sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Aina sukkahousut - myös paukkupakkasilla

Postaus sisältää blogin kautta saatuja sukkatuotteita, jotka ovat tähdellä (*) merkittyjä. Vakilukijani jo tietävätkin, että käytän housuja todella, todella harvoin. Hameita ja mekkoja on miellyttävämpää käyttää, ne päällä on mukava liikkua, ne näyttävät kauniilta ja niillä saa korostettua tai häivytettyä joitain piirteitä niin halutessaan. Kirjoitin joskus Hametytön housupostauksen, jossa kerroin tilanteet milloin housut ovat käytössä ja mitä kaikkia housuja minulla on. Ja voi kamala nuita kuvia, edellisellä koneella olivat tarkkoja kuin mitkä ja tällä uudella koneella näkyy vaan älytöntä suttua, vaikkakin siihen vaikuttaa myös se, että kuvakoko on sittemmin muuttunut isommaksi. Jotain kehittymistä on siis havaittavissa bloggaamisen saralla!

Sukkikset Fioren Eulaliat* - 40dnr ja sukkahousuissa on stay-up kuviot. Korkokengät Aldo. Fioren sukkatuotteita saa Kipkop Storelta. 

Kahdet sukkikset päällekkäin - alla 60 denierin vahvuiset punaiset ja päällä 80 denierin Voguen Wings*- sukkikset. Pärjää kolmenkympin pakkasilla ja sukkiksiin tulee uutta ilmettä laittamalla värilliset sukkikset alle. Sama toimii myös verkkosukkiksissa ja pitsisissä. 

Nyt talvella saan välillä kyselyitä miten oikein pärjään sukkiksilla ja monien mielestä pukeudun vähäisesti kelien ollessa näin kylmät. Olen melko lämminverinen ja en pidä yhtään siitä tunteesta, kun tulee liian kuuma. Meillä on sisällä normaalisti 18-20 astetta lämmintä ja poika on myös lämminverinen, kun taas mies on välillä vähän vilukissa. :) Pukeudun siis sen mukaan missä pärjään ja sellaisiin vaatteisiin, että saan helposti kerroksen pois esimerkiksi kaverin luona kyläillessä. Kolmenkympin pakkasilla laitan kahdet 60-80 denierin sukkikset päällekkäin, kahdenkympin pakkasilla yhdet riittää mikäli ei aio ulkoilla montaa tuntia putkeen. Talvella käytän myös polvisukkia ja säärystimiä välillä, jos kävelen pitkiä matkoja. Tämä jalkojen "kerrospukeminen" lämmittää huomattavasti, sillä kerrospukeutumisen lämpö perustuu ns. ilmataskuihin kerrosten välillä ja paukkupakkasilla on järkevämpää lisätä välikerroksia kuin paksuntaa päällimmäistä kerrosta.

Korkokengät Duffy. 
Azalia- stay upit Fiorelta*. Säärystimet siskolta saadut ja nahkanilkkurit Calvin Kleinin. 

Yksi varteenotettava seikka pukeutumisessa on se, että mitä materiaalia päälläsi olevat vaatteet ovat? Akryylineuleita ja vastaavia notkuu kaupan hyllyillä todella paljon, puhumattakaan siitä että liikkeistä saa "villakangastakkeja", joissa 80-90% materiaalista on jotain ihan muuta kuin villaa. Kaikki neuleeni ovat pääosin villaa tai puuvillaa, joko sataprosenttista tai sekoitetta, jossa villaa tai puuvillaa on vähintään puolet, mieluiten enemmän. Maison Scotchin alpakka- lampaanvillaneule, Lipsy Londonin puuvillasekoiteneule ja Tommy Hilfigerin puuvillaneuleet ovat lämpimimpiä neuleita, mihin olen koskaan törmännyt. Toppi ja villaneule ovat lämpimät yhdessä, enkä siihen tarvitse lisää kerroksia kun materiaalit ovat kohdillaan.

