torstai 2. huhtikuuta 2015

Lesteistä parhaimmat eli mukavimmat kenkäni

Jokin aika sitten eräs lukija pyysi minua kirjoittamaan mukavimmista kengistäni, joten kokosin tähän postaukseen mukavuuden takia eniten käytössä olevat kenkäni. Kaikkia ei nyt ihan talvella voi käyttää, mutta onneksi kevät ja kesä tulevat piakkoin niin pääsevät CK:n peep-toet myös käyttöön! Kuten te lukijat jo tiedättekin, niin käytän korkokenkiä yleensä aina ja olen ajan kanssa huomannut, minkä valmistajien kengät sopivat parhaiten omalle jalalleni. Jalkateräni eivät ole erityisen kapeat, mutta eivät myöskään leveät. Aika sopusuhtaiset minusta ja kengissä kokoina paras on 36 tai 37. Kahdet todella naftia mitoitusta olevat 38- kokoiset kengät löytyvät kenkähyllyköltä myös.Calvin Klein / Calvin Klein Jeans

Kapehko, erittäin tukeva lesti ja kenkien korot ovat juuri oikeissa kulmissa. Sujahtaa jalkaan kuin vettä vaan, ehdottomasti parhaimmat kengät pitkien matkojen kävelemiseen ja koko päivän pituisille kaupunkireissuille. Ostin toiset kengät samalta merkiltä, mustat kiiltonahkaiset avokkaat näiden nahkanilkkurieni lisäksi ja ne istuvat myös yhtä hyvin! Laadukkaat ja pehmeät materiaalit tuntuvat miellyttävältä jo ensimmäisillä kävelykerroilla, joka on harvinaista nahkaisten kenkien kanssa. Joillain valmistajilla nahka on niin kovaa, että kenkiä joutuu sisäänajamaan jopa kuukausia ennen pidempiä kävelyreissuja. Tai ottamaan vaan riskin ja kiroamaan sisäänajon puutteesta johtuvia rakkoja.
Guess

En tiedä, miten ihmeessä Guessillä on onnistuttu valmistamaan kenkämalleja, jotka ovat todella mukavia jaloissa, vaikka eivät olisikaan nahkaa? Omistan useammat Guessin korkokengät ja yhdet saman merkin maiharit, joista mukavammat ovat korkkarit, koska jalkani ovat niin tottuneet korkoihin. Käytän silti maihareita välillä, mutta pidemmille kävelymatkoille otan mieluummin ne korkkarit. Satiiniset ja tekstiiliset kengät ovat ihania jaloissa, pidän erittäin paljon ko. merkin kenkien muotoilusta! Haluaisin yhdet Guessin nahkaiset kiilakorot kenkäkokoelmaani myös, mutta en ole raaskinut vielä ostaa niitä.
Bronx

Bronxit ovat yhdet lempparikengistäni ja mukavimmasta päästä pitkillä kävelymatkoilla. Nämä sopivat asuun kuin asuun, nahka on pehmeää ja korko on juuri sopiva. Tämä merkki pääsi suoraan lemppareideni listalle, vaikka nämä ovatkin tähän mennessä ensimmäiset ja ainoat Bronxin kengät minulla. Hinta on Bronxin kengissä vähän edullisempi ja kengissä käytettävä nahka on miellyttävän tuntuista.L.K. Bennett

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä; Bennettit! Nämä ovat ehdottomasti parhaimmat jalassa, mutta ovat niin arvokkaat hinnaltaan kuin tunnearvoltaan, etten uskalla pitää näitä niin usein kuin haluaisin. Nämä ovat spesiaalitilanteiden kengät, lesti on huippu hyvä jalalleni, eikä näitä tarvinnut edes sisäänajaa kun istuvuus oli heti täydellinen. Nämä kengät jalassa on hyvä olla, sain nämä noin vuosi sitten mieheltäni. Suutari muuten ihasteli näitä, kun Bennettin kengät ovat kuulemma niin laadukkaita, erinomaisesti valmistettuja. Kävin siis pohjat pinnoituttamassa ennen käyttöä vuosi sitten, kuten nahkapohjaiset kengät kuuluukin.


Tämän postauksen kenkäparit ovat ehdottomasti parhaimmat jaloissa kaikista kengistäni. Osa on näkynytkin aika usein asukuvissa, varsinkin jos kuvat on otettu reissussa lähempänä taikka kauempana. Aarteiksi näitä voisi sanoa, mikäs sen helpompaa, kun kotoa lähtiessä napata kiireessä ne kengät, joista tietää satavarmasti että ovat mukavat jaloissa! Mukavaa loppuviikkoa kaikille, palailen viimeistään viikonloppuna!

8 kommenttia:

 1. Hui kun on kapea korko noissa viimeisissä, en ikinä uskaltaisi kävellä tuollaisilla:D Oon muutenkin niin huono käyttämään korkkareita, vuosijuhlien jälkeen olin varpaat turvonneena seuraavan päivän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nuo ovat niin ihanat ja naiselliset! <3 Todella kaunis korko ja kapeahan se tosiaan on. Mie käytän korkkareita yleensä aina, tuntuu hyvältä ja kruunaavat asun kuin asun. ^^Auts, kuullostaa kyllä hurjalta!

   Poista
 2. Bronxin kengissä on minunkin jalalle tosi hyvä lesti. Kiitos muistutusesta, voisikin kurkata mitä kivaa tuo merkki tänä keväänä tarjoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella hyvä ja Bronxin kengissä käytettävä nahka on tosi miellyttävän tuntuista. :) Heh, olepa hyvä, kiva jos miusta oli muistuttajaksi! ;)

   Poista
 3. since google translate XD - do the calvin klein heels really have COFFIN shaped applications?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, I can imagine what google translator translates, especially when writer writes with an accent. :D Sometimes there`s some words in my texts with an accent, but I hope that translator translates posts that well, that you can understand the idea of the post.

   Yes they have! I looked that too, but I think that they maybe sees those as a simply buckles? :)

   Poista
 4. Ihania kenkiä. Piikkikorot on kauniit, mutta valitettavasti jalat eivät ole aina samaa mieltä illan jälkeen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sepä se, onneksi on näitä luottokenkiä, joilla jaksaa pitkätkin illat. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)