perjantai 28. maaliskuuta 2014

Klein

On vähän ristiriitaista postata juuri tänään vähän hämärämmässä otettuja asukuvia, meillä nimittäin on paistanut aurinko koko päivän täydellä terällään! Joskin nyt kun saan tämän julkaistua, on jo aurinko laskenut, mutta mitäpäs siitä. Saatte myöhemmin nähdä tänään otettuja aurinkoisia otoksia, mutta nyt vähän muuta. ^^ Jospa meidänkin piha sulaisi niin, että saisin jo kaikki peeptoe- korkkarit ja remmikengät käyttöön. ♥ Kuvat ovat alkuviikolta, otimme kuvat juuri ennen pimenemistä ja tavallaan kuvista tuli aika talvisia ja kylmän näköisiä. Auringonlaskukin tuolta metsän takaa pilkottaa.


Neulepaita; Esprit
Vekkihame; Soaked In Luxury
Laukku; Ril`s
Nilkkurit; Calvin Klein JeansOn se kumma kun kauppareissulla välillä kengät hyppää ihan silimille, ja parin kuukauden päästä ensi näkemisestä nämäkin piti kiikuttaa kotiin. ;) No joo, näin kengät joskus ajat sitten Joensuussa ja kävin varmaan kolme kertaa sovittelemassa, joista sitten viimeisellä kerralla päätin nämä ostaa. Kengissä on nimittäin vähän rouheampi malli, mihin olen tottunut ja näiden kohdalla pitikin miettiä, että sopivatko nämä tyyliini juuri sen särmän takia.

Kuitenkin ensimmäisellä sovituskerralla mieleen jäänyt tunne kengistä jaloissa päsmäröi päälle, tuntuivat nimittäin niin hyviltä jaloissa kaupungilla shoppailun jälkeen että huhhui. Nämä Calvin Klein Jeanssin nilkkurit ovat nahkaa ja näissä on tuollainen kuvissakin näkyvä maiharimainen pohja. Plussaa tulee todella paljon materiaalista ja siitä, etteivät nämä kilju tuolla kulkiessa että "kattokaa, olemme CKJ:n kengät!", kuten jotkut merkkituotteet. Sen sijaan näissä kengissä näkyvä merkki on aika huomaamaton. Tykkään näiden kenkien erikoisesta leikkauksesta tuossa nilkan kohdalla, simppeli yksityiskohta, mutta kaunis sellainen! Tuo kivasti vastapainoa muuten särmikkäälle mallille. Kieltämättä nämä ovat särmikkyydestään huolimatta sopineet hyvin miun tyyliin ja ovat olleet aika paljon käytössä mukavuutensa ja pitävien pohjiensa vuoksi. Meidän etupiha on nimittäin järkyn liukas, jäässä kun on koko rinne alas asti tienvierustan hankia lukuunottamatta.

Yksi syy mustien nilkkureiden hankintaan oli myös se, että miun lemppari nilkkureiden tekonahka alkaa yllättäin "kuoriutua" noin vuoden käytön jälkeen. Usein ovat olleet käytössä, mutta eivät todellakaan päivittäin, joten toivottavasti nämä vähän laadukkaammat ja aitonahkaiset nilkkurit kestäisivät tekonahkaisia edeltäjiään paremmin. :) Etenkin, jos nämä lempparikengiksi päätyvät.


Ihanaa viikonloppua!

torstai 27. maaliskuuta 2014

Naisen kruunu, osa 2

Nyt on kulunut jo jonkin aikaa hiusten värjäämisprojektin alkamisesta ja alkaisi olla yhteenvedon aika. Tästä linkistä löytyy ensimmäinen osa tähän "mustasta punaiseen tai muuhun" liittyvistä hiuspostauksistani. Hiusten vaalennus ja värinpoistot alkoivat viime vuoden elokuussa, kun halusin päästä eroon kolmen-neljän viikon värjäysväleistä. Omat hiukseni olivat niin vaaleat mustiin hiuksiin nähden, että jo sentin juuri kasvu näytti kamalalta ja erottui kauas. Hiusten kasvaessa n. 1,5cm kuussa värjäysväli oli niin tiheä, että itselleni iski totaalinen kyllästyminen jatkuvaan värjäämiseen.

