lauantai 28. maaliskuuta 2015

Asu valkoisella rotsilla

Lähdimme torstaina Joensuuhun ostoksille ja kävimme matkan varrella ottamassa asukuvatkin. Hyvin onnistuivat yleisöstä huolimatta, hankalaa on löytää kuvauspaikkaa kaupungista missä ei olisi muita ihmisiä. Enää ei tosin ihan niin hankalalta tunnu, vaikka joku kulkija sattuisikin kuvaussessiot näkemään, kun taas aiemmin ei meinannu mitään tulla kuvaamisesta, jos porukkaa oli ympärillä.

Kuvauspaikkaa miettiessä mies muisti tämän paikan, joka kävikin aika passelisti kuvaamiseen ja iltapäivän aurinkokin ylsi tuonne. On itseasiassa aika virkistävää, kun kuvissa valo tulee sivulta ja on hieman hennompaa valoa kuin keskipäivällä.Tällä kertaa taisi lähes pelkkää Esprittiä tulla päälle, mutta mitäs pienistä. Jokainen nuista vaatekappaleista on paljon käytössä, mutta yleensä pidän näitä erikseen jostain syystä. Asuun valikoitui kirkkaanväriset yksityiskohdat pinkin laukun ja pinkihtävän huulipunan muodossa, muuten asu on takkia lukuunottamatta aika tumma.

Kaupungissa kiersimme kenkä- ja vaateliikkeitä sekä yhden sisustusliikkeen. Viimeisimmästä lähti pari juttua mukaan olohuoneen sisustukseen, mutta niistä sitten enemmän myöhemmin! Olohuonetta koristamaan pääsivät myös Maahiskaisen tuomat oranssinsävyiset ruusut.

Kiertelyn jälkeen kaikilla alkoi nälkä hiukoa, joten suunnistimme vielä Toreroon syömään. Taapero ihmetteli innoissaan toisten ovien luota löytyvää suurta härkää, jota piti käydä katsomassa aina kun syömiseltään ehti. Vähän pelottavakin ilmeisesti oli, kun pari kertaa hän säikähti härkää pienesti ja lähti heti takaisin ravintolan puolelle. Ja silti piti käydä katsomassa patsasta monta kertaa. :)Takki, paita ja hame - Esprit
Laukku - Michael Kors
Nilkkurit - Bronx
Rannekoru - Kulta Nalle
Kaulakoru - Kalevala Koru

Päivä oli melkoisen raskas kokonaisuudessaan kaikkine tekemisineen, illasta taisi jokainen meistä olla ihan poikki. Perjantai oli melkein yhtä tekemisen täytteinen vieraineen kaikkineen, kuten aiemmin kerroin, niin itselläni on tässä sellainen tiivis viikonloppu - tekemistä riittää. Sunnuntaina illalla sitten takaisin perusarkeen. Hauskaa viikonloppua kaikille!


6 kommenttia:

 1. I absolutely love your outfit! So inspiring!

  unknownprettylies.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kauniita asukuvia taas! Blogistani löytyy muuten sinulle haaste :) Toivottavasti se ei ole aiheeton, en nyt jostain syystä näe noita lukijamäärä-linkkejä.

  http://telluurinenteehetki.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! <3 Pyrin tekemään tuon haasteen jossain välissä, pitää laittaa ylös. En muista mikä lukijamäärä tuossa oli määreenä, mutta tsekkaan samalla senkin. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia, asu on kokonaisuutena todella passeli! :) Toi pinkki unelma kruunaa kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Asu on kyllä simppeli ja siisti, sopii hyvin työhön ja muuhun asiallisempaan. ^^ Tuo laukku on kyllä aivan ihana, harvassa laukussa on nuin järkevät taskut ja remmit sisällä, kuin tässä on! Kaikelle on paikkansa ja sen takia tavaraa mahtuu laukkuun paljon ilman että laukku näyttäisi oudolta.

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)