torstai 30. lokakuuta 2014

Uusia suosikkejaLaiska meikkaaja täällä, moi! Yleisin ja käytetyin meikkaustapani on ehdottomasti kauniin sävyinen huulipuna yhdistettynä muuten luonnolliseen lookiin. Ripsipidennykseni pidän luonnollisena, mutta silti ripset antavat kasvoille huolitellumman ilmeen. On mukavaa herätä aamulla, juoda aamukahvit aamutoimien jälkeen ja sitten kerätä vain kimpsut ja kampsut mukaan töihin lähtiessä. Ennen ripsipidennyksiä meikkasin aamuisin autossa, ellen herännyt aiemmin, joten nämä ripset ovat hermoja säästävä vaihtoehto kun en aamulla ole se kärsivällisin tapaus.


Löysin laivalta aiemmin ihastelemani Estèe Lauderin huulipunan kauniissa sävyssä. Huulipuna löytyy esimerkiksi netistä hakemalla Estèe Lauder Pure Color Envy Lipstick- hakusanalla ja tämä omani on sävyä 250 Red Ego. Ylä- ja alapuolella olevissa omakuvissa olen laittanut vain tätä huulipunaa ja kuten näkyy, se on sävyltään kaunis tummahko punainen. Sävy ei ole ollenkaan sellainen kirkas punainen, vaan sävy taittaa ehkä hieman luumuun. Huulipunaa on tullut testattua useamman kerran ja pysyy kyllä aika hyvin! Plussaa myös kosteuttavasta vaikutuksesta ja puna levittyy hyvin, eikä tunnu liian paksulta tai naamiomaiselta huulilla. Laivan Tax-free Superstoressa oli hurjan paljon meikkejä ja valinnanvaraa löytyi todella paljon joka merkillä. Ainakin näin omaan silmään valikoimien määrät näyttivät todella kattavilta. :)


Huulipunan lisäksi kävin vielä myöhemmin hakemassa Victoria`s Secretin suihkugeelin testiin, kun ko. merkin tuotteita pomppaa silmiin joka puolelta. Tämä Love Spell- suihkugeeli oli parhaimman tuoksuinen, melko mieto tuoksu ja eikä ole liian imelä. ♥ Tämäkin on siis laivalta ostettu, vaikka käytiin Ruotsissa ihan siellä Victoria`s Secretin liikkeessäkin.Nämä pari uutta kosmetiikkatuotetta pomppasivat suoraan lemppareihin, ihania molemmat! ♥

tiistai 28. lokakuuta 2014

Tukholmassa, osa 2
Vasa- museolle mennessä ylitimme kauniin sillan Djurgårdenin saarelle, jossa oli aika paljon nähtävyyksiä ja erityisesti museoita. Tien toisella puolella oli kaunis kaariportti ja Vasa-museolle mennessä ohitimme näyttävän Nordiska Museet:in. Rakennus oli todella kaunis ja ehkäpä jätti hieman varjoonsa Vasa- museon, josta en muistanut enää ottaa kuvaa ulkoa päin.Museolta lähdimme kävelemään päämääränämme Sergels Torget ja matkan varrella kävimme muun muassa Zarassa ja joissain urheiluvaateliikkeissä. Ennen kauppoja kuitenkin menimme teatterin ohi, jota vastapäätä sijaitsevassa puistossa oli menneillään valokuvausnäyttely. Tässä vaiheessa kamera unohtui laukkuun täysin, mutta postauksessa on kuvia kuitenkin matkan varrelta.


Zara sijaitsi matkan varrella Hamngatan 8:ssa ja Zara- liikkeitä on Tukholmassa neljä kappaletta Zaran sivujen mukaan. Liikkeessä oli ihanan värisiä vaatteita ja pari ostamatta jäänyttä vaatetta jäi kieltämättä mieleen, ensimmäinen paikka kun oli niin ei tullut ostettua kuin yksi paita sieltä. :)

