sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Fashion & Beauty Forumin lanseerausbileet

Ai kamala miten tämä aika juokseekaan, tämäkin tapahtuma oli lokakuun puolella ja ehdin vasta nyt kirjoittelemaan aiheesta. Kävin siis kuun vaihteessa Helsingin seudulla ja samaan aikaan sattui näppärästi olemaan myös Fashion & Beauty Forum- sivuston lanseerausjuhlat. Sivusto on viiden muotia ja kauneutta rakastavan naisen tuotos, melkeinpä parhaiten F&B Forumia kuvaa heidän sivuiltaan löytyvä pätkä esittelystä.

Fashion & Beauty Forum on viiden erilaisen naisen yhtenäisen vision tuotos. Rakastamme yksilöllisyyttä vähintään yhtä paljon kuin muotia ja kauneutta. Olemme kaikki eri vaiheissa elämäämme ja meillä kaikilla on oma tyylimme. Yhdessä päämäärämme on luoda jotakin uutta ja erilaista: konsepti, joka ei ole steriili muotilehti eikä henkilökohtainen blogikaan, vaan dynaaminen, ajassa elävä ja interaktiivinen muoti- ja kauneusinspiraation kotipesä. - Fashion & Beauty ForumJuhlat pidettiin Malou C.:n ja Svaneforssin tiloissa Vallilassa ja paikalla oli niin bloggaajia kuin tämän muotisivuston lukijoitakin. Paikan päällä oli viisikymmentä henkeä, erinomaiset tarjoilut ja rento tunnelma. Tapahtuma oli todella hyvin järjestetty eikä tilaisuudesta jäänyt millään tavalla mitään negatiivista mieleen. Järjestäjillä ja yrittäjillä oli aikaa vaihtaa muutama sananen jokaisen paikalla olijan kanssa, puhumattakaan siitä että tuntemattomat ihmiset alkoivat helposti jutella toisilleen kun on ainakin yksi sama kiinnostuksen kohde tästä kolmikosta; muoti, kauneus ja yksilöllisyys.

Malou C.:n takana on ihanan pirteä nainen, jonka liikkeen valikoimissa on skandinaavisia tuotemerkkejä ja yhteensopivia vaatteita sekä asusteita. Kiireisen uranaisen tai kotiäidin unelma, varsinkin kun lähes kaikissa vaatteissa on materiaalit kohdillaan ja kestävät erinomaisesti käyttöä. Olen juuri se tyyppi, joka kaivelee vaatteista pesulaput ensin esiin materiaalien ja ompelujäljen tarkistusta varten ennen sovitusta. Muutamiin ihaniin vaatteisiin tuli ihastuttua villahameista satiinipintaiseen hameeseen, tässäpä muutamia kauniita vaatteita ja asusteita Malou C.:ltä. 


Tämä ylläoleva asu on sellainen, minkä ottaisin heti itsellenikin käyttöön! Erityisesti tuo hame on ihana ja meni suoraan ostoslistalleni. 

Paikan päällä arvottiin laukkuja, vaatteita, sisustustuotteita ja lahjakortteja My look and feel - tapaamisiin, joissa suunnitellaan omaa tyyliä ja asukokonaisuuksia. Varmaan sanomattakin selvää, että viihdyin erityisesti täällä Malou C.:n puolella? 

Tarjoiluissa oli Foodoran toimittamia viljattomia ja maidottomia vietnamilaisia kesärullia Rullasta, leipomo Keisarin suklaisia minileivoksia, keksejä sekä Kolmen Kaverin Jäätelöä, joka on valmistettu luonnollisista, raikkaista ja puhtaista kotimaisista raaka-aineista. 


Kutsua katsellessani ja rennosta after work- kokoontumisesta lukiessani mietin pukukoodia jonkin verran. Kyseessä oli kuitenkin juhlat, vaikkakin rennot sellaiset ja muotiin painottuvat. Päädyin mietinnän jälkeen pikkumustaan ja mustiin avokkaisiin, nehän toimivat aina! Mieluummin olen hieman ylipukeutunut kuin alipukeutunut, sillä haluan välittää myös pukeutumisella muille että arvostan tilaisuutta ja sen järjestäjiä. Päälläni oli tosiaan pikkusiskoni Tanskasta tuoma tuliaismekko, satiinisessa mekossa on muhkeahko helma ja edessä nauhat, joissa on kaunis lumihiutalemainen koru. 


Pikkumusta - Tanskasta, tarkistan valmistajan kotona.
Korkokengät - Moschino Cheap & Chic
Rannekoru - Kulta Nalle 

Tämän tekstin yläpuolella ja alapuolella olevat kuvan otti Fashion & Beauty Forumin Pirjo, kiitos hurjan paljon! Ja kiitokset koko Fashion & Beauty Forumin porukalle ihanista bileistä, harvoin on noin rento ja mukava tunnelma ihan tuntemattomienkin ihmisten kesken. 


6 kommenttia:

 1. Hei siistiä, lisää sivustoja seurattavaksi! :)
  Tuo tummanharmaa hame, on mahdollista, että mun vaatekaappi huutaa sitä seurakseen. Ihan mieletön.
  Sun asut on aina jotenkin ihanan simppeleitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on aika näppärä sivusto ja miusta siellä on mukavaa, kun panostetaan esim. asusteisiin ja vinkataan eri tuotteista. :) Se on huippu, näyttää tietyssä valossa tummanharmaalta ja toisessa ihan pikimustalta! <3 Pakko saada, laitoinkin jo viestiä tuosta hameesta. Kiitos Lumira, ihana kuulla! :) <3

   Poista
 2. Aivan ihastuttava tuo mekko ja nuo kengät ♥ Sinä se ehdit ja pääset kyllä niin moneen mahtavaan ja mielenkiintoiseen tilaisuuteen että tässähän alkaa jo kadehtimaan, haha!;) Olisipa kiva itsekin ehtiä kaikkiin erilaisiin muoti- ja kauneustilaisuuksiin. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :) Mie tykkään kans molemmista, ihanat yksityiskohdat ja materiaalit. Joo, no mie saan aika hyvin järkättyä työkuvioita itelläni, mut vastavuoroisesti mie teen välillä 12-16 tuntisia päiviä. Et ei se ihan ilmatteeks onnistu täälläkään päin, mutta mukava on kuitenkin osallistua näihin ja tapaa aika paljon ihmisiä, joilla on samat kiinnostuksen kohteet. Kaveripiirissä ei kovin montaa ole täällä Itä- Suomessa, jotka jaksavat kiinnostua muodista, laadusta ja tyyleistä. :) Verkostoituu ihan eri tavalla!

   Noo, eiköhän sitä ehdi jossain vaiheessa elämää! :)

   Poista
 3. Tänne olisi ollut niin kivaa tulla, ei vaan taaskaan ollut aikataulullisesti mahdollista! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurja, olisi ollut ihana nähdä! Harmi että se viime perjantain tapahtuma peruuntu, mutta selvitellään uutta päivää sille jutulle niin toivottavasti pääset sitten paikan päälle. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)