sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesän alottajaiset ja ulkosaunan testaus

Kesäkuun alussa tulee kaksi vuotta siitä, kun muutimme toiselle paikkakunnalle ja ostimme oman talon tontteineen kohtuullisen ajomatkan päästä Joensuusta. Tupareita eikä muitakaan aikuisten juhlia ei oltu pidetty ollenkaan ennen viime viikonloppua täällä uudessa kodissa, vaikka kavereita täällä on kyllä käynyt ja synttäreitä vietetty. Viime viikonlopuksi kutsuimme siis kavereita ja ystäviä koolle tänne meille ja pidettiin illanistujaiset, joista ei tosin vauhtia puuttunut. Voisi siis sanoa, että taisivat enemmän bileiden puolelle mennä kaikkine ohjelmineen.Kutsutuista vakkariporukka pääsi paikan päälle, eikä siitä ollut epäilystäkään ja aika miesvoittoiseksi jäi tälläkin kertaa juhlat. Naispuolisista kavereista ei yksikään päässyt syystä tai toisesta paikalle, mutta erittäin hyvät bileet saatiin pidettyä siitäkin huolimatta ja ilta oli hyvin onnistunut. Jopa niin hyvin, että niin miulla kun miehellänikin oli haikea olo, kun ilta oli ohi. Harvinaista, että ilta onnistuu alusta loppuun näin hyvin! Näistä kesän alottajaisbileistä voisi tehdä vuosittaisen perinteen, kun innostusta riitti heilläkin, jotka eivät paikalle päässeet.

Iltaa varten mies oli esivalmistanut tacotäytteitä, valmistanut tortilla- ja tacopohjat pojan kanssa alusta loppuun ja hoitanut tarjoilut viimeisen päälle kun itse olin työmatkalla. Työmatkan jälkeisenä päivänä eli juhlapäivänä laitettiin kaikki porukalla valmiiksi. Juhlien tarjottavia suunniteltiin pidempään, ruokia ja juomia oli moneen makuun. Ruokaa jäi yli ja juomista jäi vain pari tölkkiä kaappiin eli aika hyvin saatiin laskettua tarjoilut boolista viineihin. Boolissa meillä oli muuten toukokuun alussa myyntiin tullutta Sourz Mangoa, teimme tarjolle Mangon Tuulahdus- nimistä boolia, jos jotakin täysi-ikäistä kiinnostaa kirpsakka mangonmakuinen booli.Olohuoneessa meillä oli pikkusuolaista tarjolla ja iPadin kautta soi soittolista kaiuttimista. Suurin osa ajasta tosin vietettiin ulkona, mutta alkuillasta ja loppuillasta olimme myös sisällä aikaa viettämässä. Sää suosi meitä todella hyvin, sillä vieraiden tullessa ei enää koko iltana satanut pisaraakaan.


Hyvää musiikkia, maistuvaa ruokaa ja juomia, valokuvaamista, grillaamista ja ulkosaunan testaamista sisältyi meidän kesän alottajaisiin. Ulkosauna oli siis tähän asti ollut jonkinlaisena varastona, mutta haluttiin nyt kokeilla ulkosaunaa ja mikäpäs sen parempi ajankohta, kun ensimmäiset aikuisten juhlat meillä. Sisustamistahan ulkosaunassa vähän on, kun sitä ei sen kummemmin ehditty miettiä ennen illanviettoa ja peruskorjaustahan ulkosauna vaatii, mutta päästiin lämmittämään saunaa siitä huolimatta.

