maanantai 19. tammikuuta 2015

Asu viime viikolta

Viime viikonlopulta jäi kokonaan blogin päivittäminen väliin, sillä olin koko ajan menossa ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan blogipostauksen kirjoittaminen ei napannut. Lauantaina kävin Kuopion suunnilla, sillä järjestimme isosiskolleni baby showerit porukalla! Illalla kävin kaupungissa sosialisoitumassa ja eilinen vierähtikin miehen perheen luona kyläillen. Ajattelin tässä vaiheessa kuitenkin kirjoitella ensin yhdestä viime viikkoisesta asusta ja vasta seuraavassa postauksessa kerron vähän tarkemmin tuosta viikonloppuisesta reissusta sekä vauvajuhlien järjestämisestä.


Tässä asussa näkyvä hame on uusi ja löysin sen Joensuun Sokokselta. Jonkin verran olen käynyt alemyynneissä tässä kuussa, tämä oli ensimmäinen ale- löytöni ja nyt viime viikolla tuli tehtyä pari löytöä lisää myös itselle! Pojalle on viime aikoina löytynyt aika kivasti vaatetta ja muuta, mutta viime viikolla tein onneksi löytöjä itsellekin kengistä ynnä muista lähtien.


Osa lukijoista saattaakin muistaa, että minulla on lähes samanlainen kynähame jo ennestään, mutta yksi todella ratkaiseva ero näillä on. Tämän uuden hameen saa nimittäin heittää pesukoneeseen ja tuota aiempaa hametta ei. Kävin juuri vähän aikaa sitten viemässä hameen pesulaan, eikä se ihan ilmaista ole, joten pitää jatkossa käyttää hametta vähän harkitsevammin ja suojella hametta pikkuisilta käsiltä vähän tarkemmin. :)

Hame on muuten aika samanmallinen, paitsi tässä on taskut edessä ja leikkauksia ei ole niin monia. Tämä Espritin suht suora kynähameen malli istuu kyllä nätisti päälle, olen tykännyt kovasti! ♥ Materiaalit ovat molemmissa hameissa oikein miellyttävän tuntuisia, kuten kuvissa näkyvässä paidassakin.


Silkkipaita - Esprit
Kynähame - Esprit
Korkokengät - Seppälä + DIY

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asu. Tykkään kovasti tuon paidan selkäkuvioinnista. ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mie tykkään asusta myös, molemmat nuista vaatekappaleista ovat niin mukavia päällä, että mielellään pitää. Selkäpuolen pitsikuviointi on myös kaunis, hyvin sopii muuten tosi väljään malliin. ♥

   Poista
 2. I love your outfit, it's the perfect work attire in my opinion! <3

  http://unknownprettylies.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! ♥ That outfit looks nice, you can certainly use the outfit at work and at your free time! :) These kind of outfits are the best, `cause you can go almost anywhere when you are wearing these kind of clothes.

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)