myös rauhassa ja on pysynyt jo monta päivää tuollaisenaan. Tosin tänään mies nosti terälehdet kaikkineen tarjottimelle, kun hän luuli jonkun pienemmän henkilön tutkineen näitä, mutta miehän näitä terälehtiä tarjottimen yli levittelin ja tein saman uudelleen tänään. Rauhallisesti alkavat pyhät ainakin meillä näemmä.

Lasiset hauraan kauniit kynttilänjalat löytyivät Sokokselta ja ovat Finnmarin valmistamat. Tarjotin on toisen käden löytö vuosien takaa, kun taas tuikkujen ympäriltä löytyvät punaiset ja mustat kivet ovat häiden koristeluista jääneet jemmaan. Silkkiterälehdet olivat myös häissä koristeena ja jatkavat nyt elämäänsä miun satunnaisissa somistuksissa. ♥ ♥ Rauhallista joulua kaikille!

4 kommenttia:

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)