Bongasimme Victoria`s Secretin kyltit mennessämme Gallerian- kauppakeskusta kohti ja päätimme käydä liikkeessä. Ilmeisesti liike on vasta avattu ja siellä oli kyllä todella paljon porukkaa, ei meinannut mahtua liikkumaan matkarattaiden kanssa. Liikkeessä oli paljon kirkkaan pinkkejä laukkuja, passinkuoria ja meikkipusseja, kosmetiikasta ja alusvaatteista puhumattakaan.Matkan varrelta poikkesimme myös Monkin liikkeeseen, josta siirryimme sujuvasti kauppakeskukseen. Monkista löysin pari juttua itselleni, siellä oli aika paljon omaan tyyliini sopivaa vaatetta. :)

Gallerian- kauppakeskuksessa siskoni lähti hakemaan jätskiä, niin itse suuntasin Polarn O. Pyretille ja sieltä löysin ystävällisen asiakaspalvelijan avulla pojalle vähän lisää vaatetta. Joensuussa ei ko. liikettä ole, joten Popilla tulee käytyä silloin, kun siihen on mahdollisuus reissussa.


Siskon jäätelön loputtua (oli muuten hyvää!) suuntasimme River Islandin liikkeeseen, joka oli ihan kauppakeskuksen perällä, eikä varmaan oltaisi löydetty sinne ilman opastusta osoitteen perusteella. Liikkeessä mahtui hyvin liikkumaan matkarattaiden kanssa ja palvelu oli todella hyvää, siskoni löysi oikeankokoiset kengät asiakaspalvelijan avulla ja itse rupattelin tovin toisen myyjän kanssa. :D Liikkeestä löysin sen mitä etsinkin, lisäksi löytyi yhdelle siskolle tuliainenkin tuolta RI:n liikkeestä. Laukkuja siellä oli todella paljon ja kauniita yksilöitä olikin!

River Islandilla ihailin neonkeltaisia piikkikorkoja ja olisin halunnut ne kotiin kuljettaa, mutta sisko kiinnitti huomiota materiaaliin minua enemmän ja sehän oli aika helposti nuhjuisen näköiseksi menevää käärmekuvioista keinonahkaa. Mutta hienot ne olisivat olleet, vaikka jäivätkin kauppaan materiaalin takia.

Kävimme kauppahallissa kahvilla ja syömässä vähän suolaista, meinasi valinnan vaikeus iskeä kahvilapaljoudessa! Poikakin heräsi pitkiltä päiväunilta syömään, oli helppo kierrellä kauppoja kun toinen nukkui rattaissa. Kahvilla istumisen jälkeen kävimme vielä Åhlensin tavaratalossa ja sitten olikin aika mennä metrolla lähemmäs satamaa. Laivalle pääseminen oli kyllä mahtavaa pitkän päivän jälkeen, alkoi nimittäin olla väsy!Pienintä meistä ei tietenkään enää väsyttänyt pitkien päiväunien jälkeen ja hytissä leikkimisen sekä lepäämisten jälkeen lähdimme laivan liikkeelle lähtiessä keulaa kohti katsomaan satamasta lähtöä. Otin lasin kuohuvaa ja muutamia kuvia laivan liikkuessa. Kuohuvan jälkeen menimme pojan iloksi Silja Landiin, eli uudistettuun lasten leikkihuoneeseen.

Hiukset ehkä vähän sähköistyivät pallomeressä leikkiessä. ♥


Poika oli nyt ensimmäistä kertaa pallomeressä, eikä meinannut alkuun haluta olla tuossa outoudessa vaan niin sitten innostui leikkimään pallomeressä hyvän tovin! :) Pallomeressä oli mukavaa "uida", heitellä palloja ja möyriä pallojen joukossa, liukumäestä puhumattakaan. Silja Landin suunnittelussa oli otettu hyvin lapset huomioon, esimerkiksi tämä pallomeri oli 0-4 vuotiaille ja peremmältä löytyi isommille omansa. Pienempien lasten meri oli ihan jäätelöbaarin vieressä, Spice Ice oli tullut laivalle Silja Landin yhteyteen! Totta kai siinäkin piti käydä jätskit syömässä ja leikkimisen jälkeen vähän makeampi maistui hyvin.

Leikkihuoneessa oli erikoiset tuolit lapsille ja tilassa oli mahdollisuus mm. piirtämiseen ja keittiö- leikkeihin. Pelihuone isommille oli erikseen, muuta en sitten tainnut huomatakaan pojan perässä liikkuessa. Sisälle tullessa muuten kengät jätettiin seinähyllykköön, joka sekin noudatti samanlaisia pyöreitä linjoja, kuten monet muutkin huonekalut ja somisteet.