Hyvät löylyt saatiin ja jopa vähän liiankin hyvät, kun osa porukasta innostui. Onneksi pääsee nopeasti pihalle vilvoittelemaan tarvittaessa! Sen verran mukavaa ulkosaunan testaaminen oli, että halusimme lämmittää saunan seuraavana päivänä uudelleen, että lapsikin pääsi kokeilemaan ulkosaunaa ensimmäistä kertaa.Nuo korkkarit eivät ole saunassa säilössä, sattuivat olemaan kuvattavana mukanani kun mies huikkasi katsomaan saunaa ja kyseli, että haluanko ottaa kuvia sieltä. Tällainen pienehkö tavallinen ulkosaunahan tämä on, ei oikeastaan mitään ihmeellistä. Vähän vanhanaikainen, mutta sehän on vain plussaa! Voisi olla ihan ideaa ottaa tästä jonkinlainen sisustus- ja kunnostusprojekti itselleen, olisi mukavaa saada säilytettyä tässä vanhanaikaisuus, mutta saada kuitenkin kauniita yksityiskohtia esimerkiksi pukeutumishuoneeseen tai saunan ulkopuolelle.


Ryhmäkuvia tuli tietysti otettua, mutta niistä en taida kehdata täällä julkaista kaikelle kansalle yhtäkään, voin sanoa että hauskaa oli! Jälkeenpäin kun olen nuita kuvia katsellut ja käsitellyt kavereille, niin mie nauran tai hymyilen jokaisessa kuvassa. Kuten muutkin, jotka olivat paikan päällä. Tässä seuraavassa kuvassa kuitenkin miun lookkia jo näin etukäteen, meinasin asupostauksen vielä erikseen julkaista, jossa kerron enemmän meikistä ja muista asuun liittyvistä jutuista.


Kiitoksia todella paljon vieraille, teitte illasta onnistuneen meidän kanssa! Ensi vuonna uudelleen ja kokeillaan pistää vaikka paremmaksikin vielä. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

torstai 28. toukokuuta 2015

Blogitilaisuuden asu @Cargo Coffee & Kitchen

Jaoin postauksen kahteen osaan viime perjantaisesta tilaisuudesta, joka järjestettiin vasta avatussa Cargo Coffee & Kitchen- nimisessä paikassa. Tässä ensimmäisessä osassa halusin esitellä asuni minkä laitoin tilaisuutta varten ja toisessa paneudun ihan tilaisuuteen tunnelmineen sekä tarjottavineen. Paikka oli erittäin vaikuttava, kierrätetyistä merikonteista rakennettu kahvila oli todella valoisa ja erottui selkeästi katukuvasta. Tästä kuitenkin lisää tulevassa postauksessa!Mekko - Esprit
Nilkkurit - Bronx
Rannekoru - Kulta Nalle
Laukku - DKNY

Tällä kertaa olin tosiaan yksin Helsingissä ja parin päivän ajan siellä tuli oltua. Mukavaa oli ja tämä tilaisuus kruunasi koko reissun, ihanaa oli olla Etelä- Suomessa pari päivää! Vaikka tulomatka junassa oli melko puuduttava, niin onneksi menomatka sujui taas nopeammin ja mukavammin. Junallakaan reissaaminen ei ole pahan hintaista, jos sattuu saamaan nettitarjousliput, omat meno-paluulippuni maksoivat yhteensä 40 euroa. Normihinnoilla en olisi harkinnutkaan junalla matkustamista.
Asu koostuu jälleen kerran lemppareistani; mekko on ihanan vilpoisa lämpimillä keleillä, laukkuun mahtuu ihan kaikki ja se on ihana väripilkku. Rannekoru on kädessä melkein aina ja Bronxin korkkarit ovat parhaimmistoa pitkien matkojen kävelyyn.

Meillä olisi ollut tiedossa ensi viikon viikonloppuna taas reissua Helsingin suunnille, mutta ne juhlat taitavat jäädä väliin kun mies sai liput yhdelle isommalle keikalle Joensuuhun. Harmin paikka, mutta tokihan me lähdetään musiikkia kuuntelemaan, kun pitkästä aikaa sattui sellaiset keikat mitä mieskin haluaa lähteä katsomaan!


