lauantai 6. joulukuuta 2014

Kuistin somisteet

Näin joulua kohti mennessä halusin ottaa esille meidän kuistin somisteet, sillä sinne tuli vähän aikaa sitten eräs uusi juttu! Tulevaisuudessa todennäköisesti remppaamme kuistia enemmän mieluisaksi, sillä tällä hetkellä kuisti näyttää hieman keskeneräiseltä eikä ole niin nätti kuin voisi olla. Haluamme myös terassin etupihalle, joten remppaa suunnitellessa sitten. Kuitenkin olemme vähän laittaneet kuistia ja tänään kävin päivällä valoisan aikaan muutamat kuvat räpsimässä.


Löysimme kuistille uuden ulkovalon entisen pyöreän lampun tilalle! Uusi hieman vanhanaikaisen näköinen ulkovalo maksoi vaan parikymmentä euroa ja sopii loistavasti kuistille oven viereen. Valoa käytetään aika paljon näin talvella, nyt riittää valoa enemmän ja lamppukin näyttää kivalta. Ovessa meillä on sukunimikyltin lisäksi musta kissa toivottamassa vieraat tervetulleiksi. Saimme kissan muistaakseni tuparilahjaksi siskoltani ja hänen mieheltään. ^^
Syksyllä siskoni kävi hakemassa meille Ikeasta paperiset puutarhavalot, jotka toimivat aurinkokennolla. Näistä ei kauheasti enää ole hyötyä, kun aurinko ei paista, mutta syksyllä oli todella tunnelmalliset valot kuistilla. :)

Kuistin portailla on savityökurssilla tekemäni lohikäärme, lyhty ja kukkaruukku, mutta portaiden yläpuolella on kehyksen loivissa kulmissa lyhdyt. Lyhdyt ovat aivan ihanat, ne maalattiin mustiksi ja sisälle kiinnitettiin metalliset pallot, joiden sisällä on kuivakukkia. Nämä olivat meillä häissä koristeina ja saivat jatkokäyttöä täällä ihan ikiomassa kodissa!Kuivakukkapallot löytyivät kirppikseltä edullisesti ja satiininauhasta solmittiin rusetit kahvojen ympärille. Näitä palloja ja lyhtyjä oli kolmet kumpiakin, joten portailla olevassa lyhdyssä on myös samanmoinen pallo. Nämä kiinnitettiin niin, että ne ovat ilmassa lyhdyn sisällä ja näkyvät sen takia paremmin.

Mukavaa lauantai-iltaa, seuraavalla kerralla kirjoittelen vähän muusta aiheesta! :) 

4 kommenttia:

 1. aivan ihania juttuja, teidän kuisti näyttää kyllä tosi tunnelmalliselta ♥ ihanat nuo paperivalot ja lyhtysysteemit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! ♥ Kuistia on kiva laittaa, onhan sitä mukavaa tulla kotiinkin kun on nätti kuisti ensimmäisenä edessä. :) Tänään kaupoilla oli aivan ihana sellainen tuulenvireen mukana pyörivä spiraali timanteilla - pakko varmaan hakea vielä sellainen kuistille. Oli niin kaunis. ♥

   Poista
 2. Kivoja juttuja! Jännää nähdä, millaisen olette tekemässä kuistista :) Meillä on samanlaisia ulkovalaisimia muutama, mutta vielä on tekemistä, pihalle olisi mukavaa saada enemmänkin valoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo, tarkoitus olisi tosiaan terassia siihen saada ja osittain pitäisi kattaa ainakin. Tuijaa olisi kiva saada terassin viereen ja kukkia rappusille. ^^ Meillä kans on ulkovaloja hankinnassa, mutta pitäisi löytää juuri sopivat! Parit korkeammat pylväsvalot samaan tyyliin haluttais, mutta ei olla vielä korkeutta päätetty tarkkaan. :) Pihalla olisi hyvä olla valoa, täällä korvessa on niin pimeetä et hyvä kun uskaltaa talvella ateljeelle kävellä. :D

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)