torstai 1. tammikuuta 2015

Kiitos!

Vuosi 2014 oli huikea ja haluan kiittää siitä jokaista siellä ruutujen toisella puolella olevaa. Viime vuonna blogini on saanut uusia mahdollisuuksia, uusia lukijoita ja blogiin panostaminen on ollut entistäkin mukavampaa. Suuret kiitokset kuuluvat muun muassa Joensuun Sokokselle, Timanttisille ja Pandoralle, Dress Rehearsalille ja tietysti i & Krista Korkiakoski- merkille, mutta myös teille lukijoille.
 
Tämän kiitos-postauksen liitteenä onkin tämän vuoden ensimmäiset asukuvat! 
 
 
Tänä vuonna olen myös avannut mahdollisuudet seurata minua niin Facebookissa kuin Instagramissakin, molemmat somen palvelut ovat saaneet hyvän vastaanoton, vaikka vielä tykkääjiä ja seuraajia mahtuu molempiin! Kiitos Fit Fat Maman Tiinalle innoittamisesta FB-sivuihin, olet mahtava ja on mukavaa ollut tutustua uudelleen vuosien jälkeen! 

Arvostan jokaista julkista ja vähemmän julkista lukijaani todella paljon, on ollut ihanaa seurata miten monia höpinäni kiinnostavat vielä neljän vuoden jälkeenkin! Puhumattakaan siitä, miten monia ihania uusia lukijoita tänne ovat tiensä löytäneet jotain kautta. Kävijöitä blogissani on ollut 2014 vuoden aikana enemmän kuin koskaan aiemmin, kommentteja on tullut todella paljon ja olen saanut bloggaamisesta enemmän irti kuin koskaan. Ihana harrastus tämä on ja miten mukavaa on itsekin käydä tutustumassa muiden blogeihin, jäädä lukemaan ja kommentoida takaisin päin. 
 
 
Kauluspaita - H&M / second hand
Keinonahkahame - Vero Moda / second hand
Nilkkurit - Lundberg

Lukijoista erityisesti ovat jääneet mieleen tältä vuodelta Shadou, Saija Sasetar, Niina L, Curiouser- Noora, Nänni, Chuuko, Salla K, Belsissa, Shadow, Werewolf, Hanna ja Widow Sleeps. Myös anonyymit ovat jääneet mieleeni erittäin positiivisesti, sillä yhtä nimetöntä lukuunottamatta olette kaikki jättäneet asiallisia, ihania ja kauniita kommentteja! Todella monet teidän niin nimimerkillisten kuin nimettömien jättämistä kommenteista on ollut niin piristäviä kommentteja, että vieläkin hymyilyttää niitä miettiessä. Osasta olen ottanut print screenit varmuuden vuoksi ja tallentanut pariin eri kansioon, että eivät varmasti katoa. Osaa käyn lukemassa silloin tällöin, koska niistä kommenteista tulee niin hyvä fiilis! 


Suuri kiitos kuuluu myös niille, jotka ovat auttaneet omasta tahdostaan muun muassa kuvien kanssa. Kiitos siis Maahiskaiselleni, sisaruksilleni, Roosalle, Timanttisten Tiialle, Ville- Veikolle, Nikolle ja kaikille muillekin, jotka ovat auttaneet tarvittaessa ja välillä ilman tarvettakin! Vaikka kuvat eivät aina onnistukaan tai päädy blogiin asti, niin olen silti kiitollinen siitä, että niin monilla löytyy halua auttaa blogini kanssa. Kiitos myös ystävälleni Vikille innoittamisesta ja hyvistä ideoista, kuvataan se suunniteltu yhteisvideo kun seuraavan kerran nähdään! Ja kiitos myös pojille, joiden kanssa oli mahtavaa viettää yhteisen ystävän synttäreitä ja kiitos kun sain meidän yhteiskuvia julkaista sosiaalisessa mediassa. Kiitos omalle ja mieheni perheelle miulle järjestetyistä yllätyssynttäreistä!


Kiitos myös meidän joensuulaisten bloggaajien ryhmälle, olette ihania ja on ihanaa ollut sopia monien kanssa treffejä myös blogimiittien ulkopuolella! Teihin on ollut myös mahtavaa tutustua, toivottavasti vuoden 2015 aikana jokaisesta teistä tulee vieläkin tutumpia!

Halusin nimetä teistä muutamia ja kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta, olette mahtavia ja 2014 oli kyllä paras vuosi ikinä! Kiitos, kiitos ja kiitos, ilman teitä kaikkia blogin ylläpitäminen vuodesta toiseen ei olisi näin mukavaa. Oikein ihanaa uutta vuotta 2015 jokaiselle teistä ja tehdään tästä vuodesta vieläkin parempi! 

22 kommenttia:

 1. Siis waude! Toi kauluspaita on niin täydellisen värinen ettei sanat riitä edes kuvailemaan sen upeutta.. ♥__♥ Pukee sinua todella hyvin!

  Awww, kiitos itsellesi mieltä lämmittävistä kommenteista, innoittavasta blogista ja erityisesti tasaisesta postaus tahdista! Voi kun jonain päivänä osaisin olla yhtä aktiivinen kuin sinä.. ^^ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo oli kyllä hyvä löytö, istuu kivasti ja kauluspaidan leikkaukset ovat naiselliset. ^^

   Voi kiitos todella paljon kauniista sanoista, ihana kuulla! ♥ On tähän blogiin sen verran aikaa mennyt, että mukava kuulla että on tarpeeksi aktiivinen ja innoittava.