Alunperin en tiennyt, että miten paljon haluan vaalentaa, laitanko muuta väriä vai yritänkö omaa normaalia väriä tavoitella. Tässä ratkaiseva juttu oli se, että en halunnut hiusten haperoituvan ihan täysin vaalennusten ja värinpoistojen jälkeen, joten tein alkuun mieheni ja hänen kummitätinsä avustuksella niin sanotun koealueen niskan alueen hiuksiin. Mustan värin lähtemistä testasimme kahteen otteeseen, eli tämä alue oli kaksi vaalennusta edellä muita hiuksia, jolloin niskan alueen hiusten kuntoa seuraamalla pystyin päättelemään tauon tarvetta, erityisen hoitamisen tarvetta ja tärkeimpänä vaalennuksen lopettamisen ajankohtaa, etteivät hiukset hamppuuntuisi 20-30 senttiä lyhyemmiksi. Onneksi minulla on sen verran paksut hiukset luonnostaan, ettei niskahiusten lyheneminen ollut mikään katastrofi.


Hiusten alkaessa näyttää siltä, etteivät ne kestäisi hyväkuntoisina enää montaa vaalennusta, värjäsin shokkivärillä punaiseksi koko pään. Shokkivärillä värjätyt hiukset olivat kivan vivahteikkaat, mutta ne kuluivat aika nopeasti pinkkiin päin ja matkan varrella päätin pysyä punapäänä hieman pidempään. Laitoin siis kestoväriä päähän ja nykyään värjäilen tyveä noin viiden-seitsemän viikon välein. Sain siis pidennettyä hiusten värjäysväliä jonkin verran, kun punaisen kanssa oma väri ei enää paista niin nopeasti ja selvästi silmään. Värjäsin hiukset Fèrian 6.66 värillä, sävy ei ole liian kirkas, mutta ei myöskään liian tumma.

Aivan vaurioitta hiukset eivät selvinneet tästä projektista, vaan niskahiuksista hiukset kuluivat niin, että ovat hieman lyhyemmät. Niskassa kun oli se koealue ja se oli kaksi vaalennusta muita hiuksia edellä. Onneksi miulla on paksut hiukset, niin ei haittaa vaikka niskasta hieman lyhyemmiksi menivätkin. Kävin kampaajalla leikkuuttamassa hiuksia malliinsa värjäysurakan jälkeen, jolloin hän leikkasi reilun kymmenen sentin verran hiuksista pois. Hiukset tuntuvat vieläkin lyhyiltä, vaikka aiemmin nuo ylsivät takamukseen ja pituudesta lähti sen verran, että hiukset yltävät nyt alaselkään. 

Värjäyksien välissä hoidin hiuksiani öljyllä, erityisesti latvoja ja hiusten pituuksia. Sittemmin öljyä olen alkanut käyttää muutenkin silloin tällöin hiusten hoidossa, vaikka ennen en käyttänyt sitä ollenkaan. Muuten olen värjäyksien jälkeen hoitanut hiuksiani aivan kuten ennenkin, mutta Color Maskin olen ottanut käyttöön. Joskus nuorempana värjäsin hiukset punaisella, joka pysyi kuukausi tolkulla päässä kirkkaana, mutta se ei ehtinyt jostain syystä olla myynnissä kuin todella lyhyen ajan. Menin siis toista väripurkkia hakemaan, kun juurikasvu alkoi olla huima, mutta värin myynti oli lopetettu eikä vastaavaa enää tullut tilalle. En ole ainakaan toistaiseksi löytänyt punaista, joka pysyisi ilman shokkivärillä tai Color Maskilla tehostamista punaisena pidempään. Itselläni ainakin pituudet alkavat taittaa mahonkiin noin 1,5-2 viikon jälkeen värjäyksestä ilman punaisen värin ylläpitoa, niitähän en kestovärillä värjää, kuten tyveä. Eikä niitä latvoja kannattaisikaan, kun väri rupeaisi tummenemaan vain.