Kuvista kuuluu kiitos Optimismia ja energiaa- blogin Katjalle, hän on ihanan energinen ihminen ja loistava kuvaaja! :) Kiitän kovasti, oli mukavaa olla kuvattavana ja ylipäänsä koko tilaisuudessa mukana. Huippu reissu kaiken kaikkiaan ja toivon, että näitä tulee useamminkin!

tiistai 26. toukokuuta 2015

Yllätysvalinta

Muistatteko, kun kirjoitin aiemmin tänne etsinnässä olevista festarikengistä? Eipä tarvitse etsiä enää, nimittäin löysin täydelliset kengät festareita varten edullisesti! Monissa määritteissä annoin periksi, muun muassa väri ja malli ovat erilaiset siihen nähden mitä ajattelin. Nyt pääseekin sitten suunnittelemaan asuja festareille ja sisäänajamaan kenkiä, jotta ovat sitten mainiot jalassa kunhan Ilosaarirock alkaa lähestyä.


Tadaa, siinähän ne kauniit liukuvärjätyt kengät! Aivan ihanat, täysin nahkaiset ja kauniin malliset korkokengät. Kesään sopivat pirteät keltaiset, jotka taittaa oranssiin kantapäiden luota. Sopivat siis erään kirjekuorilaukkuni kanssa, jolle ei ole vielä toistaiseksi löytynyt yhdisteltävää kaveria asuja varten. Kengät maksoivat postareineen 31 euroa, eli ei todellakaan paha nahkaisista korkokengistä. Vau. Löysin nämä siis uusina Tori.fi:stä, kun kävin jotain muita kenkiä etsimässä.Katsotaas, kuinka monet määritteet festarikengille toteutuivat näiden kenkien kohdalla. Paksummat kohdat toteutuivat, muut eivät.

"Festarikenkien kriteerit olisivat tälläiset;

- Piikkikorko 9-12cm 

- Platform tai piiloplatform 1-2cm 

- Umpinaiset kärjet

- Mustat

- Mieluiten aitoa nahkaa

- Hinta noin 100 euron hujakoilla, +/- 50e

- Ei nilkkurit eivätkä saappaat; rusketusrajat jaloissa ovat ikävät keskellä kesää, kokemusta on.

- Joku mielenkiintoinen yksityiskohta, en halua ihan perusavokkaita tähän käyttöön. 

- Itsestään selvästi kokoa 36-37."


Kuusi yhdeksästä toteutui, eli ihan hyvin minusta. Suht vaalea väri mietitytti alkuun, mutta en yleensä festareilla änkeydy isoimpiin ihmismassoihin kuuntelemaan musiikkia vaan pysyn vähän syrjemmällä. Pinta on onneksi sellainen, että pölyt saa helposti pyyhittyä ja harvemmin siellä muut jaloille polkee, niin odotan näiden kestävän kunhan vielä kenkien pinnan suojaa ja pohjat pinnoittaa käyttöä varten. Aldon korkokengistä minulla ei taida olla vielä kokemusta, mutta nythän sitä kokemusta tulee tuostakin merkistä. Tutulta kuullostaa kuitenkin ja olen tässä pähkäillyt, mitä kautta mie olen kuullut Aldosta tai missä olen nähnyt heidän tuotteitaan. Pitänee laittaa Google laulamaan. 

Festarilookiini tulee siis jotain keltaista tai oranssia, vähän erilaista kuin yleensä päälläni näkee. Voisin tehdä itse jotain vaatetta ainakin jollekin päivälle, ei taida aika riittää ihan joka päivälle omaa asua tekemään. :) Mukavaa tiistaita kaikille! 

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Blogisynttäreillä

Anskun Peace&Style- blogi täytti viisi vuotta ja hän järjesti bloggaajille kemut luonnonkosmetiikkamyymälä Jolien tiloissa Helsingissä. Kutsut lähtivät ajoissa meille muille bloggaajille, joten paikan päällehän oli päästävä pitkästä matkasta huolimatta! Synttäreiden teemana oli hyvinvointi, joka näkyi niin tarjoilussa kuin ohjelmassakin.


