sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Suuri kenkäpostaussarja - Yhteenveto

Noin sadanneljänkymmenen kenkäparin kuvaamisen, kuvien muokkaamisen ja noin kymmenen postauksen jälkeen on hyvä tehdä postaussarjasta oma yhteenveto. Kengissä ehdottomasti oli eniten punaisia ja mustia kenkiä, mutta myös muita kenkiä löytyi jonkin verran. 

Aikaa tähän postaussarjaan meni paljon, erityisesti kun osa kuvista oli otettu muuton yhteydessä pahvilaatikkojen keskellä vähän erilaisella kameralla ja jossain vaiheessa olinkin jo ehtinyt ostaa järkkärin. Kuvien laaduissa on tämän takia vähän vaihtelua, mutta ei kyllä tullut enää mieleenkään aloittaa kuvaamista alusta. Siinä laatikoiden sekä kenkäparien pyörittelyssä on hommansa ja varsinkin kun osaa kenkien merkeistä ei edes muistanut. Eli välillä piti käydä etsimässä oikeita laatikoita ja tsekata merkki tarkemmin. Hullua on, että parit kenkämerkit jäivät merkitsemättä sen ihmeemmin, kun en enää muistanut missä laatikossa kyseiset kengät ovat. Muutamat parit jäivät uupumaan tästä sarjasta, sillä muistin vasta postausta tehdessäni, että jotkut tietyt parit uupuvat ja kenkien laatikosta ei ole mitään käryä nopeaa kuvaamista varten. 
 
Olisi syytä kehityttää kuvat kengistä ja laittaa laatikoiden päätyyn valokuvat laatikon sisällä olevasta parista, sehän se oli tarkoituskin kun tähän ryhdyin! :) Nyt onneksi kuvat ovat jo valmiina ja voin kehityttää ne, seuraava isompi homma onkin näiden kanssa laittaa kuvat oikeiden laatikoiden päätyyn.
 
 
Enää näillä kenkämäärillä ei voi muistaa kaikkien kenkäparien laatikoita. Osa on vielä muiden kenkien laatikoissa, koska vaihtelen rimoilla olevia kenkiä silloin tällöin käytön mukaan. Mutta kengissä on sitä jotain, vähän pakkokin olla, jos niitä alkaa tälläisia määriä olla kuin minulla. Onneksi säilytysratkaisu kengille on mahtava ja mies ymmärtäväinen kenkien suhteen, muuten voisi tulla vähän sanomista! Siitä olen todella onnellinen, että myös Maahiskainen tykkää naisellisemmasta tyylistäni ja korkokenkien käytöstäni. Ja silloin tällöin antaa lahjaksikin kenkiä ynnä muuta, mistä tietää minun varmasti pitävän. ♥ Jokaisellahan meillä on joku juttu, mikä on ylitse muiden ja miun tapauksessani ne ovat kauniit kengät. 
 
 
Tässä vielä yhteenveto kaikista kenkäpostaussarjan postauksista;

Päivitystahti oli huima, välillä oli pakko laittaa kaksi postausta vielä samalle päivälle kuin normaalipostaus oli, joten suuren suuri kiitos teille lukijoille kärsivällisyydestä! Tahti oli miustakin huima ja pahoittelen, että kenkäpostauksiin meni näin paljon aikaa, kun sitä aikaa ei ole liiemmälti arjessa riittänyt niin sanotusti ekstrajuttuihin, kuten erikoisempiin postauksiin. Nyt olen palannut normaaliin päivitystahtiin ja toivon, ettei kukaan säikähtänyt kenkäspämmiä ja että näistä postauksista oli iloa lukijoille. Sen verran aikaa ja vaivaa niiden eteen tuli nähtyä, että sopii toivoa niin ja osa lukijoista onkin kommentoinut positiivisesti, kiitos heille siitä erityisesti! Mukavat ja kauniit kommentit auttoivat jaksamaan postauksien tekemiseen ja julkaisemaan ne ripeällä tahdilla viime vuoden puolella. Muiden toivepostauksien tekemistä jatkan edelleen ja julkaisen sitä mukaa, kun olen saanut kuvat ja tekstin täysin valmiiksi.