Käytin alkuun punaisen värin ylläpitämiseen shokkiväriä silloin tällöin hoitoaineen seassa, sen jälkeen Biozellin hoitonaamiota ja kampaajan suosittelusta kokeilen nyt ihan perinteistä Color Maskin Pepperiä. Biozellin hoitosävyte sattui ärsyttämään päänahkaa niin paljon, että siihen en enää koske vaikka maksettaisiin. Muutamien viikkojen ajan olen ehtinyt tuota CM:n Pepperiä käyttää, ja se vaikuttaisi hyvältä. Ei ärsytä päänahkaa ja hiukset näyttävät punaisemmilta, eli ajaa asiansa ja saattaa tulla vakituiseen käyttöön, mikäli tuntuu sopivan pidemmänkin ajan näin hyvin. Laitan tätä Color Maskia yleensä saunapäivinä, eli teen sekoituksen hoitoaineesta ja tästä sävytteestä, suihkulakki päähän ja saunaan löylyistä nauttimaan. Lämpö tehostaa vaikutusta ja pesun jälkeen hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä ja sileiltä, punainen väri on myös kirkkaampi tämän hoidon jälkeen.

Suihkusta lähtiessä suihkutan hiuksiin vielä vähän aikaa kylmää vettä, niin kylmää kun päänahka vaan kestää. Tämä laittaa veren kiertämään päänahassa ja sulkee hiussuomut, jolloin hiukset saavat vähän kiiltoa ja selviytyvät helpommin. Ainakin lukemani ja omien kokemusteni mukaan. Ja kyllä muuten virkistää kummasti...


Shampoona ja hoitoaineena miulla on Glissiä, milloin mitäkin sorttia. Siitä lähtien, kun Glissin tuotteet tulivat markkinoille, olen käyttänyt pääosin tämän merkin tuotteita, kun ne sopivat minulle niin hyvin! Välillä olen erehtynyt ostamaan muutakin, mutta hiukset menevät sellaiselle käkkyrälle ettei tosikaan ja näissä pituuksissa niiden takkujen selvittäminen ei ole kovin kivaa edes Tangle Teezerilla. Tämän takia minulla on aina yökyläillessä mukanani omat shampoot ja hoito-aineet, jos on tarkoitus esim. saunoa. :)

Öljyhoito on normaalisti myös Glissin, mutta heidän hoitosuihkeensa ollessa lopussa kaupasta, ostin Herbinan MarjaSpa- hoitosuihkeen ihan vaan tuoksunsa takia. Tuo Herbinan sarja tuoksuu todella hyvälle ja heidän tuotteistaan pidän muun muassa kosteuttavasta kasvonaamiosta, kuorintavoiteesta ja tuosta hoitosuihkeesta.


Yleensä sipaisen suihkun ja saunan jälkeen latvoihin hieman öljyä, pituuksiin ja muuhun päähän suihkutan tuota seuraavassa kuvassa näkyvää hoitosuihketta, minkä saa jättää hiuksiin. En yleensä kuivaa hiuksia hiustenkuivaajalla, vaan annan hiusten kuivaa omaa tahtiaan rauhassa kun olen enimmät vedet puristanut pyyhkeeseen. Kiharran hiuksia ehkä kerran kuussa tai parissa, ja silloin lämpösuoja- ja kiharrusneste on ehdoton, etteivät hiukset kärsi. Töissä joudun pitämään hiuksia kiinni, joten pyrin vapaa-ajallani pitämään hiuksia auki, leteillä tai muuten eri tavalla, ettei ponnari olisi aina samassa kohdassa kuluttamassa hiuksia. Ja hiusharjana miulla on Tangle Teezer, enkä sitä ainakaan vaihtaisi mihinkään muuhun harjaan!


