tiistai 2. kesäkuuta 2015

Cargo Coffee & Kitchen ja Yotuel


Cargo Coffee & Kitchen avattiin toukokuussa Ruoholahdenranta 8:n Helsingissä. Vanhoista merikonteista rakennettu kahvila erottuu selkeästi katukuvassa ja avarat piha-alueet pistivät myös silmään. Paikka on niin erikoinen ja ruoat puhtaita sekä luonnonmukaisia, että seuraavalla Helsingin reissulla pitää kyllä käydä paikan päällä perheen kanssa. Paikan päällä oli terveellisiä vaihtoehtoja tavallisiin kahvilaherkkuihin nähden, että taaperollekin saa maistuvaa ja varmasti terveellistä sapuskaa kaupungilla kulkiessaan. Kahvila sijaitsee kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja sinne on erittäin helppoa kulkea vaikka olisi kotoisin jostain peräkylältä.
Tilaisuus oli kahvilan ja Yotuel- tuotemerkin yhteisesti järjestämä Rööperin Rouvan eli Saaran kautta. Yksityistilaisuudessa oli aiheena kesäiset hymyt, jotka ovatkin jokaisen bloggaajan tärkein asuste. Yotuelin tuotteista löytyy niin valkaisevia hammastahnoja, hammasluuta valkaisevia tahnoja, suusuihkeita ja vastaavia tuotteita. Luonnollisesti näitä löytyi myös saamastamme goodie bagista kesäisen Fresita- pikkolopullon lisäksi. 

Varmaan sanomattakin selvää pitkään blogiani lukeneille, että aihe kiinnostaa minua erittäin paljon. Nautin kahvista ja punaviinistä, mutta parit tummentumat hampaissani ovat muutaman vuoden tupakoinnin aiheuttamia ja siitä pahasta tavasta onneksi olen päässyt eroon kivuttomasti. Lopetin siis tupakoinnin kuin seinään, kun sain kuulla olevani raskaana muutama vuosi sitten enkä ole sen jälkeen harkinnutkaan aloittavani pahaa tapaa enää uudelleen. Uskon, että saamamme paketin sisällön avulla tulen saamaan valkoisemmat hampaat ja tulen myös pääsemään eroon parista tummentumasta, mitkä ovat itseäni häirinneet vaikka ne eivät todennäköisesti muiden silmiin edes osu, ellei ihan katsomalla katso. Palaan todennäköisesti näihin Yotuel- tuotteisiin myöhemmin perusteellisen testauksen jälkeen, ainakin tällä hetkellä noin kahden viikon käytöllä näyttää jo tuloksia tulleen näiden parin tummentuman kanssa. 
Cargo Coffee & Kitchenissä oli tarjolla kylmäpuristettua Powau- mehua, joka säilyy vain 48 tuntia valmistuksesta! Taatusti tuoretta juotavaa ja pirteän makuista. Täytetyt leivät, pavut, keitot ja muut olivat erittäin herkullisia ja maut olivat erikoisia, puhtaita ja raikkaita. Allergiat oli huomioitu hyvin ja ilahdutti nähdä oma nimensä muutaman muun leipien joukossa. Omistajat ovat käyneet Tanskassa asti opiskelemassa ja sen kyllä huomaa paikan tarjonnastakin. Jälkiruokana saimme valita erikoiskahvia taikka teetä, itsehän halusin ikisuosikkini Americanon flap jackin ja raakasuklaan kaveriksi. Itseasiassa paikan päällä jauhettiin kahvipapujakin kahveja varten!


Tila oli avara ja valoisa, kuvaaminen oli helppoa. Kattoterassi oli täynnä asiakkaita ja sieltä näkyi kauas, voin kuvitella kattoterassin olevan hyvin suosiossa ja varsinkin, kun koko paikka sijaitsee niin keskeisellä paikalla. Ylläolevassa kuvassa vasemmalta oikealle; Casa Mimi, Optimismia ja energiaa, Stella hearts life ja mie. Kuva on World by J- blogin kirjoittajalta J:lta, kiitos kun sain julkaista tämän täällä oman blogini puolella! Optimismia ja energiaa- blogin Katjalla on kiva kuva minusta ja Stellasta, en muistanut kysyä lupaa julkaisuun oman blogin puolella, mutta Katjan blogista voipi käydä kuvan katsomassa tästä postauksesta. :) Suuri kiitos Cargo Coffee & Kitchenille, Yotuel- tiimille, erityisesti Saaralle ja kaikille kanssabloggaajille, tilaisuus kruunasi työmatkani ja koko Helsingin reissu oli aivan mahtava kokonaisuudessaan! Lähdin kotiin monia tuttavuuksia ja kokemuksia rikkaampana, mikäs sen parempaa ja aina on ilo matkustaa kotimaassakin uusien kokemusten perässä.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa taas niin mukavalta tilaisuudelta jossa varmasti olisi ollut ilomielin matkassa;) Haluan kuulla lisää näistä hampaidenvalkaisutuotteista, tee ihmeessä siis postausta kunhan olet testaillut ne ensin kaikessa rauhassa. Hyvä että muuten pääsit tupakoinnista eroon, tuo on ihan superhyvä juttu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se tilaisuus olikin ja oli muutenkin mukavaa saada enemmän tietoa suun hoitoon liittyen. :) Puhumattakaan tarjoiluista, ihana oli lähteä junalla takaisin Joensuuhun kun oli maha täynnä. ^^ Mukava kuulla, mie pistän korvan taa tämän toiveen! Se on todella hyvä ja onneksi onnistui kertarysäyksellä, oli niin hyvä syy lopettaa ja pitäytyäkin siinä lopettamisessa kun muistaa itse miten lapsena ei tykännyt yhtään, kun tupakalle haisevat ihmiset tulivat esim. halaamaan. Meillä lapsuudenkoti oli ja on edelleen savuton, siitä olen hyvin kiitollinen. Tupakointi ei tee kovin hyvää hampaille ja ylipäänsä suun terveydelle. :( Jokaisen oma asiahan se on, että polttaako vai ei, kunhan ei altista lapsia tai kasvavaa sikiötä sille.

   Kiitos ihanasta kommentista Kata! <3

   Poista
 2. Voi kiitos sulle sinä ihanainen, ihan mahtavaa kun pääsit tulemaan! Ja vau mikä postaus ja mitkä kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi! <3 Oli ihanaa päästä paikan päälle ja saada kutsu, todella hyvin järjestetty tilaisuus oli. :) Toivottavasti törmäillään siun ja muiden naisten kanssa jatkossakin, hieno porukka oli paikalla!

   Poista
 3. Cargo on kyllä niin kiva paikka! Täytyy vielä suunnata tänä kesänä uudelleen sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Pakko päästä käymään siellä uudestaankin, katsotaan jos ehdittäis vaikka yhdessä lähteä sinne, kunhan mie taas tuun Helsinkiin. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)