Illan saapuessa kävimme vielä syömässä ja sitten olikin taaperon uniaika. Yöllä tuuli kovasti ja aaltoili niin, että pienikin heräsi ihmettelemään laivan keinuntaa! Katseltiin kaikki kolme ikkunasta aaltoja ja yritimme saada kuvia niistä, mutta ei oikein onnistunut niin hyvin, kun olisi voinut toivoa. Meitä aallot eivät niin haitanneet, mutta pikkusiskoni saattaisi olla eri mieltä... ;) Ilta meni hyvin ja aamulla herättiinkin ajoissa, että ehdittiin aamiaisella ja pakollisilla aamukahveilla käydä laivalla.


Pääsimme sieltä Tukholmasta ehjin nahoin kotiin ja ajomatkakin meni melkein kokonaan hyvin kotiin asti. Ei ihan niin sujuvasti mennyt, kun ensimmäisellä pysähdyksellä Kuortissa pikkuinen veti uhmakohtauksen ja loppujen lopuksi rauhoittelun sun muun jälkeen syyksi paljastui huonosti ollut hiha. Toinen hiha oli siis noussut käsivartta pitkin ja tuntui ilmeisesti inhottavalta... Eli kaikki oli taas hyvin kun hiha vedettiin alas. Silloin ei naurattanut yhtään, mutta nytten alkaa jo vähän hymyilyttää. :) Kaikki oli sitten jopa niin hyvin, että poika nukkui koko loppumatkan tänne Pohjois- Karjalaan!

Sellainen reissu oli meillä, kivaa oli ja kotiin tultiin monia uusia kokemuksia rikkaampana. Mukavaa tiistai- iltaa ja kommentoneille tiedoksi, että vastailen taas heti kun ehdin! Toivottavasti jo nyt illalla ehdin vastata kaikille. ^^ 

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tukholmassa, osa 1

Lähdimme sunnuntain ja maanantain välisenä yönä neljän aikaan ajamaan Etelä-Suomeen päin, kun siskoni tuli meille yöksi edellisenä päivänä. Tarkoitus olisi päästä ajamaan mahdollisimman pitkä pätkä eteenpäin ja paras aikahan ajaa on silloin, kun poika nukkuu. Siitä syystä lähdimme niin aikaiseen liikkeelle, vaikka laiva lähti Tukholmaa kohti vasta iltapäivällä. Pääsimme aika pitkän matkan eteenpäin pikaisella pysähdyksellä Varkaudessa ja pidempi tauko pidettiin pojan herätessä Mäntyharjulla, jossa kävimme syömässä huoltoasemalla. 


Syömisen jälkeen pyrimme pääsemään ainakin Lahteen asti ja pysähtymään Karismaan pidemmäksi ajaksi, koska siellä on lapsille leikkihuone ja kauppakeskuksen käytävillä lapsille mm. liukumäkeä ynnä muuta aktiviteettia. Karismassa meni suurin osa ajasta leikkien, tosin siskoni löysi itselleen hienon kellon Karisman kultaliikkeestä ja itse nappasin kahvia mukaan. Kävimme samalla ruokakaupan puolella hakemassa viimeiset tarpeelliset jutut mukaan ja soitimme ennen matkan jatkamista etukäteen taksin Espoosta Olympiaterminaalille siirtymistä varten. Jätimme siis auton Espooseen mieheni kummien luokse matkan ajaksi ja sieltä menimme taksilla Helsinkiin Olympiaterminaaliin. Olympiaterminaalilla ehdimme käydä vielä kahvilla ja viettää aikaa, joten reissun ainoat asukuvat tuli otettua terminaalin ulkopuolella. Muiden päivien asuista ei tullut kuvia otettua, kun menivät vaihtoon kesken päivän ja erityisesti tiistaina oli niin rättipoikki illalla, ettei enää jaksanut miettiäkään asukuvia. 


Tukholman risteilymme sattui juuri sopivaan ajankohtaan, sillä Silja Symphony oli uudistumisen jälkeen tullut uudelleen risteilemään noin viikkoa aikaisemmin! Silja Symphonylla oli uudistettu kokonaan lasten leikkihuone, aiemmasta ei itselläni ole tietoa, mutta tämä uusi Silja Land oli todella tilava ja lapsia ajatellen tehty. Tästä asiaa enemmän sitten Tukholmassa- postauksien kakkososassa kuvien kera! 

