keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Bernard Cassiere - Rakeeton kuorinta kasvoille

Kerroin teille aiemmin päässeeni Hyvinvointi Suloon erikoisvartalohoitoon viime Helsingin reissullani ja heiltä sain avokätisesti myös testiin pohjoismaiselle iholle tarkoitetun rakeettoman kuorintavoiteen. Pari kertaa olen ehtinyt tuotetta käyttää ja olen ihastunut!Rakeettomasta kuorintavoiteesta en ollutkaan aiemmin kuullut, ennen kuin sähköpostitellessa Sulon omistajien kanssa tuli tämä tuote esille. Normaalisti kuorintavoiteissa on ollut karkeita rakeita, tämä tuote taas irroittaa kuolleet ihosolut kuorinnan entsyymien avulla. Kuorintavoide levitetään kasvoille tasaisesti välttäen silmänympärysaluetta ja annetaan vaikuttaa reilun kymmenen minuutin ajan, jolloin tuotteesta tulee kuorinnan lisäksi myös rauhoittava ja ihonsävyä tasoittava vaikutus. Mustikkakuorinta rauhoittaa ihoa passionkukka- uutteen avulla.

Bernard Cassieren Mustikkalinja on kehitetty pohjoismaisen ihon tarpeet huomioiden, eli tuotesarja sopii täydellisesti herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle. Jos ihossa on couperoottisuutta, niin tämä sarja on oiva valinta myös silloin. Suomalaisen ihon tarpeet ovat tulleet sarjaa kehitellessä esille Sulon oman Cidesco-kosmetologin Annastiinan kautta.


Tämä ihonhoitosarja on kehitelty Ranskassa ja kuorinnassa on käytetty luomumustikoita Ranskan Corrèzeen alueelta. Sarjaan kuuluu kuorintavoide, rauhoittava ja suojaava mousse, kasvovesi ja mustikkainen voidenaamio.

Tämä saamani tuote on erittäin kermainen, hennosti tuoksuva ja tuntuu ylelliseltä levittäessä sekä kasvoilla. Tuote rauhoittaa ihoa aika hyvin ja hellävaraisen kuorinnan tehon huomaa tutkaillessaan ihoaan peilistä tämän tuotteen käytön jälkeen. Itselläni on nyt keväällä jostain syystä alkanut iho ärsyyntyä silmien alapuolelta nenän vierestä, niin erityisesti siltä alueelta iho tuntuu rauhoittuvan ja siloittuvan tämän avulla. Erittäin tervetullut vaikutus onkin, kun meikin levittäminen kyseiselle alueelle tuntuu hankalalta kuivemman ihon vuoksi.
Tuote tosiaan levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa reilun kymmenen minuutin ajan. Näin blogia kirjoitellessa tätä on melko hyvä käyttää pari kertaa viikossa, kun tulee kelloa seurattua vähän tarkemmin! Äsken kävin pesemässä kasvot ja esimerkiksi ihan tavallisten arkiaamujen aloittaminen on mukavaa tällaisten tuotteiden kanssa.

Bernard Cassiere Bilberry gentle peeling- kuorintavoide

+ Erittäin hellävarainen
+ Ihoa rauhoittava vaikutus
+ Ylellinen
+ Ihana ja mieto tuoksu
+ Riittoisa
+ Sileämpi iho käytön jälkeen

- Hinta

Miinuksia mietin tovin, mutta ainoa minkä keksin oli hinta. Mustikkalinjan tuotteet maksavat 28- 55 euroa, joka on todennäköisesti liikaa esimerkiksi opiskelijan tai työttömän budjetille. Työssäkäyvänä tämän kuorinnan 44 euron hinta ei tunnu liialta, varsinkaan kun tuote on omalle iholle sopiva ja ylellisen tuntuinen käytössä. Toisaalta taas tuote on sen verran riittoisa, että kestää pitkään, joten silloin se hinta ei ole opiskelijallekaan paha, kun tuotetta ei tarvitse olla ostamassa parin kuukauden välein.

Olen tähän mennessä käyttänyt huomattavasti edullisempia kuorinta-aineita tai tehnyt itse jonkinlaisia kuorintoja, mutta ainakin omasta mielestäni ero on huomattava niin koostumuksen kuin tuotteen käytön jälkeisen tunteen puolesta. Rakeeton kuorinta ei ärsytä ihoa ja tässä on miedoin tuoksu kaikista kuorintatuotteista, mitä olen testannut. Tuotteen tuoksu ei ole suunnattu pelkästään jommalle kummalle sukupuolelle, vaan sarja sopii niin miehille kuin naisillekin.

Tuote on saatu blogin kautta testattavaksi ja mielipiteet tuotteesta ovat omia kuten aina näissä yhteistyöpostauksissa. Millaisia kasvojen kuorintamenetelmiä ja -tuotteita teillä lukijoilla on käytössä?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tämä onkin! :) Mukavaa kun pääsee aina välillä testaamaan jotain uusia tuotteita, joista ei ole ennen kuullutkaan. Tämä rakeeton kuorinta on uskomattoman hellävarainen iholle! ^^

   Poista
 2. Vaikuttaa kyllä todella hyvältä tuotteelta ja kauniisti esitellyt tämän :) Mutta hinta on aivan liikaa, itse maksan ihon hoitotuotteista sen 10 euroa. BB-voide on paras ihonhoito tuote koskaan, edullinen ja siinä on monia vaikutuksia, kuten se suojaa ihoa auringolta, hoitaa ja peittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuote on tosiaan hyvä omalle iholleni ja miellyttävää käyttää. Ymmärrän kyllä hyvin, että hinta on liikaa monien mielestä, joskus aiemmin en itsekään välttämättä ostanut, mutta nykyään on taas näihin juttuihin höyrähtänyt. :D Tosin kosmetiikassa itselläni menee jossain 50-60 euron tienoilla raja yhdestä tuotteesta, sen jälkeen pitää harkita huolella. BB- voide on kyllä tosi hyvää, viime aikoina ei ole tullut kovin paljoa käytettyä vaikka hyvä tuotehan se on! En muista, että käytettiinkö me jopa samaa BB-voidetta? :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)