Sukkiksia löytyy kaupoista 15 denierin vahvuudesta lähtien ja 15 denierin sukkiksista on varmasti jokaiselle tutut ne lähes kertakäyttöiset ihonväriset, mitkä haetaan ruokaostosten yhteydessä juhlien ollessa tiedossa. Mitä suurempi denieriluku on, sitä paksumpaa lankaa sukkiksissa on käytetty. 40 denierin sukkikset ovat jo vähän paksummat, mutta kuitenkin hieman läpikuultavat. 60 denierin sukkikset alkavat peittää jo kunnolla ja 80 denierin sukkikset ovat jo sen paksuiset, ettei varmasti iho kuulla alta ollenkaan. Paksuus on 60 ja 80 denierin sukkiksissa sopiva talvikäyttöä varten, kuusikymppisiä pidän heti kun ilmat viilenee syksyn lopussa ja kasikymppiset otan esiin kun alkaa olla yli 15- astetta pakkasta. Joskus minulla oli myös 100 denierin sukkikset, mutta ne olivat liian kiiltävät omaan makuun ja paksuudesta tuli lähinnä verkkarit mieleen vaikka eihän ne sitä paksuutta ole lähelläkään.

Paljettikorkokengät - Sugarfree Shoes

Kimaltavat Syrah red- sävyiset sukkikset Voguelta. Mallinimi Luxe Lurex.* Sopii erityisesti pitkäjalkaisille, näissä oli keskivertoa pidemmät lahkeet ja on siinä hilkulla, onko pituutta jo liikaa minulle. 

Ennen minulla oli aina tietty liike, josta kävin sukkikset hakemassa jokaisella kerralla, mutta niiden valmistuksessa muuttui jotain ja ne alkoivat hajoamaan todella nopeasti. Sitä ennen kestivät jopa vuosia nukkaantumatta. Sittemmin olen ostanut sukkiksia sieltä täältä, mutta ylivoimaisesti parhaat käytössä ovat olleet Kipkopillakin myynnissä olevat Fioren sukkikset ja stay-upit. Toiset huippuhyvät ovat Nanson Vogue- tuotemerkin sukkikset, joista varsinkin Katri Niskasen suunnittelemat Wings*- sukkahousut ovat jatkuvasti käytössä!

Stay up - imitaatiosukkahousut tuovat hauskaa vaihtelua tavallisiin sukkahousuihin. 

Fioren Eulalia.* Korkkarit Aldo. 

Olen siinä mielessä etuoikeutettu, että olen saanut näitä sukkiksia ja stay- uppeja blogin kautta jonkin verran, mutta siitä huolimatta minulta oli ehtinyt mennä reippaasti yli sata euroa sukkahousuihin mitä en voinutkaan käyttää. Milloin sukkikset olivat liian lyhyet lahkeista, milloin hajosivat ensimmäisellä tai toisella käyttökerralla, joskus vyötäröt olivat aivan liian suuret ja sitten osa sukkiksista kutistui pituudestaan roimasti pesujen myötä, eikä niiden venyttäminenkään enää auttanut.

Eräät aivan liian lyhyet sukkikset, joita ostin kahdet eri väriset. Kokotaulukon mukaan katsottu koko ja valittu siitä yksi isompi - kummatkaan eivät olleet hyvät päällä. 

Voisin oikeastaan listata täsmävinkit hyvien sukkiksien ostoon ja huoltoon, joista toivottavasti olisi hyötyä ainakin joillekin teistä lukijoista!

1. Älä tuijota sokeasti kokotaulukkoa ja kokonumeroita tai -kirjaimia. Minulla on vyötärönympärys 63-65cm, jalan sisäpituus 86cm, vaatekoko 34-36 ja pituus 166cm. Painon ja pituuden perusteella olen S- tai 34/36 kokoa kaikissa sukkiksien taulukoissa, mutta silti sopivimmat sukkikset Fiorelta ovat kokoa 4 eli suurin, koska jalan pituus menee kokotaulukon yli. Wings- sukkiksissa koko 40/44 on paras koko minulle - sukkikset eivät valu, lahkeet ovat tarpeeksi pitkät, ihoa myötäilevät ja vyötärö on pehmeästi vyötäröä vasten; ei kiristä eikä jää liian väljälle. Mieti omia mittasuhteitasi; onko sinulla pitkät, normaalit vai lyhyet jalat? Minkä kokoiset sukkikset pitäisi olla vyötäröltä? Onko sinulla pitkät jalkaterät? Haluatko vyötärölle ylettyvät vai lantiomittaiset sukkikset?

