sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Blogihaaste - Ilahduta bloggaajakaveria!

Ilahduin todella paljon, kun huomasin Happy Heels- blogin Sallan haastaneen miut blogihaasteeseen, jossa on tarkoitus muistaa jotakuta blogien kautta tuttua tyyppiä. Salla mainitsi postauksessaan blogini ja aktiivisen kommentoinin puolin ja toisin ilahduttavan ja siitä olen todellakin samaa mieltä! Hänen bloginsa on nopeasti noussut yhdeksi suosikiksini ja minusta on mukavaa kommentoida vastavuoroisesti muiden bloggaajien kanssa. Ja varsinkin, kun yhteisinä kiinnostuksen kohteena on kengät ja muoti. Kiitos Salla haasteesta ja mielenkiintoisesta blogista! ♥ 

Postauksen ohessa asukuvia, joissa on päällä pari uusinta hankintaa. Olen mieltynyt tummansiniseen ja se näkyykin melko hyvin vaatetuksessa. Paita on Espritin kevään uutuuksia ja hame löytyi Sokkarin alemyynneistä. 


Tämän haasteen myötä haluan itse ilahduttaa haasteen antanutta Sallaa, ahkerasti ja vastavuoroisesti kommentoivaa Niinaa ja heidän lisäkseen haluan muistaa myös paikallisia bloggaajia, joihin miulla on ollut ilo tutustua myös kasvotusten. Roosa, Jenni, Anna ja Tiina; pidän kaikkien teidän blogeista todella paljon ja olette olleet jokainen ihan mahtavia tyyppejä myös IRL, joten haluan teitäkin ilahduttaa jollain tavalla! ♥  

 
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.
 


Miun asu
Paita tampeilla - Esprit
Kynähame - Esprit
Nilkkurit - Calvin Klein Jeans

Taaperon asu
Paita ja housut - Polarn O. Pyret


Asukuvat eivät ole onnistuneimmasta päästä, mutta halusin nämä kuitenkin julkaista. Ainakin itselleni tulee näistä hyvä mieli, kun muistelee miten kuvaaminen sujui. Tukkirekan tukit kippautuivat kuviin yhdessä välissä ja poika tuli kuviin perässä. :) Äitinsä kuvaamista seuranneena seuraavaksi pitikin käydä tsekkaamassa kääntyvältä kameran näytöltä, että tuliko hyvä kuva ja onnistuiko rajaus mitenkään. Lopputuloksena toki vaaleat hiukset läheltä kuvattuina. ♥ 

Mukavaa alkavaa viikkoa lukijoille!

10 kommenttia:

 1. You look so gorgeous! ^-^ Love your hair!

  http://www.caterina-m.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta IHANA Vivian <3 Mä kyllä lähden joku päivä tähän mukaan ! :) Koitan keksiä jotain kivaa millä sua ilahduttaa, voisin laittaa sulle vaikka sähköpostia. Teen tän postauksen blogiini heti kun on sopiva hetki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä Niina ja mukavaa et lähet mukaan, niin mie voin ilahduttaa sinua! ^^ Mahtava juttu! :)

   Poista
 3. Hihii ihana meininki kuvissa! :D <3 Ja sulla on noi CK:n kengät! Arvaa vaan olenko noita kuolaillut aina kun jossain kaupassa tulevat vastaan. Upean näköiset! Miltä nuo muuten jalassa/kävellessä tuntuvat? Ainakin kengän muodosta ja koron paikasta voisi lestin päätellä olevan aika hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, suloinenhan hän on ja jännä miten haluaa kuviin aina tuoda jotain, viimeks tuli koko tukkirekka. ;) ♥ Välillä haluaa, että hänestäkin otetaan kuvia, niin oikeen asettuu seinän viereen poseeraamaan.

   Joo, nuo ovat aivan ihanat! ♥ Ehdottomasti liukkaille kelille parhaimpia kenkiä ja aivan mahtavat jalassa. Me ollaan välillä pitkiäkin reissuja kaupungissa vaikkapa pojan kaa, eli käydään shoppailemassa, leikkitreffeillä, kavereiden luona ja syömässä, niin helposti tulee kahdeksan tunnin päivä. Silloin tulee laitettua useimmiten nämä taikka Bronxin nilkkurit. CK:n lesti on ihan kun miun jalalle tehty, istuu hyvin ja jalka sujahtaa kenkiin helposti. Nuo uusimmat kengät ovat myös Calvin Kleinin ja ne ovat todella hyvät jalassa myös. :)

   Olin muuten pojan vauva-aikana hänen kanssaan kaupungilla muutaman tunnin niin, että hän oli kantorepussa ja miulla oli nää nilkkurit jalassa. Eli jaksaa aika hyvin, vaikka kantoreppua kantaessa pohkeet saa hyvin treeniä.

   Poista
 4. Tyylikäs asu ja ihana kun muksu näyttää siltä että on kans asuaan kuvassa esittelemässä ^^ Poseerauksessa ihan samoja eleitä kuin äidillään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Hän oli kieli keskellä suuta just kahtomassa paikkaa, missä poseerata ja jäi tuohon viereen muutaman kuvan ajaksi. :D On ihana poika, voit vaan kuvitella miten onnessaan oli, kun annettiin hänen ottaa kaukolaukaisimella kuvia meistä kun otettiin perhekuvia. ♥

   Hahah, voi olla hyvinkin! Ihan on isänsä näköinen, mutta aika paljon ottaa miun tekemisistä ja puheista mallia. ;)

   Poista
 5. http://sydamellaniina.blogspot.fi/2015/02/blogihaaste-ilahduta-bloggaajakaveria.html < Oon nyt mukana ilahduttamassa, myöskin sua ! :) Kiitos vielä kerran haasteesta <3 Ja huomasin myös olevani suosikeissasi, kiitos :) Olet ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina vaan itsellesi, itse olet ihana! ♥ Kävinkin jo katsomassa tuon postauksen, mutta en ehtinyt vielä kommentoida mitään. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)