Laivalla vietimme aikaa hytissä ja seikkailemalla Promenadella, kävimme etsimässä haluamaani laukkua, tsekkaamassa liikkeet läpi ja tietenkin syömässä. Ilta laivalla meni todella nopeasti ja illalla kyllä oli sellainen olokin, että on ollut koko päivän liikenteessä. Hytiksi valitsimme A-hytin, joka oli ikkunallinen merinäköalainen hytti neljällä sänkypaikalla. Alaosan sängyt olisi saanut siirrettyä tarvittaessa yhteen parisängyksi. Hytti oli 11 neliön kokoinen, eli ihan sopivan kokoinen kahdelle aikuiselle ja yhdelle taaperolle. Vaikka pitää kyllä myöntää, että olisi mukava joskus matkustaa vähän isommassa ja monipuolisemmassakin hytissä! :)

Tukholmassa olimme tiistaina aamulla ja lähdimme heti kiertämään kaupunkia. Suunnistimme metroa kohti ja siirryimme metrolla hieman lähemmäs määränpäätä, tarkoituksena kun oli ensimmäisenä käydä tutustumassa Vasa-museoon. Vasa-museo sijaitsee Galärvarvsvägen 14:ssa, eli Djurgårdenin saarella ja sinne kävelee noin kymmenessä minuutissa Karlaplanin metroasemalta. Vasa-museosta tulee erikseen oma postaus, sillä se oli upea ja ehdottomasti oman postauksen arvoinen. 


Seuraavassa osassa sitten enemmän kauppojen kiertelystä ja matkan varrella nähdyistä jutuista! Mukavaa alkavaa viikkoa lukijoille! ♥

lauantai 25. lokakuuta 2014

Mahtava tuliainen

Maahiskainen oli työmatkalla Saksassa muutaman päivän tällä viikolla ja hän toi miulle mitä parhaimpia tuliaisia! ♥ Itse olin Tukholmaan menossa ajatuksella, että ostan samalla laivalta erään kauan haluamani laukun, mutta heillä ei enää ollut Furlan Candya mallistoissa. Laivan uudistuksen myötä Furlan valikoima oli muuttunut niin, että heillä oli enää vain nahkaisia Furlan laukkuja myynnissä. Candy- laukuthan ovat kumia tai muovia kirkkaine väreineen.

Laivalta ei laukkua lähtenyt mukaan, joten mieheni oli ostanut laukun Münchenista omalla reissullaan. Satuimme siis samaan aikaan reissaamaan, miehelle sattui työmatka juuri samaan aikaan, kun me olimme menossa Tukholmaan.Candy- laukkua olen haikaillut teini-ikäisestä lähtien, kun törmäsin nuihin kirkkaan värisiin laukkuihin. Muistaakseni ensimmäisen kerran Candy tuli vastaan muotilehdessä ja sen jälkeen olen törmännyt laukkuun parissa nettikaupassa sekä muotilehdissä. Kirkkaista väreistä omaan makuun ovat erityisesti tämä pinkki, kirkkaankeltainen, sininen ja vihreä. Ja onhan se täysin läpikuultava laukku myös hieno. Teini-ikäisenä olisin tosin kelpuuttanut lähes minkä vaan merkkilaukun, nyt yli parikymppisenä olen nirsompi, enkä läheskään kaikkia kelpuuttaisi omaan tyyliini ja käytettäväksi.Neulepaita pitsillä; Doris / second hand
Vekkihame; Reflex / second hand
Nilkkurit; Calvin Klein Jeans
Laukku; Furla - Candy 
Trenssi; H&M

Laukuista aloin kiinnostua enemmän vasta poikaa odottaessani - laukuilla sai niin kivasti ilmettä asuun, kun kengistä joutui pitämään samoja ja vaatteista varsinkin. En viitsinyt silloin kauheasti ostella vaatteita, kun ei voinut varmaksi tietää miten paljon vartalo muuttuu raskauden aikana ja miten hyvin palautuu loppujen lopuksi. Sitä ennen laukut olivat lähinnä ostettu ajatuksella, että kunhan niihin mahtuu tarpeellinen ja ovat ihan hyvät käytössä. :)Laukku- ihastuksia miulla on jonkin verran ja on ihanaa, että pitkään haluamani laukku on nyt minulla! Tästäpä sitten seuraavaa haaveilemaan, vaikka en vielä tiedä millaisen haluaisin. Vaikka ostoslistalla onkin pari laukkua, joista en vielä tiedä minkä haluaisin seuraavaksi...