2. Sovita, jos on mahdollista. Kysy myyjältä apua, mieluiten sellaiselta henkilöltä, jolla on kokemusta eri merkkien mitoituksista. Monet turvautuvat juurikin siihen kokotaulukkoon, joka ei tosiaan pidä paikkaansa jokaisen ihmisen kohdalla. Olen itse ostanut välillä joistain sukkiksista pari eri kokoa ja sovitellut kotona niitä, jolloin saa rauhassa käyttää ja katsoa onko koko sopiva. Sukkatuotteitahan ei saa palauttaa varsinkaan sovitettuina mihinkään tietämääni liikkeeseen, mutta olen antanut eteenpäin esimerkiksi kaverille niitä, jotka eivät ole olleet sopivia minulle.

Kimaltavat Luxe Lurexit* ja Voguen Run Resistant* sukkikset ovat hieman ohuemmat. Katri Niskasen suunnittelemat Wings*- sukkikset ovat 80 denierin vahvuiset ja Fioren Eulalia*- sukkikset ovat 40 denierin paksuiset. 

3. Valitse kestävät sukkikset, jos käytät niitä päivittäin. 60 denieriä tai 80 denieriä on hyvä arkikäytössä syksyisin ja talvisin, mutta myös ohuempia on hyvä olla juhlavampaa, lämpimämpää vuoden aikaa tai virallisempaa tilaisuutta varten. Fioren 40 denierin sukkikset ovat myös todella hyvät arjessa, itse pidän erityisesti Fioren mikrokuituisista stay upeista.

4. Hoida jalkojasi - kosteutus, kuorinta, kynnet. Sukkiksien neule on todella herkkää ja helposti hyvin karkea iho tai terävä kynnenreuna tekee reiän sukkikseen. Myös kädet kannattaa pitää kunnossa, etteivät ihon karkeus ja rikkinäiset kynnet tee silmänpakoja sukkatuotteisiin. Jotkut korut saattavat laittaessa myös tehdä silmänpaon lähes huomaamatta.

5. Laita stay upit ja sukkahousut jalkaan rullaamalla. Eli "rullaa" käsien avulla varpaiden kohta mahdollisimman lähelle, että jalan voi sujauttaa suoraan jalkaosaan ja siitä lähteä vetämään sukkia ylöspäin tasaisesti molemmilta puolilta. Tämä tyyli minimoi reikiä myös.

6. Pese sukkahousut käsin tai edes pesukoneen hieno pesu / käsinpesu - ohjelmalla. Tai laita edes normiohjelman linkous mahdollisimman alas, meidän koneessa esim. 500. Pesupussissa peseminen säästää sukkahousuja ja pesulämpötilaa ei kannata säätää liian korkeaksi, 30 astetta on sopiva niin konepesussa kuin käsinpesussakin.

7. Älä pilaa sukkahousuja huuhteluaineella. Käytä marseillesaippuaa, sitä saa tavallisista ruokakaupoista ja erikoisliikkeistä löytyy samaa hellävaraista saippuaa tuoksuvina versioina. Käytän itse ruusuntuoksuista marseillesaippuaa, jota ostin Joensuun H&B Home- liikkeestä. Sama saippua on paras myös neuleille ja muille herkille vaatteille! Jos aivan välttämättä haluat jotain huuhteluaineeksi laittaa, niin laita pari ruokalusikallista etikkaa - se ajaa saman asian raikastaessaan, pehmentäessään pyykkiä ja väritkin pysyvät siellä missä pitääkin.

8. Pese sukkahousut aina ennen käyttöä. Valmiiksi paketista päälle revityt sukkikset repeävät helpommin, mutta kun peset ne ensin ja hellävaroen venytät hieman kosteana niin ne kestävät paremmin. Elastaanikuidut sukkiksissa saattavat olla kuivuneet, jos ne ovat olleet paketissa pitkään ja tämän takia sukkatuotteet saattavat rikkoutua helposti ensimmäisellä käyttökerralla. Puhumattakaan käsittelyaineista, mitä pesemättömissä tuotteissa on lähes aina ja jotka saattavat aiheuttaa mm. ihottumaa.

Narcisa- stay up sukissa on kaunis ruusuköynnöskuvio sukkien takaosassa. Narcisa- sukat* ovat Fioren uusimmasta mallistosta. Todella jämäkät ja paksut sukat, neulos on paksua vaikka sukat ovat 40 denierin vahvuiset. 

