tiistai 9. joulukuuta 2014

Uusia kiviä ja koruja

Kävin joulukuun alussa Timanttisilla yksityistilaisuudessa, jossa bloggaajille esiteltiin Pandoran rannekoruja heloineen sekä muita ko. merkin koruja. Paikan päällä oli kauniisti esillä myös Michael Korssin ja Daniel Wellingtonin kelloja, jotka nekin kiinnostivat omilla tyyleillään. Tosin äitini kysyessä joululahjatoiveita ihastuin kultaliikkeen sivuilla seikkaillessani ihan eri merkin kelloon, kuinka siisti olisikaan kello ranteeseen asti läpinäkyvällä kellotaululla! :)

Paikan päällä oli Pandoran edustaja kertomassa meille tästä Suomessa suht uudesta rannekorukonseptista, vaikka maailmalla koru on ollut tunnettu jo kauan. Pandora on Tanskasta ja heillä löytyy tämän rannekorun lisäksi myös korvakoruja, riipuksia ja sormuksia. Pandoralta kertoivat aika hyvästä ideasta kerätä heloja matkustellessa muistoksi, vie vähän tilaa ja muistuttaa ihanista hetkistä!Pandoran koruissa on ideana kerätä itselleen oma rannekoru, eli ensin valitaan rannekoru ja siihen kerätään heloja omaan makuun. Koru on siitä erikoinen, että se näyttää hyvältä vaikka yhdenkin helan kanssa! Siihen saa lukkopaloja pitämään tietyn helmen tietyssä kohtaa, tai sitten voi kerätä koko rannekkeen täyteen erilaisia tai keskenään samanlaisiakin heloja. Valinnanvaraa näissä heloissa on todella paljon, valikoimasta löytyy yli 700 erilaista helaa nimikirjaimista kimalteleviin helmimäisiin heloihin, talviaiheisista lumihiutaleista ja piparkakuista puhumattakaan. Tämä on naisellisempi vaihtoehto Nomination-korulle omasta mielestäni, osa heloista ovat kuin helmiä ja monissa on säihkettä sekä kimallusta.

Kaikki helat viimeistellään käsin ja esimerkiksi kaikki kivet istutetaan käsin kuhunkin helaan. Tämän takia korubrändi on laadukas ja arvostettu, lähemmällä silmäyksellä heloihin paljastuu kauniita yksityiskohtia, esimerkiksi käsinmaalattuja perhosia. Materiaaleina käytetään sterling hopeaa ja kultaa. Itse pidin eniten lasisista heloista, niissä oli paljon ihania värejä!Kuvien rannekoru sisältyi saamaamme lahjakassiin, eli rannekoru on blogin kautta saatu ja hela ostettu itse. Haluan yhdistää tähän lasiseen helaan myös vihreitä ja sinisiä lasisia heloja, myös M- kirjain ja lumihiutale- helat pitää hankkia jossain välissä. :)

Timanttisilla oli pakko kuikata Kalevala Korun mallistot, sillä löysin hetken aikaa sitten ihanan kaulakorun! Sovittelin kaulakorua vähän tummempana paikan päällä, mutta kävin parin päivän päästä ostamassa vaaleanvihreää ja tummanvihreää väriä sisältävän Tintti- korun. Tämä on ihana! ♥Ensi silmäyksellä korua ei todellakaan huomaa linnuksi, mutta pieni söpö Tintti se on! Liikkeessä oli ihana päästä katsomaan molemmat koot tästä korusta, sillä niillä ei ollut kuin puolisen senttiä koko eroa. Tämä on pienempi ja sirompi Tintti, jonkin aikaa sai arpoa sinisen, violetin, kahden eri vihreän ja vaaleanpunaisen välillä. Jokainen Tintti on kuitenkin uniikki, sillä värilliset pallot ovat keraamisia ja käsinmaalattuja. Näitä on vain rajoitettu erä saatavina, niin piti olla nopea!

Tuossa Timanttisilta ja Pandoralta saadussa lahjakassissa oli mukana muistikirja kynineen, Pandoran kuvasto, kynsiviila kuljetuspakkauksineen, korujen puhdistusliina ja tietysti tämä aiemmin mainittu rannekoru! Ihanasti oli kaikki sävy sävyyn, kun lahjakassin rusetista lähtien olivat hennon vaaleanpunaisen sävyisiä lähes kaikki.


Mukavaa iltaa toivottaa tämä koruharakka! :)

6 kommenttia:

 1. oot kyllä valinnut tosi kauniin helan, miten mä en edes huomannut tuollaisia ihania helmiä! tosi nättiin väriin päädyit :) mäkin oon innoissani miettinyt että mitä heloja tähän hankkisi, pitää melkein käydä joskus katsomassa valikoimaa vielä kunnolla :) ja ihana idea kyllä tosiaan ostaa reissusta heloja muistoksi. tulee ainakin korusta tärkeä ja merkityksellinen, sisältää paljon muistoja :) ja ihana tuo tinttikin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mie taas en varmaan muuta huomannutkaan niin hyvin kuin nuo värikkäät lasihelat. :D Nuo ovat kyllä ihania ja nuita mie katselin pisimpään, kun tykkäsin kaikista vihreistä, sinisistä, punaisista ja oransseista... Valinnanvaraa on liikaa, kun pitäisi melkein olla kaksi korua että saa yhdistettyä monia eri värejä nätisti. ^^ On kyllä, mie katsoin tuosta kuvastosta, että oli monissa maissa ns. omat helat! Sanoppa muuta, oikeassa olet.

   Nuo Tintit ovat kyllä ihania! ♥

   Poista
 2. Ooooi kuinka kauniin värisen Tintin hankitkaan! Aivan ihana.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuissa oli paaaaljon valinnanvaraa ja tämä vihreä on kyllä kaunis! :) Kiitos Noora, ihana on siunkin Tinttisi! ♥

   Poista
 3. On kyllä kiva idea, että voi ite kasata rannekorunsa. :) Nomination-koruille en koskaan lämmenny, mut tommosta Pandoraa voisin jopa harkita! Ja noi Tintti-korut on kyllä kans tosi kauniita. Oikein sievä on toi siunkin valitsema. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, aika turvallinen lahja on, kun voi tehdä omanlaisensa korun. :) Heloja on niin paljon, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Nominationille en ole miekään lämmennyt, varmaan kulmikkuutensa ja laattojen takia. Tuo Pandora on suht edullinen ottaen huomioon että helat viimeistellään käsin ja materiaalikin on laadukasta, mutta pakko myöntää etten itsekään olisi raaskinut ostaa tätä ilman näitä tietoja, mitä tuli tuolla Timanttisten illassa. Parempi ostaa kerralla kunnollista ja kestävää, kuin helposti hajoavaa. :) Heloille on myös takuu, esimerkiksi miun lasihelalle on kahden vuoden takuu.

   Sanoppa muuta, ihastuin Tintti- koruun ihan päätä pahkaa! ♥ Kelpuuttaisin tosin useammankin eri värisen, niin kauniita ovat. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)