Ansku avasi iltapäivän puheella ja saimme myös kuulla Joliesta enemmän. Paikan päälle oli tullut paljon bloggaajia ja kaksi valokuvaajaa oli ikuistamassa juhlat. Karita Tykkä oli tullut paikan päälle kertomaan meille hyvinvoinnista ja omista tottumuksistaan, todella hyviä ajatuksia ja periaatteita hänellä on. Kauneushoitolassa oli mahdollisuus käydä huulipunabaarissa yhdellä, mutta itselläni ei tullut tällä kertaa käytyä huulipunia testaamassa, kun pidin pientä lomaa meikistä.

Tarjoiluissa oli muun muassa Green Streetin minttusuklaista raakakakkua, joka oli hurjan hyvää! Kakun ja muiden tarjottavien kanssa maisteltiin Ruohonjuuren Kombucha- juomaa, joka oli erittäin virkistävää lämpimänä päivänä.

Valokuvaaja Salla Vesa

Valokuvaaja Salla Vesa

Karita Tykkä on kirjoittanut kaksi raakaruokakirjaa, hänen bloginsa löytyy täältä ja heidän perheyrityksensä SuperLemonin nettisivut löytyvät täältä. Alkuun pidimme Karitan johdolla pienen rauhoittumishetken kehojen kuuntelua varten, joka onkin todella tärkeä asia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Itse opin kuuntelemaan kehoani lasta odottaessani entistäkin tarkemmin niin liikkumisen kuin ruokavalionkin suhteen. Tanssiharrastukseni tukevat itsensä kuuntelemista ja nyt vuosien myötä ruokavalio on muokkautunut itselleni sopivaksi.


Valokuvaaja Jani Kasanen

Myymälän puolella oli vaikka mitä ihanaa, näissä seuraavissa kuvissa näkyy muutamia esimerkkejä huomioni kiinnittäneistä tuotteista.
Synttäreillä tuli tutustuttua moneen tyyppiin, uutta lukemista löytyi omalle lukulistalle ja viimeinkin nähtiin Anskunkin kanssa livenä! Iltapäivä oli erittäin onnistunut, tilat olivat suuret ja valoisat. Matkoista ja pojan yöheräilyistä johtuen väsymys vei voiton muutaman tunnin jälkeen ja oli pakko lähteä seikkailemaan junalla takaisin Espooseen. Viime aikoina pikkuinen on jostain syystä heräillyt öisin jopa tunnin välein ja sen takia on ollut vähän väsynyt fiilis viime aikoina.

Valokuvaaja Jani Kasanen
Blogijuhlista saimme mukaamme lahjakassit, joiden sisältö oli erittäin miellyttävä ja muutamia muitakin tuotteita lähti mukaan. Kassista paljastui muun muassa herkullisen tuoksuinen Patyka Absolis- suihkugeeli ja saman tuotemerkin ravitseva ja korjaava käsien ja kynsien hoitovoide. Suosittelen muuten käymään tuolla Jolien nettikaupan puolella, itse eksyin sinne lukemaan tuotteista ja ihastelemaan kosmetiikkaa!


Bloggaajia oli paikan päällä monia, tässäpä kaikkien paikalla olleiden blogit ja varmasti näistä löytyy teillekin luettavaa, moni näistä meni ainakin miun lukulistalleni!

Hannamaria, Dear Moments & Me, Littlebigthings, Laura`s, Pinkit korkokengät, Casa Mimi, Peace&Style, Mekkokaappi, Tunnetila, Polka Dots, Misorella, Optimismia ja energiaa, Rööperin Rouva, Fantazya, Girly Style, Secret Wardrobe, Ennin kengissä ja Kia Karin.

Suuret kiitokset Anskulle näiden juhlien järjestämisestä, oli hauskaa! Muutamien kanssa törmättiin viime perjantaina toisessa blogitilaisuudessa, mutta toivottavasti törmäillään kaikkien kanssa jatkossakin. :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

perjantai 22. toukokuuta 2015

Blogijuhlien asu

Kävin pari viikkoa sitten Helsingissä blogijuhlissa, jotka olivat siis järjestetty Anskun Peace & Style- blogin kunniaksi. Tapahtuma oli kauneushoitola Joliessa ja tapahtumasta kerron tämän viikonlopun aikana lisää, sillä kuvia on niin paljon. Näytän nyt teille ensimmäisenä asun, jossa lähdin blogijuhliin ja toisessa postauksessa kerron tarkemmin tapahtuman tunnelmista ja ohjelmasta.