9. Pese sukkiksia usein. Ne ovat ihossa kiinni, sukkaosat ovat kengissä hautumassa ja lattioilla sisätiloissa kävellessä, joten päivän - maksimissaan kahden jälkeen ne joutavat aivan varmasti pesuun.

10. Jos käytät sukkahousuja tuoreen, juuri rasvatun tatuoinnin kanssa niin suojaa tatuointi (ja sukkikset) esimerkiksi kelmulla. Noudata tatuoinnin hoidon ohjeita ja anna tatuoinnin hengittää välillä. Tämän huomasin oman reisitatuointini kohdalla, sillä Bepanthen- voide eli se rasvaisempi voide tatuoinnille alkoi ohentaa sukkahousuja tatuoinnin kohdalla kun välissä ei ollut mitään. Pintaan tuli värimuutoksia ja sukkahousut olivat herkemmät rikkoutumaan siltä kohdalta. Emulsiovoiteen kanssa ei tätä ongelmaa ollut, eikä myöskään silloin kun antoi voiteen imeytyä kunnolla ennen pukeutumista.

Narcisa- sukissa* on todella kauniit pitsit yläreunassa ja näiden kanssa ei välttämättä tarvitse sukkanauhavyötä, sillä sisäpuolella on sukkien valumista estävät silikonireunat. 
Tämän postauksen tekemisessä menikin tovi ja tiedossa on myös vaatteiden sekä kenkien huoltoon liittyviä postauksia. Tätä postausta oli ainakin hauskaa kirjoittaa ja kuvata! Eräs laajempi sisustuspostaus on jo luonnoksissa, toivottavasti saan julkaistua senkin mahdollisimman pian. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

20 kommenttia:

 1. Oi nuo viimeiset on ihan älyttömän kauniit! Täälläkin on menty koko talvi sukkiksilla ja mekoilla/hameilla :) Hyvin tarkenee kun pukee lisäksi vaikka pitkän takin ja ylipolvensukat. Bambusukkiksiin olen juuri nyt aivan ihastunut. Älyttömän pehmeät ja lämpimät, vaikka eivät kovin paksut olisikaan.

  Mekkotyttönä sain tästä postauksesta monta hyvää vinkkiä, kiitos Milla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! :) Nuo kyllä ovat kauniit kuin mitkä, ihastuin näihin päätäpahkaa kun verkkokaupassa tulivat vastaan. Kiva kuulla, että muutkin kulkevat mekoissa ja hameissa pitkin talvea! <3 Sanoppa muuta, pärjää kyllä hyvin. Bambusukkikset ovat ihanat, tosi lämpimät ja neulos napakkaa! Miulla on yhdet sellaiset, mutta tuntuu et pesujen myötä ne lahkeet on lyhentyny sen verran, että ei tule enää käytettyä kun joutuu nykimään niitä ylöspäin aina. Pitäisi etsiä uudet pidemmillä lahkeilla tai yrittää venyttää nuista lahkeita kosteana! :)

   Ihana kuulla, kannatti siis pistää tähän postaukseen aikaa tunti tolkulla! ;) <3

   Poista
 2. Kerrankin ohjeita sukkiksien huollosta, ja mä niin tykkään! Ihailen aina sun ihania sukkiksia, ja pitäisi itsekkin rohkeammin käyttää erilaisia. Olen kans ehdottomasti hametyyppi, mutta jostain kumman syystä oon nyt jumittautunut FARKKUIHIN...en tiedä, mitä on tapahtunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiitos ihanasta palautteesta! Mukava kuulla et tästä on hyötyä muille ja toivottavasti tosiaan kannustaa käyttämään erilaisia sukkiksia ja muita sukkatuotteita. Ohhoh, onpas erikoisesti käynyt siulle! :O Saa nähdä tuleeko siulla iän myötä sukkikset vielä takaisin vai jäätkö farkkujen käyttäjäksi. :) Hameessa on kyllä niin paljon mukavampaa olla ja liikkua! <3