Blogini kävijämäärät paukkuivat loppuvuodesta ja uskomattoman monia kenkäpostaukset ovat kiinnostaneet! Kiitos, kiitos ja kiitos! Olen todella otettu postaussarjan herättämästä kiinnostuksesta ja kommenteistanne! Niin otettu, että teille lukijoille tulee vielä yllätys kenkäpostaussarjaan liittyen lähiaikoina... :)


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! ♥

10 kommenttia:

 1. Oii kiva uus banneri ! :) Sopii tähän blogiin tosi hyvin. Tykkäsin myös kenkäpostauksista, sulla on vaan niin upeita kenkiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että huomasit! ♥ Ja mukava kuulla, et sopii kun aattelin vähän talvisempaa vaihtaa tilalle. Ihana juttu, kiitos tosi paljon kannustavista ja kauniista kommenteista! ^^

   Poista
 2. Tämä oli ihana postaussarja! Sulla on kyllä aivan mielettömän upeita kenkiä! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaveri jo ehdotti, että tekisin laukuistakin tälläisen kun niillekin on omat hyllyt ja koukut. :D ♥ Kiitoksia kovasti, jokaisessa kenkäparissa on jotain, mikä miuta viehättää tai on viehättänyt nuorempana.

   Poista
 3. Amazing details! I love this shoe design :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! :) I love highheels, so you can find these kind of things at our home. ♥

   Poista
 4. Mulla ei olis ikinä varaa eikä tilaa tuohon määrään, mut kiva et oot löytäny oman jutun :) Itse toivoisin nyt jotain matalia mukavia, mut kuitenkin naisellisia ja kauniita saapikkaita. On vaan menny luotto noihin keinonahkakenkiin ku aloin miettiä kuinka vähä aikaa monet on mulla kestäny.. Sitte taas edulliset pitäs löytää mut ei oikein tuo edullisuus ja kestävyys ehkä aina sovi samaan lauseeseen, poikkeuksiaki toki varmasti on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä miun kengistä muutamat parit ovat ylä-asteikäisestä lähtien kulkeneet mukana, mutta suurimman osan olen ostanut 2006 vuodesta eteenpäin. :) Tilaa saa aika hyvin tehtyä omaan taloon juurikin erikoisemmilla ratkaisulla ja ihana on, kun kengät eivät pyöri edessä tai haittaa muuten pukeutumista! ♥

   Melkein kannattaisi ostaa suoraan nahkaiset kengät, sillä jos joka vuosi joutuu ostamaan uudet keinonahkaiset saappaat, niihin menee jo parissa vuodessa sama raha kuin yksiin aito nahkaisiin saappaisiin. Ja ne nahkaiset kuitenkin kestävät hyvällä huollolla vuosia ja vuosia. :) Esimerkiksi nuo miun uudet Bullboxerin saappaat olivat jotain 130e, ei minusta paha nahkaisiksi saappaiksi! Asia erikseen sit varsinaiset merkkikengät ym., niissä sitä hintaa löytyy jo sen merkinkin takia. :) Kannattaa tsekata ainakin Bullboxerin ja Bronxin kengät, niiltä löytyy nahkaisia jalkineita korkeina ja matalina. Bronxin kenkiä voi olla välillä Brandosilla alessa, kannattaa tsekkailla! Mie maksoin niistä omista nahkanilkkureistani jonkun 50-60e kun olivat puoleen hintaan. :)

   Poista
  2. Joo varmasti tulis pidemmän päälle halvemmaks kestävät kengät :) Mulla on vaan vähä jääny sellanen karttaminen päälle nahkakenkiin liittyen, ilmeisesti sen takia kun joskus nuorempana mietin eläinoikeusjuttuja, mut sikäli ristiriitaista että on mulla mokkasaappaitkin ja lihaaki oon syöny jo kauan. Kiva että löysit edullisesti laadukkaita kenkiä! :)

   Poista
  3. Kyllä, ja sama juttuhan se on laukkujen kanssa. Ittellä meni hermo keinonahkaisiin laukkuihin, kun eivät kestä, niin olen pääosin siirtynyt ihan nahkaisiin. Lukuunottamatta Furlaa, mutta se Candy- laukku on jämäkkää kumia. ^^ Sanoppa muuta, on kyllä kiva juttu!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)