perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kolmiulotteisuutta ja silkkisyyttä

Eräänä päivänä halusin laittaa päälleni kahtaa ihan erilaista materiaalia; jämäkkää, kolmiulotteista ja hyvin laskeutuvaa, silkkimäistä materiaalia. Vaatekaapista kaivoin siis päälleni Espritin silkkimäisen topin pitsiselällä ja Monkin hameen, jonka pinnassa on kohokuviointia kauttaaltaan.
Päätin jo aiemmin, etten näitä kuvia blogissa julkaise, mutta olihan tuolla kansiossa sittenkin ihan kelpoja kuvia! Tämä asu on miun mieleen paljon ja kirkkaat korkkarit tuovat vähän pilkettä asuun. Parikan Pfeifferit ovat aivan ihanat talvellakin ja ylipäänsä kaikki kengät, joista pohjat on pinnoitettu kunnolla. Eipähän pääse liukastumaan eivätkä kengänpohjatkaan kärsi, ellei ihan kinoksissa tallaa!

Minna Parikan kengistä puheen ollen, blogiini tullaan viikottain Minna Parikka Tilda - hakusanalla, joten ajattelin täälläkin kertoa, että päätin nyt pitkän harkinnan jälkeen laittaa omat Tildani myyntiin. Väriltään mustat, pinnoitetut pohjat ja hyvin kokoaan vastaavat 36 - kokoiset ovat. Saa tiedustella lisää sähköpostitse, jos kiinnostaa ja sähköpostin löytää tuosta sivupalkista.

Silkkimäinen paita on aivan ihana päällä, sitä ei oikeastaan tunnekaan päällään, kun on niin kepeää ja miellyttävää materiaalia. Nappiostos siis, harmi kun ei tullut useammassa värissä ostettua.


Toppi - Esprit
Hame - Monki
Jakku - H&M / second hand
Kisukorkkarit - Minna Parikka Pfeiffer
Kaulakoru - Kalevala JewelryTällainen extrapostaus perjantaille, kun ehdin kirjoitella ja kuvat muokata. Mitäs pidätte asusta? Ja Minna Parikan kengistä? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)