maanantai 16. marraskuuta 2015

Esse Organics - Luonnonmukaista ihonhoitoa Joensuussa

Postaus on toteutettu yhteistyössä EcoBeautyn kanssa. Kasvohoito ja ihonhoitotuotteet saatu blogin kautta. Esse Organics tuotiin Suomen markkinoille keväällä Natural Goods Companyn Minnan toimesta, joka halusi tuoda jotain ihan uutta luonnonkosmetiikkaa saataville. Esse- sarja on erittäin kattava kuorinnoista öljyihin ja kasvojen hoidosta vartalonhoitoon. Alkujaan afrikkalainen sarja perustuu antioksidantteihin, omega rasvahappoihin, ihon mikrobiomin hoitamiseen ja pH- tasapainoon. Käytännössä siis tuotteet luovat iholle ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua ja se taas tarkoittaa sitä, että nämä hyvät mikrobit avittavat ihon ikääntymistä vastaan ja tervehdyttävät ihoa. Esse- sarjasta tutut probiootit, prebiootit ja kasviaktiiviaineet yhdistetään usein suoliston tasapainon ylläpitämiseen ja Esse onkin yksi ensimmäisistä sarjoista, joka hyödyntää tätä kauneudenhoidossa.
Joensuun EcoBeautyn työntekijät ovat saaneet Esse- koulutuksen ensimmäisten joukossa ja he ovat myös testanneet sarjaa itse. Jokaiselle ihotyypille löytyy sarjasta sopivat tuotteet. Kävin pari viikkoa sitten Esse- kasvohoidossa, jossa oli yhteensä noin kymmenisen tuotetta käytettävänä. Tämä olikin todella tervetullut yhteistyö, sillä ihoni on ollut todella kovilla ja siitä kertoo muun muassa se, että sain ensimmäistä kertaa ikinä atooppista ihottumaa kasvojen alueelle. Ihoni pahimmat ongelmat ovat olleet kuivuus ja herkkyys aikalailla aina.

EcoBeautylla saa kunkin työntekijän kädenjälki näkyä, mikä on minusta hyvä piirre työpaikassa kuin työpaikassa. Hoitajani Kati oli todella mukava nuori nainen ja hoito meni leppoisasti rupatellessa niitä näitä!


Kasvojen ja dekolteen ihoa kuorittiin, hierottiin ja kosteutettiin pehmein liikkein. Katin käyttämä herkullisen tuoksuinen Cocoa Exfoliator kuori ihon veden kanssa hellävaraisesti ja tuntui valmistavan ihoa kosteuttamista varten.

Essen tuotteissa minut yllätti hoidon aikana erilaiset tuoksut; osa tuoksuu tosi yrttisille, kaakao kaakaolle ja osan tuoksuja en osaa edes kuvailla sanoin. Luonnollinen, kirpeä, mielenkiintoinen? Ensimmäinen kasvohoitoni koskaan oli miellyttävä kokemus, eikä pelkästään näiden tuoksujen osalta vaan oli rentouttavaa olla Katin käsissä. Tuotteista jäi erityisesti mieleen suklainen kuorintavoide, joka menisi loistavasti vaikkapa joululahjana jollekin kosmetiikasta pitävälle tuttavalle.

Hoidon jälkeen sain rauhassa vielä oleskella hoitohuoneessa ja kuvailla, kun työntekijät valikoivat yhdessä omalle iholleni sopivat tuotteet, joita tulisin käyttämään seuraavan kuukauden - kahden kuukauden ajan päivittäin. Ihotyypin mukaan valitut tuotteet pitäisivät ihon kosteutettuna ja hyvinvoivana jatkossakin ja näiden tuotteiden käytöstä sekä lopputuloksesta kirjoittelen myöhemmin lisää lukija- arvonnan kera.Ihoani hoitamaan valittiin Cream Cleanser - puhdistusemulsio, joka on koostumukseltaan kermainen kuten nimestäkin voi päätellä. Tällä voi poistaa meikit silmämeikistä lähtien ja tämä huuhtoo myös öljyliukoiset epäpuhtaudet iholta pois. Puhdistuksen aikana marulaöljy kosteuttaa ihoa. 

Toinen päivittäiseen käyttöön valittu tuote on Deep Moisturiser, joka kosteuttaa ja auttaa ihoa säilyttämään tasapainonsa. Tämän tuotteen käyttötapa on vähän erilainen, sillä tämä taputellaan iholle laittamisen jälkeen hellävaraisesti. 

Kolmas tuote on Repair Oil- ihoöljy, joka tehokosteuttaa ja on loistava esimerkiksi yökäytössä. Ravitseva ihoöljy sisältää marulan, pellavansiemenen ja ruusunmarjan omega- rasvahappoja. Tuote lupaa hoitaa ja ehkäistä myös venymäarpia ja arpikudosta, sekä parantaa ihon elastisuutta. Ihoöljyn pakkaus on mukaan otettavan kokoinen ja tätä on mukava rullailla iholle, erittäin nopeaa laittaa. 

Katsotaan miten tuotteiden kanssa käy, olen näitä nyt pari viikkoa testaillut ja vaikuttaa hyvältä! Olisi mukavaa saada edes osa kauneudenhoitotuotteista vaihdettua luonnonkosmetiikkaan, ihan kaikkea en varmaan saisi muutettua kun suurin osa lempituotteista ei satu olemaan ihan niin luonnollista. Ensimmäistä kertaa kokeilin myös luonnollisempia meikkejä ja pakko sanoa, että varsinkin huulipunat vaikuttavat hyvältä testin perusteella. Tästä kuitenkin enemmän myöhemmin omassa kosmetiikkapostauksessaan, olen kokeillut muutamia uusia tuotteita ja meinasin niistä kirjoittaa hieman arviota sekä käyttäjäkokemuksia. 

Esse- tuotteita saa ostettua suoraan EcoBeautyn liikkeestä (Koskikatu 7, Joensuu, Carelicumin sisäpiha) ja EcoBeautyn verkkokaupastaOletteko te vielä kuulleet tästä Esse- sarjasta? Tai oletteko jo testanneet tätä?

2 kommenttia:

 1. Ai että kuulostaapa hyvältä! Nimeltä ei kyllä kuulosta tutulta sarjalta, mutta sitten taas logo ja paketit vaikuttavat sellaisilta että olisi saattanutkin nähdä jossain tiedä sitten...

  Itse oon haaveillu jo tovin kasvohoidosta ja juurikin olisi kiva pästä johonkin luonnonmukaiseen sellaiseen ja olenkin pari kertaa kaihoisasti katsellut erästä Tampeeella olevaa liikettä, minkä ohitse toisinaan tulee käveltyä. Tällä hetkellä ei kyllä vaan ole itsellä yhtään ylimääräistä, että voisi moiseen hemmotteluun satsata.. mutta vähän ajattelin, että jos vihjailisi tuolle miehen puolikkaalle, jos haluaisi minulle moisen kustantaa esimerkiksi joulu- tai synttärilahjana (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä oli ihana hoito! :) Ei ihan niin kokonaisvaltaista rentoutumista tullut kuin kokovartalohoidossa, mutta oli tämä ihana pysähdys arjen keskellä. Ihokin voi paremmin kun pitkään aikaan! Mukava et vähän tutulta sentään näyttää. ^^

   Ilmeisesti tuo kyseessä oleva hoitola on myös luonnonmukainen? Joululahjanahan nää olisivat ihania ja synttärilahjasta puhumattakaan! Miun pitäisi käydä useammin kauneushoitolassa, tulee ihan liian harvoin käytyä siihen nähden miten mukavaa ja rentouttavaa se on. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)