lauantai 8. elokuuta 2015

Uutta lastensairaalaa rakentamassa ja raakaherkkuja

Sain blogin kautta mahdollisuuden osallistua talkoisiin uuden lastensairaalan rakentamista varten. Potilaat ja heistä huolehtiva henkilökunta tarvitsevat uuden tilan heti vanhan 1940- luvulta olevan Lastenklinikan tilalle, joka on tarkoitukseensa sopimaton, ahdas ja hajoamassa käsiin. Uskon, että moni on törmännyt jossain näihin talkoisiin, onhan tämä ollut tapetilla jo pitkään ja sairaalan on tarkoitus valmistua 2017 vuoteen mennessä.


Raakaruoan ja -herkkujen ystävänä osallistuin GreenStreetin keräystalkoisiin, joissa jokaisesta 15.8.2015 mennessä myydystä reseptikirjasta lahjoitetaan kaksi euroa lastensairaalalle. Koodilla "moonshaped" saa lisäksi pari euroa alennusta e- reseptikirjasta, jossa on terveellisempiä herkkuja myös allergikoille! E- reseptikirjan saa ennakkotilattua Rawsome.fi - osoitteesta ja kirjan saa itselleen 16.8. Kirjasta löytyy jopa 35 raakaherkkua kuvineen ja siitä saa myös englanninkielisen version. Reseptikirjan normaalihinta on 21 euroa ja koodilla kirjan saa itselleen 19 eurolla.

Kuva lainattu luvalla www.rawsome.fi
Jospa mie olisin parempi leipomaan raakaherkkuja kuin pullaa, ne eivät nimittäin vieläkään onnistu niin hyvin kuin haluaisin. :) Pidän kyllä leipomisesta ja yleensä teen taaperon kanssa yhdessä muun muassa kaurakeksejä, leipää, marjapiirakkaa ja karjalanpiirakoita. Tästäpä siis hyvää vaihtelua, uuden kokeilemista ja ehkäpä vähän terveellisempään suuntaan herkkujen kanssa!

Yhteistyössä GreenStreet ja Rawsome.

6 kommenttia:

 1. No wau, karjalanpiirakoiden leipominen vaatii jo taitoa! Mä en leivo juuri ikinä mitään. :P Kivaa että tehdään yhdessä hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, miusta ne ovat aika helppoja kun ollaan lapsesta asti tehty niitä äitin kanssa. :) Nyt on mukava tuon meidän taaperon kanssa tehdä niitä ja leipoa muutenkin, innolla ootan et pääsee kokeilemaan näiden raakaherkkujenkin tekemistä. Leipominen on mukavaa ja sanoppa muuta, ihana juttu et tehdään hyvää! <3

   Poista
 2. Todella tärkeään yhteistyöhön oot osallistunut, mä haluaisin joskus olla töissä Lastensairaalassa ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miusta tämä oli kanssa todella tärkeä aihe ja halusin ehdottomasti olla mukana tässä. :) Mukava kuulla, sitä ei tiedä vaikka sie oisitkin siellä töissä myöhemmin! Elämä usein vie sinne mitä ei välttämättä odotakaan. :)

   Poista
 3. Raakaherkkujen leipominen on ihanaa, mutta minäkään ne niissä ole mikään huippuleipuri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla etten ole ainoa! ;) Jospa niitä oppisi tekemään kohtuu kivuttomasti.... :D

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)