Hiustenhoidossa tärkeintä on varmaan löytää ne parhaimmat jutut omille hiuksille ja tavat, joita jaksaa ylläpitää ja tehdä säännöllisesti. Kaikilla on varmasti omat tapansa, mutta tässäpä oli näitä miun tapoja. Näillä tavoilla hiukseni ovat kasvaneet näin pitkiksi ja pysyneet aika hyväkuntoisina värjäyksistä ja värinpoistoista / vaalennuksista huolimatta. Ja en tosiaan väitä, että omat hiusten hoitoon liittyvät tapani olisivat millään tavalla ns.oikea oppisia taikka kampaajien suosimia, vaan hoidan hiuksiani niin kuin parhaaksi olen nähnyt ja uusia juttuja kokeillessani huomannut. Hiustenhoidosta on ollut puhetta kaveripiirissäkin jonkin verran ja esimerkiksi yksi siskoistani vannoo silkkitippojen nimeen - mutta onko teillä jonkinlaisia hiustenhoitoon liittyviä vinkkejä ja vakkarituotteita? :)

torstai 20. maaliskuuta 2014

Rumatko muka?

Törmäsin jo alkuvuodesta monella kirppisreissulla yhteen kenkäpariin, ja loppujen lopuksihan siinä kävi niin, että nuo erikoiset korkkarit piti kiikuttaa kotiin kassan kautta. Ensisilmäyksellä kengät herättivät ihmetystä ja pienoisen ajatuksen, että "ompas vähän rumat". Alkuun vaikutelma ei ollut paras mahdollinen; kenkien nuden ja kirkkaan turkoosin yhdistelmä ei napannut aluksi ollenkaan eikä mallikaan ole ihan se miumaisin. Kuitenkin kenkien osuessa edelleen silmiin kirpparilla joka reissulla alkoi vähän kiinnostaa jo korkojen erikoinen malli ja värit. Seuraavalla kerralla pitikin jo sovittaa ja kenkien ollessa sopivat halusin ne ihan erikoisuutensa vuoksi omalle kenkähyllylleni.


Paita; Esprit
Hame; Cubus
Korkokengät; Centro / second hand
Kaulakoru; teetettyKotona katselin kenkiä tarkemmin ja mallailin päällä; no eihän nämä hassummat ole sittenkään, vaikka ensimmäiset reaktiot antoivat toista ymmärtää. En tiedä, mitä se jokin on näissä kengissä, mutta näissä on sitä jotakin, mitä on hyvä olla vaatteissa, kengissä ja muissa asusteissa. Tavallaan ne on aika siistit. Oikeastaan ihan tykkään näistä, vaikka syyksi en osaa muuta sanoa kun "se jokin". Ei yhtään pahat ja hintaakin oli vaan muutaman euron verran.Ensivaikutelma ei aina pidä paikkaansa ja se pätee niin kenkiin kuin ihmisiinkin. ^^ Voin kuvitella näiden kenkien jakavan mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin, mutta itse olen tyytyväinen siihen, että yllätin itseni enkä antanut ennakkoluulojen viedä kenkien suhteen.

Seuraavaksi sitten asiaa hiuksista, mutta nyt toivottelen teille mukavaa loppuviikkoa! :)