Tästä Furlan Candystä haluan sen verran sanoa, että tämä on tosiaan napakka kuin mikä, paljon jämerämpi kuin ajattelin. Laukun pinta tuntuu samalta, kuin kumpparitkin ja puristaessa materiaali käyttäytyy samoin kuin kumpparit. Hassulta tuntuu tuo pinta, mutta iso plussa laukulle tulee siitä, että se on todella tukevan oloinen ja helposti puhdistettava!

Jonkin aikaa meni nimittäin miettiessä, että kannattaako laukkua ostaa materiaalin takia, kun samalla hinnalla saisi aitoa nahkaa olevan laukun. Kuitenkin nämä Candy- laukkujen värit ovat niin ihanan kirkkaat, että halusin kuitenkin lisätä ostoslistalleni tämän laukun. Käytössähän ne hyvät ja huonot puolet sitten näkee, mutta kokeilematta on hankalaa sanoa! ♥Vau. Tämä on varmaan paras tuliainen, minkä olen koskaan saanut! Aivan ihana! ♥ Onko teillä ostoslistalla jotain erikoisempaa laukkua tai oletteko jo hankkineet sen unelmalaukun? :)

torstai 23. lokakuuta 2014

Matkailijat

Tällä suunnalla ollaan palattu reissusta, joka oli meille jokaiselle ensimmäinen Ruotsin reissu ja taaperolle ensimmäinen ulkomaan reissu! Matkaseura oli mitä mainiointa, laivalla matkustaminen oli helppoa lapsen kanssa ja Tukholma oli ihana kaupunki.♥


Neuletakki; Lipsy London / second hand
Napapaita; Fiorella
Hame; Esprit / Sokos
Laukku olalla; Ril`s / Aleksi13
Laukku maassa; ? / Backstreet
Nilkkurit; Calvin Klein Jeans

Kuvia tuli otettua jonkin verran, mutta yllättävän vähän. Emme kokeneet reissua pelkästään kameran linssin läpi, vaan keskityimme hetkeen ja Tukholmaan tutustumiseen. Sen verran kuvia kuitenkin on, että kerron myöhemmin enemmän meidän reissusta ja uusista kokemuksista! Ihana Tukholma, sinne pitää lähteä toistekin! ♥


Tässä mahtavat matkaseuralaiseni; yksi siskoistani ja meidän pieni poika. Kiitos pikkusiskolle hyvästä matkaseurasta ja mahtavasta matkasta! ♥ Mukavaa torstaita lukijoille, palailen viikonloppuna ja vastailen kommentteihin heti kun ehdin!

tiistai 21. lokakuuta 2014

Ihana perjantai, osa 2

Lupailin lauantaina, että kerron seuraavassa postauksessa ihanan perjantain ostoksista ja samalla näette hieman, että millaisia vaatteita löysin pojalle samalla ostoskerralla! Meillä on tosiaan niin pitkään ollut samaa kokoa pojalla, kokonaiset kahdeksan kuukautta, joten vasta nyt tuli tarve ostaa muutamia vaatteita enemmän. Me saadaan aika paljon tutuilta vaatteita uusina ja käytettyinä, mutta osa halutaan valita yhdessä ja käydä ostamassa vaikka vaatteita todennäköisesti riittäisi pienelle jo pelkistä saaduista vaatteista. 

