torstai 11. joulukuuta 2014

Päivän asua leikkitreffeille

Ihan ensimmäisenä halusin kertoa, että B-kortin teoriakoe meni läpi ensimmäisellä kerralla tänään! :) Moottoripyöräkortin kanssa menivät kaikki kerralla läpi ja toivottavasti vielä se B-kortin inssikin menee yhtä sujuvasti. Suoraan teoriakokeen jälkeen ajoin vielä Fit Fat Mama- blogin Tiinan luokse kyläilemään pojan kanssa ja mies kävi samaan aikaan kaupungilla ostoksilla. Useampi tunti vierähti sukkelaan, oli todella mukavaa ja poikakin oli sitä mieltä, että käydään toistekin!


Leikkitreffeille laitoin päälle rennot ja mukavat vaatteet, joskin ajaessa ja kyläilemään mennessä kuljin maihareissa piikkareiden sijaan. Asu oli mukava ja sopi kyllä hyvin leikkimiseen!Neulepaita - Esprit
Rannekorut - Pandora- koru Timanttisilta* / toinen Ilmakankaalta
Vekkihame - Reflex / second hand
Saappaat - KipKop Store

*saatu blogin kautta


Mukavaa viikonloppua! Miulla on kahdet pikkujoulut tiedossa, menen viettämään iltaa niin vanhojen kuin uusienkin tuttujen kanssa. Pyrin kuitenkin pikkujouluista sun muista menoista huolimatta julkaisemaan ainakin yhden vastauspostauksen kysymyksiinne, toinen postauksista on kuvia vaille valmiina. Kysymyksiä tuli sen verran ja osa oli sellaisia, ettei lyhyesti vaan voi vastata niin jaoin kysymykset vastauksineen kahteen osaan ja laitoin kaikki aihealuettain. :)

8 kommenttia:

 1. Jopa leikkitreffeille niin tyylikkäänä. arvostan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pitäähän sitä tyylistä pitää kiinni kun se ei pois sulje mukavuutta! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, nuo ovat kyllä mahtavat! ♥ Tykkään kovasti ja onneksi ehdin ostaa nämä silloin kun olivat myynnissä. ^^

   Poista
 3. Komppaan edellistä kommentoijaa. Aivammahtavat saappaat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Nuo ovat ihanat, väritys on mitä parhain! ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)