tiistai 10. marraskuuta 2015

Sähäkkyyttä silmälaseilla

Yhteistyössä Indiedays ja Instrumentarium. Bloggers` Inspiration Dayssa oli mahdollisuus kuvauttaa itsensä Instrumentariumin Heritage- malliston swarovski- kivillä koristelluilla silmälaseissa ja tämä oli minua kiinnostava mahdollisuus, sillä käytän laseja silloin tällöin tuomaan asuun sitä jotain. Minulla on siis kahdet lasit, toiset työkäyttöön ja toiset arkeen. Käyttö on jäänyt hieman vähälle, sillä en näön puolesta välttämättä tarvitsisi laseja ja alunperin nämä sain päänsärkyjä sekä silmien rasittumista helpottamaan silloisessa työssä. Nykyinen työnkuva on niin paljon monipuolisempi ja vaihtelevampi, etteivät silmät pääse samalla tavalla rasittumaan, joten silmälasit ovat niin sanotusti asuste-käytössä tällä hetkellä.

Annoin pisteen työntekijälle vapaat kädet ja hymyilevä nuori nainen katsoikin minulle sopivat lasit Heritage- mallistosta. Vähän kissamaisempaa ilmettä ja sihteerimäisyyttä tuli päivän lookiin!

Kuva: Tim Kiukas

Kuva: Tim Kiukas

Silmälasit - Instrumentarium Heritage Swarovski
Mekko - Closet
Laukku - Victoria Delef
Korkokengät - Calvin Klein
Rannekoru - Kulta Nalle

Ei ollenkaan paha. Lasit näyttävät omiin silmiini kivoilta ja näissä oli kaunis rosoinen swarovski-kivinen pinta sankojen sivuilla. Omat lasini ovat ihan erilaiset näihin nähden, mutta tummilla erottuvilla ja kimaltelevilla sangoilla ilme on ihan erilainen. Silmälasit tuntuivat todella kestäviltä eivätkä hiukset tarttuneet sankoihin kiinni missään vaiheessa. Tämä mallisto on tullut tämän syksyn uutuutena  yksinoikeudella Instrumentariumille ja mallistossa on panostettu erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin.Törmäsin paikan päällä Mariannaan, ihana oli nähdä pitkästä aikaa! Viimeksi taisimme törmätä tämän kesän Ilosaarirockissa ja seuraava tapaaminen onkin jo tiedossa. ^^Ylläolevan kuvan otti Anna Karolina, kiitos kaunis! Inspiration Day meni pitkälti hänen kanssaan, mutta näin myös todella monia tuttuja ja oli erittäin mukavaa nähdä kaikkia sekä vanhoja että uusia tuttavuuksia. Näistä sitten enemmän koko päivästä kertovassa postauksessa.


Tässä vielä video Instrumentariumin pisteen fiiliksistä;

8 kommenttia:

 1. Oi että, kylläpä sopii lasit sulle hyvin! :) toi heritage -mallisto on tosi kaunis ja varmasi jokainen löytää mieluiset lasit sieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Roosa! :) Moni on samaa sanonut, hauska oli kokeilla ihan erilaisia laseja kuin yleensä tulee käytettyä. Kävitkö sie muuten kuvauttamassa itseäsi lasien tai kenkien kanssa? Heritage- mallisto on kyllä kaunis, tykkäsin paljon vaikka en odottanut ihan näin innoissani olevan nuista. ^^

   Poista
 2. Lasit kyllä tekee asuihin joskus ripauksen sitä jotain:) Sulle valikoitu tosi hyvännäköset pokat, itse tykkään kissamaisesta mallista älyttömän paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, näilläkin tuli tosi paljon ilmettä asuun. ^^ Muutamia työntekijä laittoi kokeilemaan ja nämä olivat parhaat hänen mielestään, enkä kyllä voi vastaankaan väittää. :)

   Poista
 3. Sopii kyllä todella hyvin :) Mä itse asiassa viime viikolla tilasin Ebaysta parit lasit ilman vahvuuksia, ja mietin että onko se vähän noloa kun en tarvitse laseja näköni puolesta, mutta yllättävän moni on nyt tullut kakkulakaapista ulos niin kehtaa itsekin :D hyvännäköinen asustehan se on siinä missä muutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukava kuulla, miekin nuita omiani lähinnä asustekäytössä pidän kun ei enää ihan niin paljoo tartte. :) Kehyksillä saa paljon aikaan, nämäkin lasit muuttivat tosi paljon ilmettä. Sanoppa muuta!

   Poista
 4. Noi lasit sopii sulle kyllä hyvin :) Ja toi sininen mekko on ihana <3

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)