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Nyt lähti lapasesta

... Se kenkien ostelu nimittäin. Kevät tulee hyvää vauhtia ja Memberssillä oli hyvät alet hetki sitten. Kumpikaan näistä ei liity kummemmin toisiinsa, paitsi että keväällä kaivetaan kaikki korkkarit laatikoistaan käyttöön! ♥ Kolmekymmentäkolme euroa postareineen sisältäen neljät kengät. Kyllä, Sugarfree Shoes- merkin kengillä oli aika kivat alet ja loppusummasta sain vielä vitosen pois, kun Memberssille kutsumani ystävä oli tilannut sieltä myös jotain. Ei kenkäfriikki voinut vastustaa ja tässäpä pienoinen kuvapläjäys ostoskoriin eksyneistä neljästä korkokenkäparista! ♥
♥Emma- kengät punaisilla paljeteilla♥ Violetilla glitterillä kuorrutetut Malinat♥ Glitterisellä tekstiilipinnalla vihreät Sirit♥ Hopeiset ja glitteriset Malinat peep-toe kärjelläSanoisinko, että ei siinä vielä kaikki, sillä löysin Tapaksen mokkaiset sling-back avokkaat Joensuusta. Alesta löytyivät nekin, miulla on ollut onni mukana kenkien suhteen tänä vuonna. ;) Ja viime viikolla ostin vielä yhdet kengät, joista saatta myöhemmin kuvaa ihan asun kanssa!Kenkien kuvaaminen tänne blogiin oli melkoisen mielenkiintoista jälleen kerran, kuten seuraavista kuvista voinee päätellä... Ennen meillä oli kaksi pientä linssiludea ja nytten löytyy jo kolme; kuvissa näkyy yleensä joko kissan häntää, tassua taikka taaperon kättä, jalkaa ja hiuksia. Ehtiväisiä ovat kyllä kaikki kolme, ainakin kuvista päätellen ja kuvatessani sain jopa muutaman palikan vaihdossa, kun poika tuli siirtelemään kenkiä. :D

Viuh! 
"Usko vaan, että saat kuvata kenkiä ilman miuta tai kissoja! Ai miten niin muka sotken, itseppäs sotkit ensin kun aina on kenkiä keskellä lattiaa." :)♥
Mukavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! Meillä tämä viikko ei ihan niin mukavasti alkanut, kun selvisi että pienellä on flunssa ja korvatulehdus siihen päälle, eli pientä hoivatessa menee muutama päivä kotosalla. Toivotaan, että loppuviikosta päästään normaaliin arkeen taas ja antibiootit tekisivät tehtävänsä! :)

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Maihareissa

Tämä viikko on mennyt todella nopeaa vauhtia ja tekemistä on piisannut, niin en ole ehtinyt kirjoitella blogiin eräästä asusta ja parista uudesta hankinnasta. Uusista ostoksista myöhemmin, nyt ajattelin julkaista yhden päivän asun höystettynä Invaderin pitkävartisilla maihareilla! :) Eräs lukija toivoi asukuvia maihareilla, joten otin kuvat maiharit jalassa lomaviikollani kun kävimme pihalla pulkkailemassa pojan kanssa. Maihareille löytyi jo uusi omistaja, joten myyntikuvia ei tarvinnut ottaa, mutta asukuvat ehdin ottaa ennen sitä. Lukijalle siis kiitokset postausehdotuksesta! 


Takki; Punk Rave
Paita; Esprit
Kaulaliina ja niittisolki; isosiskolta ja pikkuveljeltä saatuja :)
Hame; H&M
Kengät; Invader
Aurinkolasit; Furla

Maihareita ei olekaan aikoihin tullut käytettyä kun koko on liian iso miun jalkaan, joten villasukkien ja tavan sukkien kanssa olen näitä aiemmin käyttänyt. Nykyään tyyli on sen verran naisellistunut, että ei ole ollut näille enää käyttöä piiiitkään aikaan, joten sen takia laitan nämä eteenpäin seuraavalle.

Mietin tuossa muutama päivä takaperin, että jotkut sirot erikoiset tai muuten erikoisen väriset maiharit saattaisivat mennä miun tyylissäni hameiden kanssa. Etsinnässä on jotkut sirot ja kauniit matalat kengät  lyhyehköllä varrella - toivottavasti sattuvat joskus vastaan! :) Kokeilen juuri iPadilla päivittää blogia ensimmäistä kertaa, toivottavasti tämä onnistuu ja kuvat ovat oikeaa kokoa, mutta jos näyttää vähän normaalia hassummalta niin se johtuu padilla kirjoittelusta. Kertahan se on ensimmäinenkin, olisi mukavaa oppia käyttämään tätä sovellusta hyvin, niin voisi sitten tätäkin kautta kirjoitella.:)