   Poista
 3. Olipas kivaa luettavaa ja kivan kattava postaus sukkiksista. Mua taas ahdistaa pitää sukkiksia mutta silloin tällöin ne on pakko vetästä jalkaan jos haluaa talvella käyttää hametta:D Stay upit on mukavammat kesällä, tietysti ilman on aina parhain jos kesäkeli suosii:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :) Haha, joo ne kyllä kannattaa laittaa hameen kanssa ja mukavaa vaihteluahan se on. ^^ Sanoppa muuta, vaikka stay upit kyllä menee talvellakin vähän pidemmän hameen kanssa. :) Vielä kun jostain löytäisi paksuhkoja ylipolvensukkia, jotka oikeasti yltää reilusti polven yli. :D

   Poista
 4. Joskus reilu 20 vuotta sitten oli aivan mahdotonta, että aikuinen nainen voisi pukea kovimmilla pakkasillakaan jalkaansa yli 20 den sukkahousuja. Paksumpia käytti vain pikkutytöt ja mummot. On hyvä, että tämä käsitys on jo vanhentunut. Nuo sinun esittelemäsi sukkahousut on hyvän näköisiä, ja niissä kehtaa lähteä vaikka juhliin, ja silti tarkenee. Vieläkin on niitä, jotka pitää sukkahousuja kylminä, koska ei ymmärrä että on tuollaisia paksuja mutta silti hauskoja sukkahousuja. Tuo useampien sukkahousujen pukeminen päällekkäin on kanssa hyvä, mutta harvojen käyttämä idea. Oikein kylmillä ilmoilla voi myös pukea sisäsukkahousut alle, ja paksut villasukkahousut päälle. Hameen alta on sitten helppo riisua paksut sukkahousut pois, ja tarvittaessa pukea ne takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, pitkälle ollaan tultu ja on kyllä todella hyvä, että kukin saa pukea päälleen mitä haluaa. :) Sukkahousuihin on tullut vuosien mittaan todella paljon eri vaihtoehtoja, mitoituksia ja materiaaleja, että on ihme jos ei löydä itselleen sopivia yksilöitä. Paksuutta löytyy joka lähtöön, välillä törmää jopa 150dnr sukkiksiin ja ne tosiaan ovat jo tosi paksut. Muistaakseni yksi miun lempparibloggaajista suosii jotain sukkiksia, joissa on fleecepinta sisäpuolella. Näillä erikoisemmilla kuviosukkiksilla ja sukilla saa asuun eri tavalla ilmettä, mutta ovat silti lämpimät päällä materiaalinsa ja paksuutensa ansiosta. Tää siun kommentti oli tosi mielenkiintoinen, kiitos kun kirjoitit tämän! :)

   Moni ei tosiaan ole tuttavapiirissäkään miettinyt, että näitähän voi laittaa myös päällekkäin. Ja muutenkin pukeutuminen hameisiin ja mekkoihin on helppoa, kun löytyy lisälämmikettäkin säärystimien yms. muodossa. :) Miulta löytyy muuten sellaiset puoleen reiteen yltävät säärystimet, ovat todella hyvät, jos pitää olla tunteja ulkona. ;) Tuota viimeisimmäksi mainitsemaasi kikkaa olen käyttänyt aika usein niin sukkiksien kuin säärystimienkin kanssa, on näppärää!

   Poista
 5. Olipas hyvä tietopaketti sukkiksista! :) Ja aivan upeita nuo Fioren sukkahousut, täytyykin käydä selailemassa mitä kaikkee tuolta merkiltä löytyykään! :) Kivat kuvat ja kylläpä sulla on herkullisen näköisiä kenkiä!♡ :D Innolla odotan vaatteiden ja kenkien hoitovinkkejä! ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! :) Ihana kuulla ja Fiorelta tosiaan löytyy ihania sukkiksia sekä stay uppeja. Fioren mikrokuituisissa sukissa jo 40dnr riittää talvella, ovat siitä huolimatta napakat ja lämpimät! :) Kipkopilla on välillä tarjouksia näistä sukkatuotteista, mutta eivät nuo ole hinnalla pilattuja ollenkaan, aika edullisesti saa ostettua nuita kun käyttöikä on kuitenkin pitkä Fioren tuotteilla.

