sunnuntai 4. tammikuuta 2015

The Intimate by Britney Spears

Kerroin aiemmin löytäneeni Changelta otsikon mukaiseen mallistoon kuuluvan alusvaatesetin. Mallisto lanseerattiin viime syksynä, sitä markkinoitiin aika paljon ja itseasiassa Suomestakin pääsi muutamia bloggaajia katsomaan The Intimate by Britney Spears- näytöstä Kööpenhaminaan. Eri paikkakuntien Change- liikkeissä oli myös juhlistettu mallistoa shamppanjalla, mansikoilla ja suklaalla, mutta itse olin valitettavasti töissä kyseisenä ajankohtana kun mallisto tuli myyntiin Joensuuhun. Olisi ollut mahtavaa päästä tsekkaamaan mallisto heti, mutta onneksi ehdin myöhemmin käydä liikkeessä ajan kanssa.Changella oli uusi myyjä, tai siis uusi minulle, kun ei ole aiemmin sattunut olemaan siellä ostoksilla käydessäni. Sain todella hyvää ja asiallista palvelua, kuten aina Joensuun liikkeessä asioidessani! Halusin sovittaa Intimate- mallistosta erilaisia vaihtoehtoja ja päädyin ikisuosikkiini punaiseen kaikkien värien joukosta. Punaisia settejä mallistossa oli useita erilaisia ja eihän se ihme ole, kun Britneyn lempiväri alusvaatteissa on kuin onkin punainen.


Valitsemani setti on Cherry- nimeltään ja tähän kuuluisi myös sukkanauhavyöt samaa sarjaa. Niitä en kuitenkaan tarvitse lisää, joten ostin ihan perussetin vaan. Näissä liiveissä on erikoisempi selkäosa, olkaimet kohtaavat niskassa ja kultaisesta renkaasta lähtee pitsinen osio selkää myöten. Etuosassa on kiinnityksenä kultainen lukko, joka pujotetaan paikoilleen ja napsautetaan kiinni.

Monissa malliston alusvaatteissa on erilaisia jujuja pitsin, värien ja läpikuultavuuden muodossa. Osa ratkaisuista on mielestäni leikkisiä ja monet lähes kaikki liivit ovat käytännöllisiä, vaikka ovatkin niin kauniita. Mallistoon kuuluu myös oloasuja, korseletteja ja yöasuja. Changen sivuilta voi katsoa koko malliston ja siellähän on osa tuotteista alessakin. Suosittelen kuitenkin käymään ihan liikkeessä oikean koon löytämiseksi ja myös sen takia, että postikulut ovat suht suolaiset kymmenen euroa nettikaupan kautta tilattuina, ellei tilauksen summa ylitä 80 euroa.


Kuten aina Changelta alusvaatteita ostaessa, niin myös nämä käärittiin silkkipapereihin. Tuntuu aina ylelliseltä kaivaa ostamansa tuotteet silkkipapereista kotona, harvemmin ostoksiaan kuitenkaan tällä tavalla pakattuina saa. ♥ Britneyn mallistoa varten oli silkkipaperitkin koristeltu korsettikuvioin ja paketti sinetöitiin mustalla malliston tarralla. Kauniit alusvaatteet kauniissa paketissa, nämä kuuluvat arjen piristyksiin ja ehkä hieman itsensä hemmottelemiseenkin. :)

8 kommenttia:

 1. Ovat kyllä kivan näköiset ja erilaisemmat. :)
  Myös Raision Changelta saa hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Vaikka liikkeessä hieman suolaiset hinnat opiskelijalle ovatkin niin laatu ja juuri palvelu korvaavat asian runsaasti. Ja onhan se luksusta kaivaa ostokset silkkipapereista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat kyllä kauniit, tykkään tosi paljon käyttää, kun istuvat niin hyvin ja tuovat vähän ilmettä selkäpuolellekin vaatteista riippuen. :) Täällä kans saa aina hyvää palvelua ja vaikka enemmänhän nämä maksavat, niin on se sen arvoista! ♥ Hyvin istuvat ja kauniit alusvaatteet ovat ihanat päällä ja saavat olon tuntumaan hyvältä, vaikkei niitä kovin moni näekään. Sanoppa muuta, kiva olisi kaivaa mekkoja ja muita vaatteita laatikoista ja silkkipapereista myös! :D

   Poista
 2. Vau onpa kyllä kauniit, toi selkäpuoli on tosi kaunis ja persoonallinen yksityiskohta! :) Ja punainen väri on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo selkäpuoli on aivan ihana, hyvin menee selkää myöten ja muutenkin liivit istuvat mainiosti. Oli todella positiivinen kokemus aloittaa Changella käyminen, kun hyvät asiakaspalvelijat tekevät sovitustilanteesta todella miellyttävän. Punainen väri on todella ihana, näyttävä ja kaunis! ♥

   Poista
 3. Oi kuinka kauniit! Changellä on kyllä aivan mieletön palvelu ja tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo setti on kyllä todella kaunis! ♥ Sanoppa muuta, ihanaa on aina käydä siellä kun palvelu on niin hyvää ja tuotteet istuvat hyvin. Hinnasta viis siinä vaiheessa, jos näillä tärkeillä asioilla saa palaamaan aina uudestaan ja uudestaan! :)

   Poista
 4. Kauniit kyllä ovat!

  Pitäisi varmaan itselläkin uskaltautua joskus kyseiseen liikkeeseen ostoksille. Tosin tällä hetkellä ei taida uskaltaa vielä, kun on liikkumattomuuden myötä tullut taas vähän painoa lisää ja sen myötä kuppikokokin taas kasvanut.. Kattoo taas kuinka see tuosta taas kutistuu kuhan pääsee takaisin liikunnan pariin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo ovat kyllä kauniita ja Changessa riittää muutenkin valikoimaa niin moneen makuun, etten oo kertakaan tyhjin käsin sieltä lähteny. :)

   Ihan totta, kannattaa tuossa tilanteessa hetki oottaa mieluummin ja saada pidempään käytettävät liivit, kun ostaa pienen hetken takia. Miulla ei kauheesti tullut käytettyy niitä yhtiä liivejä, mitkä käytiin sillon kun imetin vielä, mut onneks nyt uskaltaa useammin käydä kun saa käyttää pidempään, kun ei oo enää mitään ihmeitä mikä hetkauttaisi kokoja mihinkään suuntaan. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)