torstai 26. maaliskuuta 2015

Festarikenkiä etsimässä

Edelliset festarikenkäni ovat tiensä päässä, sillä keinonahka kuoriutuu useammasta kohtaa ja nyt onkin aika etsiä uudet festari- ja keikkakengät tilalle. Kengät, joilla jaksaa kävellä koko päivän, jotka eivät ole liian kuumat kesällä ja kestäisivät pienen rymyämisenkin. Sellaiset, jotka eivät säikähdä hiekasta, kosteasta nurmikosta tai muista vähän erilaisista olosuhteista.Nämä edelliset festarikorkkarini olivat loistavat; mukavat jaloissa, kauniit ja suojelivat varpaita sekä jalkapohjia hiekoilta ja kiviltä. Ja aivan ihanan näköiset, asuun kuin asuun sopivat. Joten jotain samantyylistä olen hakemassa nyt ja ajattelinkin tehdä listan, millaisilla kriteereillä lähden kenkiä etsimään. Kengät kun löytyvät hyvissä ajoin ennen festareita, niin silloin on hyvä aloittaa asun tai useammankin suunnittelu ajoissa! Tänä kesänä menen ainakin Ilosaarirockiin, jonne ostin liput heti alkuvuodesta. Festarikenkien kriteerit olisivat tälläiset;

- Piikkikorko 9-12cm 

- Platform tai piiloplatform 1-2cm 

- Umpinaiset kärjet

- Mustat

- Mieluiten aitoa nahkaa

- Hinta noin 100 euron hujakoilla, +/- 50e

- Ei nilkkurit eivätkä saappaat; rusketusrajat jaloissa ovat ikävät keskellä kesää, kokemusta on.

- Joku mielenkiintoinen yksityiskohta, en halua ihan perusavokkaita tähän käyttöön. 

- Itsestään selvästi kokoa 36-37.


Mietin, että lähtisin etsimään kenkiä näillä kriteereillä ensin huutiksesta, torista ja Facebookin kirppiksiltä. Seuraavaksi Brandos, Ellos ja Shopbop. Mistä muualta kannattaisi etsiä? 

6 kommenttia:

 1. Uu mitkä kengät :) Ihanan persoonalliset! Itsenikin piti mennä ilosaareen, mutta ei nyt päästäkään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, nämä ovat mahtavat ja todella hyvät jalassa festareillakin. Aamupäivästä yöhön jaksoi hyvin olla molemmat päivät, illalla vaan nopeesti piti autolle kävellä niin vaihtuivat kävelymatkan ajaksi balleriinoihin. :) Muuten olivat festarit jalassa! Voi ei, kurja ettette pääse! Olisi ollut mukavaa tavata ja Ilosaarirockissa on aina mukavvaa muutenkin.

   Poista
 2. Toivottavasti löytyy! Upeat nuo edelliset yksilöt, vaikka tosin itse en varmaan jaksaisi tuollaisilla koroilla edes kauppareissua festareista puhumattakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että sattuvat vastaan, ainakin Bullboxerin ja Bronxin mallistot pitää tsekata, josko löytyisi uudet festarikengät. Nämä olivat just hyvät malliltaan, niin aika paljon samoja piirteitä vaadin seuraaviltakin festarikorkkareilta. Matalilla kengillä käveleminen päivän ajan vetää pohkeet jumiin, mie oon tottunut kulkemaan arkenakin tällaisilla... :) Oli sitten talvi taikka kesä.

   Poista
 3. hope you can find new shoes that are as beautiful as these!

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)