Ostimme muuten pojalle Stonzit Ipanaiselta, näppärät ovat kuin mitkä ja hyvät juuri kävelemään opettelevalle lapselle! Jämäkät ja rosoiset pohjat näissä on, on helpompi kävellä ulkona pienellä kun ei isoja pohjia ole, tuntuma kun on ihan erilainen kuin sisällä kävellessä. Eilen kävin juuri kaupungilla poika Tula-kantorepussa ja Stonzit jalassa, eipähän käynyt kengät lantiolle tai kylkiin kannellessa. :) On pojalla toki muitakin kenkiä eri tilanteisiin, mutta minusta nämä olivat maininnan arvoiset ja hyvä vinkki muille kantoreppuilijoille, niin halusin täälläkin ottaa nämä esille. Mukavammat ja nopeammat nämä on pienelle laittaa jalkaan kuin nuo Vikingin Gore-tex kengät. ;) Valittiin krokotiili-kuviolla Stonzit ruskealla pohjalla, kun soppiivat niin hyvin yhteen tuon Reiman puvun kanssa, jota käytetään eniten meillä. ^^


Oikein ihanaa viikonloppua lukijoille! 

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Missä blogini syntyy?

Sain jo jokunen aika sitten Kurpitsalaakson Eliseltä otsikon mukaisen haasteen, eli kerrotaanpas missä mie kirjoittelen ja istuskelen koneella! Ennen olen nettaillut lähinnä sohvapöydän ääressä tai divaanilla köllötellen, mutta läppärin paikkaa oli siirrettävä pienen uteliaan pojan tieltä jo useita kuukausia sitten. Paikaksi valikoitui keittiön pöytä, sillä tällä hetkellä miulta puuttuu varsinainen "työpöytä". Työpöytäni on nimittäin luonnollisesti ateljeella ja sisällä nettaillessani siitä ei kovasti ole hyötyä. :)


Vaihdoimme jonkin aikaa sitten myös järjestystä tässä huushollissa ja harkinnassa oli siirtää kone miehen työpöydälle silloin, kun se ei ole käytössä. Noh, eipä ole vielä siirtynyt kertaakaan, mutta kun meitä on kolme, niin läppäri mahtuu kyllä olemaan keittiön pöydälläkin. ;)


Yleensä kirjoittelen blogia kahvikuppi nenän edessä, kuten tälläkin hetkellä. Blogiin kuvien muokkaamisen ja tekstin kirjoittamisesta menee hetkonen, joten yleensä molemmat puhelimet löytyvät myös koneen vierestä muistiinpanojen lisäksi.

Tällä hetkellä pöydällä on myös ystävältäni saatu pellavaliina painetuilla ja koukeroisilla sydän- ja avainkuvioilla. Kuvat ehdin ottaa eräänä iltana vieraiden lähdettyä, ei meillä aina ole keksejä tarjolla. :)


Keittiömme on melkoisen vaalea, sillä keittiössä on tummapuinen katto, tummahkot kalusteet, tekstiilit ja tiiliuuni on aika hallitseva punertavalla värillään. Keittiöstä löytyy myös pari koukeroista naulakkoa koruille ja käytössä oleville laukuille kulmakaapin yläpuolelta. Miulla ainakin tulee laukussa kuljetettua sitä sun tätä, joten on helppoa käydä laukulla kotona ollessa. Kun laukulle on oma järkevä paikka sisällä, se ei jää lattialle pyörimään, eteiseen ovien taakse tai ole muutenkaan edessä arjen tohinoissa.


Tässäpä tämä blogini syntyy ja tämä on mielestäni ihan hyvä paikka, vaikka hitusen rauhallisempi paikka voisi olla, nytkin viereen on ehtinyt kantautua porkkanan palanen, muutama puinen palikka ja leikkivasara... Toisaalta tässä saa hyvin esimerkiksi jutskailtua miehen kanssa ja puhelimen ollessa lähettyvillä tulee usein viestiteltyä läheisten kanssa. :)

Haasteen haluaisin heittää HajaMiel:lle, Kermakaakaolle, MoonLilylle ja Heimolle, missä teidän bloginne syntyvät? :)

