torstai 25. joulukuuta 2014

Tonttuillaan eli meidän joulu kuvina

Halusin kertoa jollain tavalla meidän ensimmäisestä joulusta, joka oltiin ihan kotona vaan. Näin ollen kamerasta päätyi vajaat kolmekymmentä kuvaa tänne blogiin, vaikka vain muutama kuva näistä on otettu blogia ajatellen. Toisin sanoen vähän arkisempia ja rosoisempia kuvia luvassa!
Bongaa kuvasta taapero. :)
Mekko - Vila / Raitasukat saatu viime jouluna lahjaksi / Kaulakoru - Kalevala Koru / Rannekoru - Pandora*/ Timanttiset *Saatu blogin kautta
Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana joulu, ainakin mie rentouduin kunnolla ja itseasiassa oli jo sen verran rentoa, että piti eilen illalla lähteä kaupunkiin kaverin kanssa kun perheen miespuoliset päättivät mennä nukkumaan. Instagramiin päätyi yksi kuva viime yöltä, ilta meni lähinnä jutellessa kaverin ja erään toisen kaverin kanssa, joka sattui olemaan tiskin toisella puolella. ♥ Ihana joulu ja ihanaa oli rentoutua kunnolla! :)

6 kommenttia:

 1. Niin kauniisti ja jouluisesti sisustettu koti teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Roosa! :) Tänä vuonna laitettiin kotia vähän jouluisammaksi. T. ex- joulun (melkein) vihaaja. :D

   Poista
 2. Minäkin ihastelin sisustusta sekä tuota mustaa mekkoa, tosi kivan näköinen :) Raitasukilla varsinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, ihana kuulla Salla! ♥ Raitasukat oli pakko laittaa, sopivat kivasti mekkoon ja tuovat vähän leikkisyyttä tuohonkin mekkoon. ^^

   Poista
 3. Teillä on vaikuttanut olevan varsin tunnelmallinen ja lämminhenkinen joulu. ♥ ^-^ Asusikin on ollut todella suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joulu oli kyllä ihana, ei enää jälkeekään ollut tänä vuonna joulusta johtuvaa ärsytystä ja kiikutin koristeitakin kotiin. Jouluostoksillakaan käyminen ei haitannut, oli todella mukava joulu siis tänä vuonna. Voi että, kiitos! Asu oli kyllä kiva, jotain nättiä piti päälle saada ja sukat sopivat jotenkin hyvin jouluun, et piti laittaa. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)