   Haha, ihana kuulla! Miulta löytyy joku reilut 150-160 paria kenkiä, niin onhan näitä... <3 Näistä hoitovinkkipostauksista on tullut toiveita ja innostusta niin paljon, että pitää kirjoitella mahdollisimman pian koosteet molemmista aihealueista. Laukutkin ovat yksi alue, mitä voisi myös ajatella vinkkipostaukseen. :)

   Poista
 6. Upeita sukkahousuja! :) Kyllä niilläkin tarkenee, jos on vaan tarpeeks paksut eikä oo kauaa ulkona. Ite käytin vuosia vaan hameita ja sukkiksia, niinku kerroinki jo joskus sulle :D Olisi kiva palata siihen vaiheeseen joskus vielä, mutta ei vaan tunnu enää niin omalta jutulta :) Käytätkö muuten legginssejä koskaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä kelpaa kyllä käyttää missä vaan! :) <3 Niimpä, jos ei ihan tuntitolkulla ole ulkona niin pärjää kyllä ja jos liikkuu, niin silloin varsinkin pärjää pitkään. Niin mie muistan, että kerroit joskus, mutta jos ei tosiaan tunnu enää omalta niin mitäpä sitä itseään pakottamaankaan. :) En käytä legginssejä ollenkaan, en tykkää siitä miltä ne tuntuu päällä. Eikä ne esteettisestikään miellytä miun silmää, tulee jotenkin pitkät kalsarit mieleen ja niitäkään en ole tainnut pitää kun ala-asteella viimeksi. Meillä oli vähän kränää kotona aikoinaan tästä, kun en tykännyt yhtään pitää farkkujen alla mitään ylimääräistä enkä tykkää vieläkään vaikken farkkuja käytäkään enää. ;) Onneksi on sukkahousuja paksumpaakin sorttia, ei tarvitse miettiäkään tuollaisia enää.

   Poista
 7. Täällä myös yksi sukkahousujen suurkuluttaja! En ole edes uskaltanut laskea kuinka paljon sukkiksia löytyy, varmaan jo sadat :D fioren sukkahousut on aivan ihania! Kauniita, laadukkaita ja kestäviä! Ja niissä on riittävän pitkät lahkeet. Itse olen myös pitkäkoipinen ja joudun aina ottamaan sen suurimman koon mutta joskus ne on niin suuret että vyötärö on tosi väljä, jos ottaa pienemmät niin vastukset on polvissa. Siksi onkin kiva että on muutama luottomarkkinoilla, joiden koot tietää, ei tule niitä hutiostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie mietinkin et kommentoitkohan sie tähän postaukseen, muistan kun sie aikoinaan vinkkailit miullekin sukkiksista! :) Haha, siinä on jo valinnanvaraa ja siullahan on aina tosi kauniita sukkiksia. Fioren sukkikset ovat kyllä huippuja ja aika helposti ovat saatavillakin! Mie kans yllätyin et Fiorelta tosiaan löytyy tarpeeksi pitkät lahkeet, vaikka miullakin menee jalkojen pituus sen kokotaulukon yli. :) Näissä Eulalioissa oli yllättävän napakka vyötärö, en odottanut ihan näin napakkaa! Sanoppa muuta, on kyllä turhauttavaa tehdä hutiostoksia sukkisten kanssa, kun sit on pakko pärjätä vanhoilla niin pitkään että löytää jostain sopivat uudet. :D <3

   Poista
 8. Kiitoksia kattavasta postauksesta! :D Löysin blogiisi kun itselläni on parin viikon ikäinen tatuointi nilkassa ja pikkujoulut viikonloppuna. Pohdin, että viitsinkö sukkahousuja vielä laittaa ollenkaan (lähinnä tatuoinnin selviytyminen huolettaa, ei niinkään sukkahousujen). Tämä siis vasta toinen tatuointini ja oon ollut todellinen neurootikko ensimmäisenkin kohdalla. Ehkä taidan kuitenkin uskaltaa yhdeksi illaksi pistää sukkikset c:

  Täytyy pistää blogisi lukulistalle kun näytät olevan edelleenkin aktiivinen bloggaaja! Hyviä kuvia ja tekstejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja palautteesta! Kyl sukkahousut sen verran hengittää et uskaltaa laittaa, mut kantsii laittaa sitä emulsio- Bepanthenia ja antaa sen kuivaa tatuointiin ennen kun laitat sukkikset. Ellei sit kyseessä ole ne tosi ohuet, jotka eivät yleensä useita käyttöjä kestä. :) Miulla ainakin se rasvaisempi Bepanthen ohensi sukkahousuja pesujen myötä, menivät vaihtoon! :D

