tiistai 2. joulukuuta 2014

Maisemia synnyinpaikkakunnalta

Tänään satoi aika kivasti lisää lunta ja kuukausi on vaihtunut joulukuuhun, mutta palataan hetkeksi vielä syksyyn! Kysymyksiä? - postauksessa oli yksi synnyinpaikkakunnaltani otetuista kuvista ja kuvia selatessani halusin julkaista näitä siskoni ja itseni ottamia kuvia täällä enemmänkin. Tuolta syksyiseltä päivältä kirjoittelin aiemmin asupostausta, jonka löydätte tästä linkistä ja aiemmin mainitussa kysymyspostauksessa on vielä kaksi päivää kysymisaikaa jäljellä. :)
Menimme ensin autolla lähemmäs tätä paikkaa ja loppumatkan kiipesimme jalkaisin kukkulan päälle. Aika huikeat maisemat, eikö! En itse yhtään muista, missä päin Juukaa tämä paikka oli, mutta siskolta sain juuri viestillä vastauksen kukkulan sijaitsevan noin kuuden kilometrin päässä kylältä Kaavin suuntaan. Päätielle ei kuulema näy ollenkaan, vaan mäki on sivutien varressa.

Siskolta lainasin kumpparit mäelle kiipeämiseen, kun hän varoitteli jo etukäteen kukkulan jyrkkyydestä ja arveli, ettei korkkareille pötkitä pitkälle. Kieltämättä yllätyin hieman mäen huipun korkeudesta, mutta hyvin päästiin perille koko poppoolla! Kiipeämisen arvoista oli, tuolta huipulta näki todella kauas ja sai hyviä kuvia kauniista maisemista sekä asusta tietenkin. ♥ Ihana paikka!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, sisko on kyllä taitava kuvaaja ja maisemat olivat huikeat nuin korkealla. ^^

   Poista
 2. Ihania kuvia, etenkin tuo viimeinen :3 Nyt tuli ikävä syksyä, vaikka onhan tuo luminen maisemakin ihan jees

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooiii, kiitoksia! ♥ Syksy on ihanaa aikaa, mutta tänä vuonna odotan myös kunnollista talvea, lunta saisi sataa vielä enemmän kun on niin paljon valoisampaa kuin ilman lunta. :)

   Poista
 3. vau, nää kuvat on aivan ihania!! ♥ maisemat on kyllä myös ihan henkeäsalpaavan upeita, on varmasti ollut ihanaa päästä katselemaan ja kuvailemaan tuonne :-) niin ihana sääkin vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! ♥ Oli tosiaan vaivanarvoista kiivetä tuonne ylös koko porukalla, aivan upeat maisemat ja saatiin hyviä kuvia otettua. Pitää varmaan jostain perhekuvista teetättää taulu, tunnelma on nuissa tosi onnistunut. ^^ Niin siekin oot! ♥

   Poista
 4. Aika huikeita maisemia! Ja nuo kengätkö kumpparit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :) Kumpparithan ne, sisko osti muistaakseni Tanskasta nuo ja ovat hienoimpia kumppareita, mitä mie oon nähnyt. ♥ Kelpais miullekkin!

   Poista
 5. Upeita maisemia. ^-^
  Samoin kuvat teistä ovat todella ihania! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! ♥ Upeat olivat maisemat, pitää varmaan vielä tässä talvellakin kiivetä tuonne - voi olla aika eri näköistä. Nuo perhekuvat ovat harvinaisia, kun yleensä jompi kumpi meistä on kameran takana, niin pitää kyllä joku teetättää tauluksi. ♥

   Poista
 6. Onko tuo pohjoisessa? :) Henkeäsalpaavan upeita maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuka on noin 100km päässä Joensuusta, pohjoisen suuntaan. :) Kiitos, tuolla oli todella kaunista ja kuvat onnistuivat hyvin! ♥

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)