torstai 5. helmikuuta 2015

Kiiltonahkaiset silmäterät

Vähän aikaa sitten hain postista kahdet kengät samaan aikaan; Minna Parikan Love- kengät ja nämä kiiltonahkaiset piikkikorot, mitkä tästä postauksesta löytyvät! Nämä mustat Calvin Kleinin korkkarit löytyivät Facebookin kirppikseltä aika edullisesti ja ovat kokonaan nahkaa. Kleinilta minulla on ennestään nilkkurit ja ne ovat erittäin mukavat jalassa, kengän lesti sopii omaan jalkaani niin hyvin, joten en pahemmin aikaillut näiden ostamisen kanssa.Kengät ovat kuin uudet, vain toisen kengän pohjassa on pieni tummempi jälki nahkapohjassa ja ennen käyttöönottoa pitää käyttää nämä suutarilla pohjien pinnoituksessa. Helpottaa kummasti käytön suhteen, kun ei tarvitse varoa nahkapohjaa, joka kuluu suht helposti ja saattaa ottaa itseensä pienestäkin kosteudesta. Ja toki se pitävyyskin paranee.Varpaiden päältä löytyy hopeanväriset koristeet merkin omalla kaiverruksella ja kärki on peeptoe- mallinen. Muuten kengät ovat todella ajattomat avokkaat ja erittäin kauniit sellaiset, joten halusin nämä nostaa ihan omaan postaukseensa. ♥


Kiiltonahan pinta on kaunis ja miellyttää kyllä omaa silmääni kovasti. Toivottavasti nämä ovat pidemmässäkin käytössä yhtä mukavat, kuin Calvin Kleinin nilkkuritkin, joilla jaksaa hyvin kävellä kaupunkipäivän ajan ja tarvittaessa pidempäänkin. :) Vielä kun malttaisi odottaa ensimmäiseen käyttökertaan ja pohjien laitattamiseen!

2 kommenttia:

  1. oi nuo on ihan täydelliset ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! ♥ Nuo ovat kyllä aivan ihanat ja oikein sujahtavat jalkaan, kun lesti on kuin miun jaloille tehty. :) Eivätkä rasittaneet kukkaroa montaa kymppiä!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)