Jos aloitan tämän postauksen vaikka pojan vaatteista. Hankintalistalla meillä oli toppapuku, toppahanskat, paksumpia ja pitkähihaisia paitoja, college-housuja ja "legginssejä", eli näitä ohuempia ja joustavampia housuja. Kaulaa suojaamaan tarvittiin kauluri, jota ei laiteta pään yli ja sellaisen poika saikin mummoltaan lahjaksi, itsetehtynä ja värikkäänä. :) Toppapuvuista sanotaan, että kun lapsi on pieni, niin kannattaa jättää yksi koko väliin että puku mahtuu koko talven. Tai ainakin minulle on moni äitikaveri neuvonut haalarin ostossa näin ja tämä ohjeistus on kyllä toiminut meillä. Nyt 86- koko on pojalle ihan pikkasen iso vielä, joten toppahaalarissa me valitsimme 92- koon, koska pelkästään lahkeiden sekä hihojen pituudessa oli eroa pienempään haalariin nähden. Verrattiin siis kokoja kaupassa, kun tällä hetkellä poika käyttää 80 ja joitain vaatteita 86- koossa. Pitkäjalkaisen pojan kanssa päätettiin 92- koon olevan varmempi valinta, jos hän meinaa hujahtaa taas vähän pituutta talven aikana. 

Toppapuku ja toppahanskat Reima / Kekäle

Haalariksi valitsimme Reiman turkoosi-vihreän haalarin, koska se miellytti meidän molempien silmää kuosillaan ja väreillään. Pojan välikausihaalari on myös Reiman ja se on ollut todella hyvä. Saimme tuon aiemmin mainitun välikausihaalarin pojalle isosiskoltani ja hänen mieheltään joskus aikaa sitten. Tsekkasimme muiden hyviksi tietämieni merkkien valikoimat myös, mutta Reimaan päädyimme hyvien kokemuksien ja ihanan kuosin takia. ♥ Ostimme samalla pukuun sopivat toppahanskat, toivottavasti ovat yhtä hyvät kuin haalarikin! 


Lähdin kaupoista etsimään jotain kirkkaanvärisiä vaatteita; keltaista, oranssia, violettia, vihreää ja turkoosia. Noh, ei ihan mennyt niin kuin piti, sillä vain Lindexillä oli vähän kirkkaamman väristä vaatetta näistä liikkeistä, missä kävimme. Syksyn tullen ovat valikoimat vaihtuneet vähän tummempiin, paljon oli raitaa ja leopardikuviota. Näkyipä myös viininpunaista ja muuta tummempaa sävyä. Tällä kertaa ei siis kauhean värikästä lähtenyt mukaan, mutta kivannäköistä, lämmintä ja mukavaa vaatetta ilmojen kylmenemistä varten! 

Värikkäät yöpuvut / Lindex
 
Tumput ja college-housut / H&M
Leopardikuvioiset college-housut ja haamuhousut / Lindex

College-paita haamulla / Lindex

Leopardikuvioinen college-paita / H&M
Tangle Teezer / Anttila

Pojalle ostettiin myös oma hiusharja, että saadaan kiharat paremmin kuriin. Väriksi valikoin keltaista ja oranssia, kun tuo keltainen sattuu olemaan pojan lempiväri. ♥

Itselleni löysin Espritin skater-hameen Sokokselta ja muualta enemmän kodin sisustukseen liittyvää tavaraa. Skater-hameen materiaali on ihanan laskeutuvaa ja pehmeää, olen ollut tälläisen hameen tarpeessa jo jonkin aikaa! Aiempi keinonahkahameeni pinta kului jo aikaa sitten huonoksi ja kirppikseltä löytämäni skater-hame on materiaaliltaan niin helposti rytistyvä, että sitä ei kauheasti tullutkaan käytettyä kun jokaiselle käyttökerralle pitäisi hame silittää erikseen. Tämä uusi vaikuttaa todella lupaavalta, ei rypisty ja laskeutuu nätisti! Tilasin tosin jo eräältä ompelijalta aitonahkaisen version tuosta aiemmasta keinonahkaisesta hameestani, mutta hyvä on olla myös vähän "arkisemman" materiaalin hame vastaavana. 

Hame Esprit / Sokos
S- Outletista löytyi Housen keltainen salaattikulho ja siihen sopivat ottimet. Ihanan värinen ja tuo mukavaa vaihtelua meidän turkoosihtavaan kulhoon. :) Kotiin liittyen mukaan tarttui myös valurautainen verhopidike sekä ruusuntuoksuista marseille-saippuaa, molemmat löytyivät H & B Home- liikkeestä. Sellaisia tällä kertaa, tulipahan ostettua kaikkea tarpeellista ja ostoslistalla ollutta. ^^ Ihanaa alkanutta viikkoa!