Juhliin lähdin aika rennossa ja tyttömäisessä asussa, mekko löytyi nimittäin tovi sitten kirppikseltä ja oli melkoinen löytö! Mekko oli uusi ja tasan samanlainen malliltaan, kuin yksi musta mekko mikä minulla on. Koko oli sama, joten sovittamatta lähti mukaan, kun tiesin mekon istuvan hyvin päällä ja näihin blogijuhliin tämä oli passeli valinta. Keväisemmässä Helsingissä olisi ollut syytä laittaa ohuemmat sukkahousut, mutta se on se jälkiviisaus.Matkalla kauneushoitolaan päätimme käydä Stockmannilla katsomassa, josko sieltä löytyisi minulle uudet kengät, sillä korkolaput kuluivat toisista kengistä ja korkolapun metallisesta tapista lähtee niin hirvittävä ääni. Enkä muutenkaan halunnut lempikenkiäni pilata kävelemällä korkolaputtomasti niin pitkiä matkoja. Stockmannilla oli hurjan paljon kauniita kenkiä ja sieltä etsittiin asuun sopivia kenkiä, jolloin mies bongasi nämä Guessin nahkaiset kengät. Ihanat olivat ja koko sopiva, joten Maahiskainen osti nämä minulle juhlia varten. Näitä on tullut sen jälkeen käytettyä todella monina päivinä, joten todella hyvä ostos / lahja olikin!Nahkatakki - Ellos
Mekko kukkakuviolla - Only / second hand
Käsilaukku - Michael Kors
Korkokengät - Guess
Rannekoru - Kulta Nalle
Kaulakoru - Ilmakangas

Pidin meikkaamisesta pienen loman samalla, kun oltiin minilomalla Helsingissä, joten menin ilman ehostusta juhliinkin. Muuten päivän tyyliin kuului kirkkaanvärinen laukku, jossa järkkäri kulkee näppärästi ja lempparikoruni löytyvät asusta myös. Bolero oli myös päälläni, mutta kauneushoitola Jolien tiloissa oli sen verran lämmin, että sen otin pois. Ja nyt jälkikäteen oikeastaan muuttaisin tästä asusta sukkikset ihonvärisiin ja nostaisin hiukset ponnarille tai nutturalle.Tämän päiväisessä blogitilaisuudessa päälläni oli vähän naisellisempaa asua, mutta kuitenkin sellainen asu, että kelpasi aamulla tehdä töitä ja nyt matkustaa takaisin Joensuuhun. Aivan ihana päivä oli, itseasiassa koko reissu oli älyttömän mukava. Toivottavasti pian tulee taas uutta reissua Helsingin suunnille, matkustelu on mukavaa myös Suomen sisällä! Hauskaa viikonloppua kaikille ja minäpä palailen viikonlopun aikana taas kirjoittelemaan.

Ainiin! Arvatkaas miten ilahduin tällä viikolla, kun yhteistyökumppanini Kipkop Store oli käyttänyt VIP- asiakkaiden uutiskirjeessään ottamaani kuvaa Eleanor- kengistä. Mahtava juttu! Nyt kun tuli mieleen, niin Insjöltä saatu koodi BagINbag- sisälaukuille on voimassa tämän kuun loppuun ja löytyy tämän postauksen lopusta.

