torstai 3. joulukuuta 2015

Napapaita paras paita

Jälleen kerran kuljin vatsa vilkkuen töissä, kotona ja kaupungilla mikä on aika erikoista ottaen huomioon ensireaktioni siihen, kun kuulin napapaitojen tai siis crop toppien tulevan muotiin. Ihastuin kuitenkin päätä pahkaa, näitä on niin helppo yhdistellä korkeavyötäröisten hameiden kanssa ja paidasta ei jää hameen vyötärön alle rutun ruttua kun helma ei edes yllä sinne asti.Trenssin ja neuleiden kanssa napapaidat menee hyvin talvellakin, lyhyemmän jakun kanssa vähän lämpimämmillä keleillä. Ihan pakkassäässä napapaita lyhyen jakun kanssa saattaa tuntua yllättävän viileältä, testattu on. Sitä paitsi, napapaita on melkoinen katseenkerääjä talvellakin kun ihmiset eivät odota enää näkevänsä moista vaatekappaletta. :)


Napapaita - Guess
Neuletakki - Esprit
Hame - Zara
Nahkanilkkurit - Calvin Klein
Kaulakoru - Ilmakangas
Laukku - Cobblerina
Arvottiin muuten taaperon kanssa eilen voittaja ja Esse- palkinto menee Jelena Niemiselle! Paljon onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistumisesta - enköhän mie tässä joulukuun aikana laita vielä jonkun erilaisen arvonnan pystyyn. Esse- paketin voittajalle laitan tänään sähköpostia.


Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että joku muukin pitää croppeja talvella! Täälläkin tosiaan mutta vain korkeavyötäröisten alaosien kanssa:) Ah mä niin rakastan keltaista eikä tuo topin mallikaan hassumpi ole. Upeita kuvia, voi kun täälläkin olisi lunta edes hieman!:< Ja onnea arvonnan voittajalle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, samaa taisin sanoa Jennille hetki sitten! :D <3 Täälläkin korkeavyötäröisten kanssa pidetään, lantiomallisten hameiden kanssa ei ihan niin nätti ole ja vähän liikaa talveksi näkyisi mahaa. Kiitos, tuo oli kyllä ihana löytö Pärnusta! <3 Täällä vaihtelee hirveesti tuo lumen määrä, välillä on oikeen olan takaa ja välillä ei ollenkaan. :O

   Poista
 2. Mä oon kans pikkuhiljaa alkanut lämmetä nuille croptopeille :D vaikka alkuun vierastinkin ja varsinkin itteni päällä. Jotenkin tuntui ettei tällä vastalla kehtaa mennä, mutta sen kaa on ainakin hyvä syy yrittää pitää se ryhti suorassa ettei pääse makkaroita vilkkumaan :'D

  Ainoaksi ongelmaksi tähän vuoden aikaan sanoisin vaan sen, että harmittaa etei rotsia saa oikein yhdistettyä siihen kun tahtoo muuten tulla vilu, oli päällä sit millasta neuletta vaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie taisin siun instassa huomata jossain kuvassa napapaidan, näytti ihan hirveen hyvältä! :) <3 Haha, sanoppa muuta. :D Ehkä pitää sellaisessa tapauksessa sitoo joku kolmiohuivi lämmittämään mahaa tai rotsin olla napakka päällä, ettei kylmä ilma mahu tulemaan välistä. ;) Mie kiedon usein neuletakin päälle silleen ristiin kimonomaisesti niin on ollu hyvä! En tykkää kahta edestä umpinaista paitaa pitää päällekkäin, tuntuu tosi inhottavalta niin pidän sit paitaa + neuletakkia. Ja neuletakkia vaan sillon kun on tarvis. :)

   Poista
 3. mäkin oon ihan hurahtanut napapaitoihin! Yleensä en kyllä vaan kehtaa ikinä kulkea sellainen päällä missään kun tulee jotenkin alaston olo :'D Kivoja kuvia ja tuo keltainen napapaita on kyllä ihana <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Sofia! :) Höh, mie kuljen joka viikko napapaita päällä minne oonkin menossa. Jos joku konservatiivisempi asiakas on tiedossa samana päivänä, niin sillon laitan jonkun normimittasen paidan, mut jos on nuorempaa ja tutumpaa asiakasta samana päivänä niin ihan huoletta pien napapaitaa. :) Miulla ei alaston olo oo, mut mie käytän yleensä korkeavyötäröisiä hameita näiden kaa. ^^ Kiitos paljon, ihana et siekin tykkäät keltaisesta napapaidasta! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)