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Uusia helmoja ja talvilomaa

Heips, pitkästä aikaa! Viime päivät ovat menneet melkoista vauhtia, kun on ollut niin paljon tekemistä, että ei meinaa itsekään pysyä matkassa mukana. Meillä on käynyt vieraita viime aikoina ja eilen oltiin pojan kanssa kaupungilla koko päivä, mie kun pidän nyt loput talvilomastani, jotka oli tarkoitus alunperin pitää vasta huhtikuussa. Tilanteet kumminkin muuttuvat ja välillä tulee yllätyksiä matkaan, niin asiat sumplitaan sitten niiden mukaan kuten parhaaksi näämme. :)

Tosiaan eilen vietimme koko päivän kaupungilla pojan kanssa, kävimme kiertelemässä kauppoja ja kahvilassa istuskelemassa ajan kanssa. Vietimme muutaman tunnin Joensuun Perheentalolla ja pojan leikkiessä ehdin hyvin jutskailla muiden äitien kanssa. Mukavasti sattui pari samanikäisten poikien äitiä olemaan siellä, joiden pienet olivat vain kuukautta vanhempia kuin meidän poika. :) Eli toisin sanoen juttua riitti tosi hyvin, hyvä kun päästiin lähtemään ulos, kun jäin niin sanotusti suustani kiinni! Vähän meinasin miekin väsähtää muutaman tunnin jälkeen, mutta ulos lähtiessä ja kirppikselle kävellessä vähän virkistyi taas, sitten eikun seuraavaa tapaamista kohti.^^


Neulepaita; Esprit
Hame; Cubus
Kaulakoru; joululahjaksi saatu :) 
 Korkokengät; Poetic Licence

Ehdittiin kahvittelemaan meidän pojan kummin kanssa vielä päivällä ja vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa! ♥ Hänen kanssaan vietimme jonkin aikaa ja sitten olikin aika lähteä ruokakaupan kautta kotia. Hassua miten tiiviisti sain nyt kerrottua tuon eilisen päivän vaikka tapahtumaa oli niin paljon, tosin jätin aika paljon kertomattakin, niin varmaan ihan siitä johtuen tuntuu tiivistäkin tiiviimmältä tekstiltä. :)

Reissulta tarttui mukaan kaksi vaatekappaletta, löysin nimittäin Cubuksesta ihanan kimaltelevan hameen erikoisilla leikkauksilla ja tuo hame näkyy näissä kuvissakin. Hameen kimalteet ovat tuotelapun mukaan jotain metallisäikeitä, jotenkin sopivat hyvin tuollaiseen paksumpaan ja joustavaan materiaaliin. Helma on hieman lyhyempi edestä ja vastavuoroisesti helma on takaa himpun verran pidempi.


Toinen hame löytyi kirppikseltä, ilmeisesti on ihan uusi ja alunperin Vero Modasta. Edellinen keinonahkainen kynähameeni oli aivan liian iso, ja sen taisin myydä jo eteenpäin, joten tarpeeseen tuli hamonen vähän pienemmässä koossa. ^^ Aitonahkainen hame olisi tietysti parempi, mutta itselläni ei aika riitä moisen valmistamiseen tällä hetkellä, eikä niissä valmiissa kappaleissa aina löydy kivoilla leikkauksilla ja omalle kropalle sopivia malleja. Tässä hameessa on mielestäni kivat leikkaukset ja näyttäisi sopivan hyvin, vaikka en ole ehtinyt tätä vielä päälle kokeilla.Kiitos muuten vielä kaikille kommentoineille, ehdin vasta nyt vastaamaan kaikkiin kun saatiin tänään uusi netti käyttöön! :) Olihan tuo jo aikakin, sen verran pitkään on tuo aiempi temppuillut, että ei ole kauheasti napannut edes konetta avata kun netti pätki koko ajan. Jospa nyt tämä uusi netti toimisi hyvin eikä pätkisi, niin olisi aika kiva. ♥ Ihanaa loppuviikkoa lukijoille! ^^