   Poista
 2. Aivan ihana postaus ! Oot nii sydämmellinen ihminen, on hienoa että kiität kaikkia ihmisiä, jotka oikeesti myös ovat auttaneet tekemään tätä blogia, vaikka sä suurimman työn teetki :) Musta on ollut kiva kommentoida sun kanssa puolin ja toisin <3 Jatka blogiasi samalla tavalla, varmasti pysyy monella mielenkiinto !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis siulle Niina! :) Miusta on ihana juttu, että ihmiset välillä jopa tarjoutuvat kuvaamaan vaikkapa asun ja osa on ihan innolla mukana suunnittelemassa vähän erilaisempia postauksia. ♥ Miusta kanssa, siun blogi on noussut myös miun suosikkien joukkoon!

   Kiitokset palautteesta ja toivotaan, että mielenkiinto pysyy lukijoillakin yllä! Blogihan se elää miun mukana, eikä toistepäin.^^

   Poista
 3. Hih,eipä mitään :)! Siulle käy muuten tosi hyvin viininpunainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos silti! :) Ja kiitos, viininpunainen on kyllä kaunis väri ja violetti myös! ^^

   Poista
 4. Aww.. ❤ Suuri piristys oli nähdä oma nimensä tuolla listassa. Piti tarkistella monta kertaa, että näinkö nyt varmasti oikein. :'D Olet aivan ihana! Kiitos myös itsellesi. ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Miun piti joskus postauksen julkaisemisen jälkeen käydä vielä tsekkaa, et kai mie kirjoitin siun nickin oikein! Ihana kuulla, että oli suuri piristys siulle ja kiitos kauniista sanoista siullekin! ♥

   Poista
 5. Voi miten kaunis ja ihana idea tehdä tämmöinen postaus. ♥ Vuorovaikutus lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa tekee tästä touhusta kyllä kaksinverroin mieluisampaa. On myös aina kiva huomata, jos blogi menee eteenpäin ja kehittyy some-kanavien, lukijoiden, kommenttien tai minkä tahansa kautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! ♥ Totta, on ollut tosi kivaa tutustua blogin kautta uusiin ihmisiin ja ystävystyä - on kultaa kalliimpaa ystävystyä saman henkisten ihmisten kanssa. Muutenkin on kiva saada palautetta harrastuksesta ja on kieltämättä mukavaa, että harrastuksestakin jotain pientä hyötyy, kun siihen laittaa näin paljon aikaa. Koukuttavaa tämä bloggaaminen! ;)

   Poista
 6. Kiitos myös sinulle ihanasta ja inspiroivasta blogista, ja oikein hyvää ja kirjoitustikasta uuttavuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti siullekin Chuuko! ♥

   Poista
 7. Mieltä lämmitti kovasti löytää oma nimensä listaltasi. Kiitos kovasti! ^-^ Blogisi on kuulunut jo pitkään omiin suosikkeihini ja tänne on aina ollut mukava tulla. Kirjoitat hyvin ja kiinnostavista aiheista, lisäksi tyylisi on todella inspiroiva. ♥ On ollut mielenkiintoista seurata blogisi kehittymistä ja tosiaan, viimeinen vuosi on muuttanut blogiasi kovasti, mutta mielestäni suunta on ollut hyvä ja perusvire on kuitenkin säilynyt tuttuna. joten liian suurista tai oleellisista muutoksista ei ole kyse. :)
  Onnen ja ilon täyttämää vuotta 2015 ja kiitos viime vuodesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos kaikista ihanista kommenteista ja palautteesta, mitä sie olet miulle jättänyt! :) Huippua, että blogini kuuluu siun suosikkeihisi, vaikka se onkin jännittävää ajatella vieläkin kuuluvansa joidenkin suosikkiblogeihin. ^^

   Blogi tosiaan kehittyy oman elämäni mukana, eikä päinvastoin ja olenhan itsekin muuttunut vuosien myötä jonkin verran. Viime vuoden aikana kävijäluvut yli kaksinkertaistuivat ja se osaltaan vaikuttaa siihen, mitä kaikkea täällä uskaltaa käsitellä ja kertoa. Ihmisistä ei valitettavasti koskaan tiedä, mutta onneksi miulla on parhaat lukijat ja olen viihtynyt senkin takia blogin parissa näin paljon! :) Mutta ihana kuulla, että suunta on ollut hyvä ja perusvire säilynyt samana.

   Kiitoksia paljon! ♥

   Poista
 8. Ihastuttavaa alkanutta vuotta kaunokainen! <3

  VastaaPoista
 9. Kiva tyylikäs paita! Ja kiitos sulle tästä blogista, on ollu mukava lukea ja vaikutat mukavalta ihmiseltä :) Välillä ku katsellu asukuvia tehny mieli itselläki lähteä shoppailemaan, ja oikeastaan inspiroiduin niihin viininpunasiin sukkiksiini varmaan täältä.. Jos et vielä lukenu mun blogista, niin meidän vauva syntyi tapaninpäivän iltana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :) Ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa ja on kyllä muutenkin ollut ilo tutustua siuhun vähän paremmin! Ohhoh, jännä kuulla, mutta hyvä että ihmiset inspiroituvat asuista edelleenkin, vaikka tyyli on muuttunut hillitympään ja aikuisempaan suuntaan osittain. :) En ole ehtinyt paljoa lukea blogeja tuon postaussarjan ja alkuvuoden aikana, onnea ihan hirveän paljon ja pitääkin heti käydä kurkkaamassa siunkin blogia! ♥

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)