lauantai 20. joulukuuta 2014

Pikkujoulut kertaa kaksi

Viime viikonloppuna kävin ainoissa kaksissa pikkujouluissa, mitkä minulla tänä vuonna olivat. Ensimmäiset pikkujoulut olivat perjantaina joensuulaisten bloggaajien kanssa ja toisen olivat ystäväni Sussun bileet lauantaina. Ensimmäiset bloggaajien pikkujoulut järjestettiin Annan luona nyyttäri-periaatteella, eli jokainen meistä toi jotain mistä pitää. Monet toivat herkkuja ja muuta naposteltavaa, niin itse vein mukanani alkoholillista ja alkoholitonta kuoharia palan painikkeeksi.
Ilona, Sanna, Saara, Jenni, Maria, Enni, minä, Sini ja Anna. Yhteiskuva on Annan kamerasta. ♥

Paikan päällä meillä oli kahdeksan naista, kahdeksan eri bloggaajaa. Osan olin tavannut aiemmin ja osa oli vielä tuntemattomia alkuillasta. Tietysti tässä tilanteessa esittelykierros on paikallaan ja oli mukavaa kuulla muiden blogeista sekä keskustella aiheesta ylipäänsä. Käsittämätöntä, miten hyvä porukka meillä on ja miten mukaviin ihmisiin sain tutustua tuon illan aikana! Tällä porukalla pitää ehdottomasti tavata jatkossakin, ilta oli hauska ja lämmin tunnelmaltaan.

Meistä jokainen osti yhden pikkujoululahjan aiemmin sovitulla summalla, lahjaksi ostamani kannellinen lasipurkki tuikkuineen päätyi Saaralle ja itse sain Sannan hankkiman lahjan. Lahjasta paljastui todella hyviä konvehteja kauniissa rasiassa ja Dependin violetti kynsilakka! Osui kyllä oikeaan osoitteeseen tämäkin lahja, taisi kaikilla paljastua lahjoista jotain todella mieluista. Violetti on lempivärejäni ja rakastan konvehteja. ♥Lauantaisista bileistä taas ei ole kuvan kuvaakaan, sillä järkkäri pysyi koko illan laukussa. Sussun blogista kuitenkin löytyy videota illasta, oli vähän erilaiset kemut! Olihan asukuvakin suunnitteilla ottaa, mutta se jäi kokonaan eli ainoa asukuvan suuntainen on Instagramissa ja sieltä minut löytää nimellä vivianmslb. Molemmat pikkujoulut olivat onnistuneet ja hauskat, oli mukavaa irroitella pitkästä aikaa ja käydä juhlimassa kavereiden kanssa. :) Ja tietysti oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin!

Arki alkoi jo, mutta ensi vuodelle pitääkin suunnitella jotain iltaa Joensuun bloggaajille ja tietysti alkaa miettiä tuplasynttäreitä meidän talouden miespuolisille. Hyvää lauantain jatkoa kaikille, lähden nyt pelaamaan lautapelejä muiden kanssa! ^^

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Noora! <3 Myöhäinen kiitos tosin, mutta kiitos kuitenkin! :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)