torstai 21. toukokuuta 2015

Kesää kohti pitsitopissa

Kaksi viikkoa sitten kun kävimme perheen kesken pääkaupunkiseudulla, ihmettelimme pitkälle jatkunutta kevättä. Lehdet olivat hiirenkorvilla ja eri vihreän sävyjä näkyi katukuvassa. Kukkia oli pihoilla, metsissä ja puutarha oli heräilemässä. Nyt tämän viikon aikana myös Pohjois- Karjalaan on alkanut tulla muutakin kuin kuusen vihreää ja ulkonakin alkaa olla sen verran lämmintä, että saa ihan justiinsa heittää sukkahousutkin laatikkoon. Eilen kävimme puutarhamyymälässä katselemassa, sieltä lähtikin mukaan eräs puu ja pojalle ostettiin sellainen lasten limenvihreä puutarhatuoli. Jospa seuraavalla kerralla myös niitä kukkia tulisi ostettua.Olen nyt loppuviikosta työmatkalla ja tämä kerta on itseasiassa ensimmäinen, kun mieheni on pojan kanssa koko yön yli kahdestaan. Hassua. Mutta on kyllä kieltämättä mukavaa reissata työn ja blogin takia vaikka ihan kotimaassakin! Oli myös mukavaa saada lukea uusimmat muotilehdet kerralla alusta loppuun ja ihan ehti tylsyys iskeä lehtien loppumisen jälkeen. Onneksi kone on mukana, niin voi yrittää päivittää blogia puhelimen netin avulla, saa nähdä saanko tätä postausta julkaistua junassa ollessa vai julkaisenko vasta paikan päällä Espoossa.Ihanan kesäisen kelin kunniaksi aloitimme eilen myös grillauskauden tälle kesälle! Pitsitopin kaivoin kaapista päälle pitkästä aikaa, tämä on varmasti kesän käytetyimpiä toppeja tyttömäisellä mallillaan. Puhumattakaan siitä, miten viileältä tuollainen ohuehko virkattu pitsi tuntuu päällä. Kuvissa oli tarkoitus myös näkyä hameen punamustat terenauhat ja isot napit hameen takahalkiossa, mutta ne eivät ihan niin hyvin näy kuin ajattelin. Vaatteet yhdistin Lundbergin korkokenkiin ja DKNY:n laukku on ollut nyt käytössä sen ostosta asti, olkahihna on todella näppärä silloin kun pitäisi saada kädet vapaaksi.


Jakku - Vero Moda / second hand
Pitsitoppi - Bik Bok
Hame - B-Young / second hand
Korkokengät - Lundberg
Laukku - DKNY


Jotenkin kesän tuloa odotti niin kauan, että nyt ei oikein osaa sisäistää että sehän on ihan justiinsa täällä kun alkaa kesäisiä päiväkin olla enemmän. Varmaan Suomen eteläisemmällä puolella on jo kesä ja kohta puoliin kaikkialla. Itsellä tulee pukeuduttua kuten keväälläkin ja sitten vaan ihmettelee kun on niin kuuma. :) Sellaista tällä kertaa, pahoittelen kuvien kökköä taustaa, mutta kahdesta asusta valikoin nämä kuvat värikkyyden takia. Viikonlopuksi olen miettinyt postausta blogijuhlista, yksistä uusista korkokengistä ja meinasin ehtiä huomisen junamatkan aikana editoimaan kosmetiikkavideon loppuun, jos muistan kuulokkeet käydä ostamassa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille, itselläni kuluu huominen töiden ja blogitilaisuuden merkeissä! :)

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Bernard Cassiere - Rakeeton kuorinta kasvoille

Kerroin teille aiemmin päässeeni Hyvinvointi Suloon erikoisvartalohoitoon viime Helsingin reissullani ja heiltä sain avokätisesti myös testiin pohjoismaiselle iholle tarkoitetun rakeettoman kuorintavoiteen. Pari kertaa olen ehtinyt tuotetta käyttää ja olen ihastunut!Rakeettomasta kuorintavoiteesta en ollutkaan aiemmin kuullut, ennen kuin sähköpostitellessa Sulon omistajien kanssa tuli tämä tuote esille. Normaalisti kuorintavoiteissa on ollut karkeita rakeita, tämä tuote taas irroittaa kuolleet ihosolut kuorinnan entsyymien avulla. Kuorintavoide levitetään kasvoille tasaisesti välttäen silmänympärysaluetta ja annetaan vaikuttaa reilun kymmenen minuutin ajan, jolloin tuotteesta tulee kuorinnan lisäksi myös rauhoittava ja ihonsävyä tasoittava vaikutus. Mustikkakuorinta rauhoittaa ihoa passionkukka- uutteen avulla.

