tiistai 30. joulukuuta 2014

Suuri kenkäpostaussarja - Nilkkapituiset


Asos 
Pleaser 
?


Zona Zero


Andiamo


Minna Parikka


Calvin Klein Jeans


Dinsko - Tapas
Cinderella - Vina Vestina

P.S. Vastaan kaikille kommentoneille huomenna! Tämä päivä oli niin raskas ja väsyttävä, että en jaksa näiden kahden kenkäpostauksen lisäksi muokata normaalia postausta täällä julkaistavaksi tänään. Huomenna sitten enemmällä energialla toivottavasti ja toivottavasti huomenna tulee hyviä uutisiakin.  Mukavaa uutta vuotta kaikille jo näin etukäteen!♥

6 kommenttia:

 1. voi miten rakastuin noihin kolmansiin kenkiin, IHANAT! ♥ ootan aina tosi innolla näitä sun kenkäpostauksia, ihan mahtava idea tää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, noi ovat kyllä ihanat! Ebaysta varmaan löytyy vielä jollain neon heels tai vastaavalla hakusanalla. Ei ollu kalliit! :) Just sopivat väriltään tuohon yhteen Ted Bakerin olkalaukkuun, kivalta näyttävät yhessä.

   Ihana kuulla, on tämä ollut palautteen perusteella todella tämän kiiretahdin arvoistakin! :) <3

   Poista
 2. Nuo ekat kengät on ihanat ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! <3 Niin ihanat, että alkavat kohta tulla tiensä päähän ahkeran käytön takia kun keinonahka ei ikuisuuksia kestä.:)

   Poista
 3. Viimeiset kengät ovat ihan täydelliset! Pystyisikö käyttämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on ihanat! <3 Alkutalvesta käytin noita, mut en oo muistanut käyttää sittemmin. Pitää ottaa joku päivä taas käyttöön nuo. ^^ Tuo kimallekangas on vaan niin kaunis!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)