keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kyllä vai ei?

Asupostausta tiedossa nyt vähän erilaisemmalla höysteellä, sain nimittäin Niinalta haasteen, jossa on tarkoitus väittää erilaisia asioita itsestään ja teille lukijoille jää luonnollisesti paikkansa pitävien väitteiden arvaaminen. Onpa kiva nähdä, miten hyvin te tunnettekaan minut ja toivottavasti osa kavereistakin osallistuu kun yritin keksiä vähän hankalampia väittämiä. Oikeita väittämiä löytyy neljä kappaletta postauksen loppupuolella olevasta listauksesta, mitkä ne ovat? 
Väljä tunika - Sunny`s
Hame - Cubus 
Laukku - Love Moschino
Korkokengät - Iron Fist

Kaikkien vastanneiden kesken arvon pienen yllätyspaketin, jonka sisältöä en vielä toistaiseksi tiedä itsekään. Minut tuntien todennäköisesti jotain muotiin, kauneuteen tai hyvinvointiin liittyvää. Tai miksipä ei vaikka musiikkiin liittyvää? Jos ei halua vastata esimerkiksi täällä blogissa tai Facebookin puolella, niin vastauksia saa laittaa myös sähköpostitse milla.hakkarainen@icloud.com tai moonshapedlittlebox@hotmail.fi osoitteisiin. Muistakaa laittaa omat sähköpostinne mukaan, niin saan tarvittaessa voittajan kiinni! 

Mukavaa tietotaitoa taikka arvailua, tässäpä nämä väittämät ja näistä kuuluu siis tietää mitkä neljä väittämää ovat oikein.

1. Olen käynyt lukion.
2. Lapsuuden perheeseeni kuuluu vanhemmat ja viisi sisarusta.
3. Vihasin kotipaikkakuntani kirjastoa.
4. Olen kokeillut crossipyöräilyä.
5. Minulla on ollut kaksi nännilävistystä.
6. Yksi lempieläimistäni on mäyrä.
7. Hain ammattikorkeakouluun.
8. En saanut vanhemmilta lupaa napalävistykseen ala-ikäisenä.
9. Olen alunperin Polvijärveltä.
10. Kolmen kanieni nimet olivat Hercules, Ronald ja Pietari.
11. Minulla on kolme veljeä ja kaksi siskoa.
12. Painan 55kg.
13. Äidinkieli oli lempiaineeni ylä-asteella.
14. Sain ensimmäisen lemmikkini Eskimo- kanin kolmetoista vuotiaana.
15. Olen toisiksi vanhin meidän sisaruskatraasta.16 kommenttia:

 1. Tiedänkin kaikki mutta minulla onkin sisäpiirin tietoa, en siis osallistu arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hieno juttu! :D Viestiteltiinkin eilen aiheesta. Saa nyt nähä kuin paljon vastauksia tähän tulee, kun yritin hankalammat kysymykset keksiä, mutta näihin löytyy blogistakin vastaukset. Tai on löytynyt aiemmin ainakin, jos ei enää! :)

   Poista
 2. Wau, eka ja vika kuva on erityisen onnistuineita miusta! Jotenkin nuo värit varsinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihana kuulla että pidät, mie tykkäsin näiden kuvien tunnelmasta ja varsinkin tuosta paikasta. On yksi lempipaikkojani tällä paikkakunnalla. <3

   Poista
 3. Öö apua nyt pistit pahan! Oon huono arvailemaan, mutta ihan tosi siisti postaus!:D Veikkaisin nyt näillä: 2 , 4 , 9 , 12.
  Heittäisin nyt vaikka nuo! Mahtavia kuvia muuten, rakastuin tuohon kuvauspaikkaan. Punainenpunainen ihana väri ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, piti ollakin vähän haastavampi! ;) Kiitos veikkauksista ja mukava kuulla, että postaus on siisti siun mielestä. <3 Tuo kuvauspaikka on ihana paikka muutenkin, tykkään kovasti ja jos joskus tulet täälläpäin käymään, niin tuonne mennään. Ellei ole lunta ihan järkkyä määrää. :D Punainen on ihana väri, näyttää kivalta ja piristää asua!

   Poista
 4. Aaaa, mä veikkaan et 2, 6, 9 ja 15 vois olla oikein.. :D Tai mun arvaamana, todellakin menee ihan mehtään! Mutta, arvailuhan on mukavaa eikä haittaa vaikka väärin arvaakin. :) haipuli@hotmail.com

  En pidä hirveästi punaisesta väristä, mutta ei hemmetti, punainen näyttää sulla hyvältä niin hiuksissa, vaatteissa ja asusteissa! ♥ Tässähän rupeaa väkisinkin tykkäilemään punaisesta. :) Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos veikkauksista! :) Arvailu on kyllä mukavaa, eikä todellakaan ole häpeä yrittää, ennemminkin päinvastoin. Näyttää vaan, et rohkeutta riittää vaikka väärin menisikin ja silti on arvonnassa mukana! ;)

   Kiitos todella paljon, ihana kuulla ja punainen onkin miun lempparivärejä! <3 Tuo ranta on aivan ihana kuvauspaikka ja siellä on muutenkin kivaa viettää aikaa. ^^

   Poista
  2. Joko sä kohta paljastat mitkä kohdat oli totta?! :D Mua on hirviänä jännittänyt oonko arvannut edes yhtäkään oikein.. :D

   Poista
  3. Haha, ihana! <3 Kyl mie kohta paljastan, laitoin nyt rajan 12.8. iltaan asti, sit arvon ja kerron mahdollisimman pian oikeat vastaukset näihin. Mukava kuulla, et sie oo jännännyt! <3

   Poista
 5. Heii kiva ku teet tän :) Todella vaikeita vaan :o! Olen pahoillani jo etukäteen, mutta mun vastaukset menee varmaan ihan väärin :D Veikkaan silti, että 4, 8, 9 ja 15 ovat oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, vähän vaan kesti miulla! :D Unohtui iPadille luonnoksiin nämä, mut muistinpas kuitenkin. Vaikeita yritin keksiä, on vähän haastetta tutummillekin tyypeille! Ei se mitään, pääasia että uskaltaa arvailla ja vastata. :) Kiitos arvauksista, ihana miten moni teistä on jo arvaillut tai tietänyt!

   Poista
 6. Nyt mennään niin veikkauksella (eli salee yhtään ei osu) eli 7,8, 12 ja 14 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos veikkauksista! <3 Palaan oikeisiin vastauksiin mahdollisimman pian, pien teitä jännityksessä vielä hetken. :)

   Poista
 7. Melkein unohin vastata tähän! Meinasin veikkailla saman tien jo jotain sillon, kun tää postaus tuli, mut päätin malttaa mieleni ja sithän se melkein unohtuikin. :D Tämmöset on hauskoja vaikkakin yleensä just aika vaikeita. Mutta veikkaan, että 6, 9, 12 ja 15 on oikein. :)
  (Ja sähköposti on ravenaeris@hotmail.com.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että nyt muistit! :) Täällä kans aina unohtuu välillä sitä sun tätä, välillä bloginkin kans miettii et oonkohan mie jo julkassu nää kuvat vai en. :D Kiitti veikkauksista!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)