Bernard Cassieren Mustikkalinja on kehitetty pohjoismaisen ihon tarpeet huomioiden, eli tuotesarja sopii täydellisesti herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle. Jos ihossa on couperoottisuutta, niin tämä sarja on oiva valinta myös silloin. Suomalaisen ihon tarpeet ovat tulleet sarjaa kehitellessä esille Sulon oman Cidesco-kosmetologin Annastiinan kautta.


Tämä ihonhoitosarja on kehitelty Ranskassa ja kuorinnassa on käytetty luomumustikoita Ranskan Corrèzeen alueelta. Sarjaan kuuluu kuorintavoide, rauhoittava ja suojaava mousse, kasvovesi ja mustikkainen voidenaamio.

Tämä saamani tuote on erittäin kermainen, hennosti tuoksuva ja tuntuu ylelliseltä levittäessä sekä kasvoilla. Tuote rauhoittaa ihoa aika hyvin ja hellävaraisen kuorinnan tehon huomaa tutkaillessaan ihoaan peilistä tämän tuotteen käytön jälkeen. Itselläni on nyt keväällä jostain syystä alkanut iho ärsyyntyä silmien alapuolelta nenän vierestä, niin erityisesti siltä alueelta iho tuntuu rauhoittuvan ja siloittuvan tämän avulla. Erittäin tervetullut vaikutus onkin, kun meikin levittäminen kyseiselle alueelle tuntuu hankalalta kuivemman ihon vuoksi.
Tuote tosiaan levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa reilun kymmenen minuutin ajan. Näin blogia kirjoitellessa tätä on melko hyvä käyttää pari kertaa viikossa, kun tulee kelloa seurattua vähän tarkemmin! Äsken kävin pesemässä kasvot ja esimerkiksi ihan tavallisten arkiaamujen aloittaminen on mukavaa tällaisten tuotteiden kanssa.

Bernard Cassiere Bilberry gentle peeling- kuorintavoide

+ Erittäin hellävarainen
+ Ihoa rauhoittava vaikutus
+ Ylellinen
+ Ihana ja mieto tuoksu
+ Riittoisa
+ Sileämpi iho käytön jälkeen

- Hinta

Miinuksia mietin tovin, mutta ainoa minkä keksin oli hinta. Mustikkalinjan tuotteet maksavat 28- 55 euroa, joka on todennäköisesti liikaa esimerkiksi opiskelijan tai työttömän budjetille. Työssäkäyvänä tämän kuorinnan 44 euron hinta ei tunnu liialta, varsinkaan kun tuote on omalle iholle sopiva ja ylellisen tuntuinen käytössä. Toisaalta taas tuote on sen verran riittoisa, että kestää pitkään, joten silloin se hinta ei ole opiskelijallekaan paha, kun tuotetta ei tarvitse olla ostamassa parin kuukauden välein.

Olen tähän mennessä käyttänyt huomattavasti edullisempia kuorinta-aineita tai tehnyt itse jonkinlaisia kuorintoja, mutta ainakin omasta mielestäni ero on huomattava niin koostumuksen kuin tuotteen käytön jälkeisen tunteen puolesta. Rakeeton kuorinta ei ärsytä ihoa ja tässä on miedoin tuoksu kaikista kuorintatuotteista, mitä olen testannut. Tuotteen tuoksu ei ole suunnattu pelkästään jommalle kummalle sukupuolelle, vaan sarja sopii niin miehille kuin naisillekin.

Tuote on saatu blogin kautta testattavaksi ja mielipiteet tuotteesta ovat omia kuten aina näissä yhteistyöpostauksissa. Millaisia kasvojen kuorintamenetelmiä ja -tuotteita teillä lukijoilla on käytössä?