torstai 19. maaliskuuta 2015

Vlog - Ostoksia ja vähän kuulumisia

Ehdin lopultakin aamulla tutustua tämän koneen videoiden muokkaukseen, nopea ohjelma on, mutta taitoa ei vielä kauheasti ohjelman käyttöön ole! Eiköhän tässä pikku hiljaa käyttämällä opi käyttämään tälläkin koneella ja pääasia, että videon sai kokoon. Testailin vähän eri toimintoja, tuntuu vähän monipuolisempi olevan kuin aiemmin käyttämäni ohjelma. Mutta joka tapauksessa, videolla on viime aikojen kirppislöytöjä ja semmosia pieniä ostoksia sekä pikkuriikkisen verran kuulumisiakin. Meillä istuu sohvalla myös koira ja nalle, ihan hyvä että välillä istuvatkin kun yleensä näihin törmää esimerkiksi keittiön matolla peiton alla. Nukkuvat kuulemma, ei saa herättää. :)Tänään videon Youtubeen lataamisen jälkeen kävimme pojan kanssa metsäretkellä ja poika testasi samalla uudet kumpparinsa! Liukasta oli, mutta tieltä kun mentiin metsään, niin pääsi hyvin kävelemään lumen päällä hankiaisen ansiosta. Käytiin ihan tässä meidän talon ympärillä olevissa metsissä ja kierrettiin ympäröivät metsät sekä rinteen alapihat. Kaunis keli on edelleen ja ihana oli käydä pojan kanssa metsässä, kun talvella on myös niin paljon ihmeteltävää. Pysähdyttiin ihmettelemään läpikuultavan jäistä tietä, korkokenkien jälkiä, pientä sulanutta kohtaa postilaatikon alla, hirvien jälkiä ja muiden eläimien ääniä.

Uskomattoman lähellä nuo eläimet käyvät pihaa, lähimmät hirven jäljet menivät noin viiden metrin päästä taloa ja ihan tuosta vierestä on kulkenut kymmenisen hirveä, mistä vielä jäljet näkyy. Pihallahan niitä on myös muutaman kerran näkynyt, mutta nopeasti lähtevät pois, jos ulos menee itse.  Oli taaperolla ihmettelemistä niin metsässä kuin eräänä päivänä pakoon juosseissa hirvissäkin!

Meillä oli tänään muutenkin ihana päivä ja laatu-aikaa ollaan vietetty pienen kanssa muun muassa tanssimalla ja pelaamalla. Poika oli todella kiinnostunut ompelukoneesta, niin annoin hänen ommella ensimmäistä kertaa, napinläven ja koristeompeleen pätkän ompeli avustettuna. Isompiin koneisiin en anna koskea vielä moniin vuosiin edes avustettuna, mutta kotikone vielä menee.

Tästä tuli vähän suunniteltua sekavampi postaus, mutta halusin kertoa täälläkin miun ja taaperon ihanasta päivästä! Viikonloppuna olen menossa tyttöjen kesken illanviettoon ja yksi siskoistani tulee meille kylään. Tulee varmasti mahtava viikonloppu. Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihana :) <3 Ja voi vitsi tota murretta on niin kiva kuunnella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mie just mietin et mie puhun oudon hitaasti tässä verrattuna normaaliin, mutta eipä se mittään. :) Murretta ei ite huomaa ollenkaan, mutta usein saa muualla päin Suomea kuulla, että "sinä et muuten ole täältäpäin kotoisin" tai ihan vaan et "mistäpäin olet kotoisin?" :D

   Poista
 2. Täytyy kyllä itsekin tulla sanomaan, että tuo murre on niin ihanaa kuunneltavaa :) Varsinkin kun itse on Pohjanmaalta ja tottunut kuulemaan leviää pohojanmaata niin huomaa heti kun joku muu puhuu vähänkin eritavalla^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Jännä aina kuulla näiden videopostauksien yhteydessä ihastuneita murrekommentteja, itse kun ei kiinnitä murteeseen mitään huomiota ja harvoin tulee tilannettakaan, milloin ajattelisi sitä. :D Uskon, itse kanssa huomaa jos esim. turkulaisen kanssa jutskaa, sillon miettii itekkin murteita enemmän. :)

   Poista
 3. Jee, tosi kiva video! Sinua on mukava katsoa ja kuunnella, kun olet niin ihanan ja aidon oloinen. Piristät päivää jo pelkällä olemuksellasi! :) Maailma muuttui hetkessä valoisammaksi paikaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! <3 Ihana kommentti taas siulta, kiva kuulla että tykkäät videosta! <3

   Poista
 4. Voi että, olipa kiva katsoa sinusta tällainen video! Oot niin mukavan ja pirteän oloinen. :) Ihania juttuja ja nuo pinkit korkkarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitoksia kovasti siullekin! <3 On kyllä ihania juttuja, näillä on hyvä lähteä kevättä kohti. ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)