lauantai 23. tammikuuta 2016

Villainen kosmetiikkatuote

Sain joululahjaksi melko erikoisen jutun, jota sai hetken ihmetellä ja katsella. Lampaanvillasta huovutettu palanen tuoksuu laventelille ja on alkuperäisin Saksasta. Huovan sisään on huovutettu palanen luonnonmukaista saippuaa ja päällä oleva lampaanvilla on avuksi saippuan vaahdottamisessa sekä ihon hellävaraisessa kuorinnassa. Saippuan loputtua villakuorta voi käyttää kasvojen kuorinnassa tai puhdistuksessa ja huovutetun villan ansiosta saippuan voi käyttää helposti kokonaan.
En ole koskaan törmännyt vastaavaan tuotteeseen, jossa olisi käytetty huovutettua lampaanvillaa kuorimistarkoitukseen, mutta kyllähän se toimii - villa kun on luonnostaan lämmin ja antibakteerinen. Käsin huovutettu kuori on pehmeä, mukautuva ja toimii saippuan kanssa loistavasti. Vaahtoa tulee sopivasti, villa tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja tuoksu jää hennosti iholle. Saippua pysyy hyvin kädessä tuon kuoren ansiosta. Ainoa vaan, että tekisi hirveästi mieli leikata tästä palasesta toinen pääty auki ja katsoa millainen saippua siellä sisällä on, mutta taidan jättää sen väliin.Lampaanvilla on kasvivärjättyä ja saippuassa käytetyt eteeriset öljyt ovat luonnonmukaisesta viljelystä peräisin. Ilmeisesti kaikki ainesosat ovat luonnonmukaisia taikka luomua ja saippua oli pakattu pieneen pussukkaan, joka oli kiinni nauhalla. Paketissa tuli myös kaunis käsintehty peili, johon on istutettu kaksi siniraidallista kiveä.Villasaippua tuntui tosi miellyttävältä ihoa vasten, eikä ollut ollenkaan karkea. Uskaltaisin tätä käyttää kasvojenkin pesuun, sen verran pehmeä tuote on kosteanakin ja vaahtoa tulee sopivasti, eikä liikaa. Villasaippua kosteutti ihoa hyvin, vaikka en laittanut eilen illalla kosteusvoidettakaan vartalolle tämän käyttämisen jälkeen. Ainoastaan kasvot kaipasivat kosteusvoiteen illalla. Tuoksu tässä on tuotteen kuivana ollessa melkoisen voimakas ja jää helposti käsiin, mutta kastuessaan ja iholla tuoksu on hienovaraisempi ja rutkasti miellyttävämpi. Huovutetun villan takia tämä kannattaa laittaa kuivumaan ilmavaan paikkaan mahdollisimman pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Aion tuotetta käyttää jatkossakin ja joululahjanahan tämä oli ihana. Erikoinen, kaunis ja hyväntuoksuinen. Luonnonmukaisuudesta suuri plussa ja ideasta myös, ei ihan tavallinen saippua ole.

Oletteko te testanneet vielä villasaippuaa? Jos olette, niin mitä mieltä olitte tuotteesta? 

6 kommenttia:

 1. I never knew about this product! Thank you for sharing!! ♥

  ▲unknownprettylies.blogspot.com▲

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, that wool soap certainly is interesting product. :) <3

   Poista
 2. Tahtoisin niin kokeilla, mutta silmät reagoivat villaan jotenkin kummasti...kutisevat ja tuntuu kuin olisi jotain säikeitä silmissä :\ Villapeitto jo teki tämmöistä ongelmia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurja, ilmeisesti allergiaa on villalle siinä tapauksessa. Tämä on kyllä mielenkiintoinen ja melko uusi idea, löytyisiköhän vastaavaa herkemmillekin? :)

   Poista
 3. Oho, enpä ole moisesta kuullutkkaan! Vaikuttaa ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Siisti on, käytössä on todella mukavan tuntuinen ja pysyy saippua kädessä hyvin. Tuoksu jää iholle ja tosiaan kosteuttaa hyvin ihoakin. :) Eli sitä se onkin! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)