   Kiitos paljon, toivottavasti viihdyt blogini parissa! <3

   Poista
 9. Nyt ei näy nuo sukkiskuvat, mutta näin ne aiemmin jo. Juu, talvellakin sukkahousut myös minulla. Kun valinnavaraa nykyään löytyy niin leudoille keleille kuin pakkasillekin. Sinnittelen 40 denierin sukkahousuissa ainakin vielä syyskuussa, ja vaihdan paksumpiin kun alkaa kunnolla viiletä. 60 denieristä aina paksuihin neulesukkahousuihin tänäkin talvena ollut käytössä. Eniten olen viihtynyt Prisman House sukkahousuissa, 150 deniä peräti. Ja paksuudesta huolimatta todella miellyttävät päällä. Polyamidin ja elastaanin sekoitetta ihan kuten ohuemmat 20-40 denierin sukkahousutkin. Fleecesukkiksiin ja kasmir villaisiin olen myös tykästynyt.

  Fioren sukkahousut myös tuttuja. Minullakin ongelmana tuo sääriosan pituus ja Fioren sukkiksissa säären pituus riittää hyvin. Fiore Paula oma suosikki 40 denin sukkahousuista. Löytyy värejä ja on sopivan mattapintainen sukkahousu. Kahdet sukkahousut päällekkäin on myös hyvä konsti. On minullakin sukkahousuja aikamoinen varasto. Suurkuluttaja siis. Eri paksuuksia, kuviollisia ja värillisiä. Parhaiten viihdyn 40 denierin sukkahousuissa. Ei liian peittävät, eikä liian läpinäkyvätkään. Tänä keväänä aion kokeilla reippaan värillisiä kuviosukkahousuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että ehdit nähdä! Järkky homma laitella kuvia uudelleen näkyviksi useamman vuoden ajalta, mutta minkäs teet. :( Mielenkiintoista kuulla, millaisia sukkiksia sie käytät, monet tutut käyttävät just noita Housen sukkiksia tai sit niitä fleecesukkiksia. Bambusukkikset oli joskus itsellä, mut ne tuntuivat kutistuvan kosteana venyttämisestä huolimatta pesujen mittaan niin ei enää pituus riitä niissä. Tänä talvena ei ole tainnut tarvita kertaakaan laittaa kaksia sukkiksia päällekkäin!

   Fiorella tosiaan pituus on tosi hyvä ja mie tykkäsin myös Falkesta - tosi pehmeät ja leveä vyötärönauha! Sama täällä, pitäisi tosin lisää ostaa kun olen onnistunut tuhoamaan muutamat. :D Mie tykkään kans 40-60 dnr sukkiksista, tulee jotenkin värit niin hyvin esille. Tsemppiä kokeiluun, kerro vaan kesällä sitten miten sait yhdisteltyä kirjavampia sukkiksia! :) Pitäisi kokeilla itsekin, niillä saisi aika hyvin mielenkiintoa ja erilaisuutta asuun. ^^

   Poista
 10. Kyllähän näitä olen tullut kokeilleeksi eri sukkahousumerkkejä yllin kyllin. Viimeisin juuri tuo Prisman House sukkahousu. Löytyy myös 40 denin versio, mutta värejä uupuu. Falken sukkahousut on hyviä kyllä. Pysyy hyvin ylhäällä, kai juuri vyötärönauhan ja riittävän sääriosan vuoksi. Kunert
  sukkahousuista tykkään myös. Kohtahan alkaa pärjäillä tosiaan 40-60 denierin sukkahousuilla. Ja tuo on myös totta, että jotenkin sopivan läpikuultavana juuri noissa paksuuksissa sukkahousujen väri pääsee oikeuksiinsa. Ehdinkin jo hommata muutamat värilliset sukkahousut valmiiksi, kuviolla ja ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä kyllä kertyy kun testailee ja vaihtelee. :) Miulla on jo 40-60 dnr sukkikset käytössä, mut en tuntitolkulla yleensä pihalla ole ne jalassa niin pärjää jo nyt. Sepä se! Mie haikailen tällä hetkellä verkkosukkiksia, petroolin sävyisiä ja viininpunaisia sukkiksia, pitäisi joku päivä käydä kaupungilta katselemassa, josko löytyisi. :) Mukava kuulla! ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)