sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Blogisynttäreillä

Anskun Peace&Style- blogi täytti viisi vuotta ja hän järjesti bloggaajille kemut luonnonkosmetiikkamyymälä Jolien tiloissa Helsingissä. Kutsut lähtivät ajoissa meille muille bloggaajille, joten paikan päällehän oli päästävä pitkästä matkasta huolimatta! Synttäreiden teemana oli hyvinvointi, joka näkyi niin tarjoilussa kuin ohjelmassakin.


Ansku avasi iltapäivän puheella ja saimme myös kuulla Joliesta enemmän. Paikan päälle oli tullut paljon bloggaajia ja kaksi valokuvaajaa oli ikuistamassa juhlat. Karita Tykkä oli tullut paikan päälle kertomaan meille hyvinvoinnista ja omista tottumuksistaan, todella hyviä ajatuksia ja periaatteita hänellä on. Kauneushoitolassa oli mahdollisuus käydä huulipunabaarissa yhdellä, mutta itselläni ei tullut tällä kertaa käytyä huulipunia testaamassa, kun pidin pientä lomaa meikistä.

Tarjoiluissa oli muun muassa Green Streetin minttusuklaista raakakakkua, joka oli hurjan hyvää! Kakun ja muiden tarjottavien kanssa maisteltiin Ruohonjuuren Kombucha- juomaa, joka oli erittäin virkistävää lämpimänä päivänä.

Valokuvaaja Salla Vesa

Valokuvaaja Salla Vesa

Karita Tykkä on kirjoittanut kaksi raakaruokakirjaa, hänen bloginsa löytyy täältä ja heidän perheyrityksensä SuperLemonin nettisivut löytyvät täältä. Alkuun pidimme Karitan johdolla pienen rauhoittumishetken kehojen kuuntelua varten, joka onkin todella tärkeä asia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Itse opin kuuntelemaan kehoani lasta odottaessani entistäkin tarkemmin niin liikkumisen kuin ruokavalionkin suhteen. Tanssiharrastukseni tukevat itsensä kuuntelemista ja nyt vuosien myötä ruokavalio on muokkautunut itselleni sopivaksi.


Valokuvaaja Jani Kasanen

Myymälän puolella oli vaikka mitä ihanaa, näissä seuraavissa kuvissa näkyy muutamia esimerkkejä huomioni kiinnittäneistä tuotteista.
Synttäreillä tuli tutustuttua moneen tyyppiin, uutta lukemista löytyi omalle lukulistalle ja viimeinkin nähtiin Anskunkin kanssa livenä! Iltapäivä oli erittäin onnistunut, tilat olivat suuret ja valoisat. Matkoista ja pojan yöheräilyistä johtuen väsymys vei voiton muutaman tunnin jälkeen ja oli pakko lähteä seikkailemaan junalla takaisin Espooseen. Viime aikoina pikkuinen on jostain syystä heräillyt öisin jopa tunnin välein ja sen takia on ollut vähän väsynyt fiilis viime aikoina.

Valokuvaaja Jani Kasanen
Blogijuhlista saimme mukaamme lahjakassit, joiden sisältö oli erittäin miellyttävä ja muutamia muitakin tuotteita lähti mukaan. Kassista paljastui muun muassa herkullisen tuoksuinen Patyka Absolis- suihkugeeli ja saman tuotemerkin ravitseva ja korjaava käsien ja kynsien hoitovoide. Suosittelen muuten käymään tuolla Jolien nettikaupan puolella, itse eksyin sinne lukemaan tuotteista ja ihastelemaan kosmetiikkaa!


Bloggaajia oli paikan päällä monia, tässäpä kaikkien paikalla olleiden blogit ja varmasti näistä löytyy teillekin luettavaa, moni näistä meni ainakin miun lukulistalleni!

Hannamaria, Dear Moments & Me, Littlebigthings, Laura`s, Pinkit korkokengät, Casa Mimi, Peace&Style, Mekkokaappi, Tunnetila, Polka Dots, Misorella, Optimismia ja energiaa, Rööperin Rouva, Fantazya, Girly Style, Secret Wardrobe, Ennin kengissä ja Kia Karin.

Suuret kiitokset Anskulle näiden juhlien järjestämisestä, oli hauskaa! Muutamien kanssa törmättiin viime perjantaina toisessa blogitilaisuudessa, mutta toivottavasti törmäillään kaikkien kanssa jatkossakin. :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiitos kun olit mukana! Ja hei oli kiva törmätä perjantaina, harmi että mulla oli niin kiire :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihana oli päästä mukaan, mielellään mie reissaan ja tapaan uusia ihmisiä, monia uusia tuttavuuksia tuli perjantainakin vastaan. Oli kyllä, mukava ois ollut muutamia sanasia vaihtaa, mutta eiköhän me vielä tavata myöhemminkin! :)

   Poista
 2. Olipas kivaa luettavaa! Tuolla olisi varmasti ollut mukava olla mukana, vaikka en luonnonkosmetiikan käyttäjä olekaan. Olisi kiva tutustua hieman enemmän just luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Kuvat näyttävät niin ihanilta ja raikkailta. Lahjakassien sisältö muuten aika bueno! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Varmasti olisi ollut, todella hyvin järjestetyt juhlat olivat ja paikka oli todella hyvä. Muutenkin Jolie on mielenkiintoinen yrityksenä ja mukava oli tavata uusia ihmisiä, sai lukulistalle luettavaa ja joidenkin kanssa nähtiin perjantainakin. Luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kyllä kiinnostavia ja hyviä, mukavaa päästä välillä testaamaan näitä ja miullahan on vakikäytössä luonnonsaippua hiuksille. Ihastuin siihen ihan täysin, kun hiukset ovat käsiteltävämmät ja tyvi kohoaa luonnostaan. :) Lahjakasseissa oli vaikka mitä ihanaa, kosmetiikkatuotteita, - näytteitä ja paikan päältä saatiin Canonilta valokuvauskirjat sekä SuperLemonilta myös saatiin ihania juttuja. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)